- 21 Eylül 2021
- 84
- 38
- 3
- Konu Sahibi Kelebek 20
Erkek misinSevgilimin arkadasinin telinde son gorulmem yok diye manitim kendini sildigimi düsünürse ve bunu ögrenirsem ayrilirim ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek misinSevgilimin arkadasinin telinde son gorulmem yok diye manitim kendini sildigimi düsünürse ve bunu ögrenirsem ayrilirim ha.
Kendisinde gözüküyormusAçıkcası benim de eşimin de son görülmesi kapalı iş yerinden olsun akrabalardan olsun görmesini istemiyoruz insanların son görülmemizi sadece okundu tiki açık. Belki sevgilinde kapatmıştır son görülmesini rehberde ekli olup olmadığını ordan anlamak zor.
Eski değil 26 gün önce saçma sapan birşey için kız gibi trip attı en son mesajımada görüldü attı o günden beri yazmadı bende yazmadım ayrıldın mı bittimi bitmedimi diye gururum herşeyden daha önemlidir çünki aşkımdan ölsemde bitsemde merak ederim araştırım ama yazmamEski sevgili sendromu herhalde sapık gibi takipte olan hatun
Ne arkadaşımın bir sevgilim olduğundan haberi var ne sevgilim arkadaşımı tanıdı hiç tanıştırmadımIki numara hic mesajlasmadiysa son gorulmesi fotosu falan gorunmuyor. Bu yaptoginiz sadece arkadasiniz ile sevgilinizin mesajlasmadigi bilgisini verir size
Pekk bi güldümm 25 yaşındasın çoktan bilmen gerekirdi kayıtlı olmadığı için görünmüyor arkadaşında sadece kayıtlı kişilere görünmesini istemiştir ...Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
Gel içelim...Ben seninle kahve içmek istiyorum yaaa sfsffgdgdgsgdg
Yani?Ne arkadaşımın bir sevgilim olduğundan haberi var ne sevgilim arkadaşımı tanıdı hiç tanıştırmadım
Birbirlerinden haberleri yok yani tanımıyorlar
Artık eski ilişkin biteli herhalde 26 gün olmuşEski değil 26 gün önce saçma sapan birşey için kız gibi trip attı en son mesajımada görüldü attı o günden beri yazmadı bende yazmadım ayrıldın mı bittimi bitmedimi diye gururum herşeyden daha önemlidir çünki aşkımdan ölsemde bitsemde merak ederim araştırım ama yazmam
Ee ilk mesajimda ben ne demisim? Okudugunuzu bu kadar mi anlamiyorsunuzBirbirlerinden haberleri yok yani tanımıyorlar
Üç gün önce snapchat ten yazmış bende snapch uygulamasının mobil verisini yani internet erişimini kapatıp mesajı açtım görüldü gitmesin diye. Açtım mesajı slm yazmış cevap vermedim hala daha Internet erişimi kapalı görüldü gitmişmidirArtık eski ilişkin biteli herhalde 26 gün olmuş
Ezgi Mola sesiyle okudumHadi git ders çalış ablacım. Böyle gereksiz şeylere kafa yorma
şu an fark ettim onun gibi konuşmuşumEzgi Mola sesiyle okudum
Hayır wp den yazmayıp snapten yazması sizce saçma değil miÜç gün önce snapchat ten yazmış bende snapch uygulamasının mobil verisini yani internet erişimini kapatıp mesajı açtım görüldü gitmesin diye. Açtım mesajı slm yazmış cevap vermedim hala daha Internet erişimi kapalı görüldü gitmişmidir
Hayır wp den yazmayıp snapten yazması sizce saçma değil mi
Yaşlarınız 16 falan herhalde başka açıklaması yok
[/QUO 25