• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonunda numaramın kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım

yaş kaç cidden ??
ilk sevgiliniz mi?
herşey normal görünüyor . sorun ne ??
Yaş 25 sevgilim kız gibi her şeye trip atar kızdığımızda iki gün konuşmayız sonra yine dayanamayıp ayrı olmaya konuşuruz 😌 iki yıl oldu buluşmadık hiç ama biz imkansız gibiyiz😓 en son bir şeye kızdı ve yirmi altı gün yazmadı bende yazmadım hiç gururumdan ben haklı olduğum için oda üç dört gün önce snapchat tan yazmış devamını en yukarıda soru olarak konu açtım öyle

Yaş 25 sevgilim kız gibi her şeye trip atar kızdığımızda iki gün konuşmayız sonra yine dayanamayıp ayrı olmaya konuşuruz 😌 iki yıl oldu buluşmadık hiç ama biz imkansız gibiyiz😓 en son bir şeye kızdı ve yirmi altı gün yazmadı bende yazmadım hiç gururumdan ben haklı olduğum için oda üç dört gün önce snapchat tan yazmış devamını en yukarıda soru olarak konu açtım öyle
bak şimdi durumlar değişir. 2 yılda hiç buluşma imkanı yok muydu yoksa gelmemek için hep bahaneler mi uydurdu ?
zaten olmaz diyip öylesine oyalanıyor olabilir.
ayrıca sürekli trip atar 2 gün konuşmayız demişssiniz. bu sürede başkasıyla konuşuyorsa?

Size göre sevgili nasıl olunur yada sevgili olma anlayışınız nedir bilemem ama şu yazdıklarınızın sevgililikle uzaktan yakından alakası yok. Önce bu sorunu düşünüp ölçün tartın bence.

Size kötü bir haberim var…

Sevgilin mi eski sevgilin mi orayı açıklasan önce. Saçma sapan sorular ya. Sevgilinse eklisindir tabi . Telefonu al bak ne diye kayıtlıyım diye . Dert ettiğiniz şeylere bak Allah ım ya 🤦🏼‍♀️
[/QUOTE
bak şimdi durumlar değişir. 2 yılda hiç buluşma imkanı yok muydu yoksa gelmemek için hep bahaneler mi uydurdu ?
ayrıca sürekli trip atar 2 gün konuşmayız demişssiniz. bu sürede başkasıyla konuşuyorsa?
İmkan vardı hep sürekli söyledi buluşmak istediğini ben istemedim, geleceğimizden çocuklarımızdan bahsederdi

İmkan vardı sürekli buluşmak istediğini söylerdi ama ben istemedim oda anlayışla karşılardı hep istemekle ilgili ne zaman evleneceğimizden konuşurdu sorardı hep geleceğimizden çocuklarımızdan bahsederdi

İmkan vardı sürekli buluşmak istediğini söylerdi ama ben istemedim oda anlayışla karşılardı hep istemekle ilgili ne zaman evleneceğimizden konuşurdu sorardı hep geleceğimizden çocuklarımızdan bahsederdi
Siz niye bulusmadiniz, nasılsa evlenmeyiz diye mi?
Bir erkek kendinden bu kadar kaçan bir kızın peşinde bu kadar uzun süre koşar mi?

Peki numaramı silde bile sonuçta çok konuştuk mesajlaştık diye görünürmü bana son görülmesi
Bazılarının rehberde kayıtlı olsa bile o bilgileri gizli. Bu gibi durumlarda başka numaradsn kontrol edebilirsiniz. Bazen bende kapatıyorum fotoğrafımı, son görülmemi okundu bilgimi herkese. Rehberde kayıtlı olup olmadığını gösterebileceğini iddia eden uygulamalar var ama tavsiye etmem hiç de göstermiyor.

Back