- 21 Eylül 2021
- 84
- 38
- 3
- Konu Sahibi Kelebek 20
-
Sadece kayıtlı olan kişilere gözüküyor demek ki öyle ayarlamış arkadaşınızın numarası onda yokmuş . Amaç neydi ?Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
Arkadaşımı tanımıyor ki sevgilim ben son görülmesi gözüküyormu diye kaydettim gözükmüyordu sonra sildim numarayıSadece kayıtlı olan kişilere gözüküyor demek ki öyle ayarlamış arkadaşınızın numarası onda yokmuş . Amaç neydi ?
Arkadaşımın da bir sevgilim olduğundan haberi yokArkadaşımı tanımıyor ki sevgilim ben son görülmesi gözüküyormu diye kaydettim gözükmüyordu sonra sildim numarayı
Tamam ondan gözükmemis son görülme onda eğer Arkadaşinin numarası onda kayıtlı olsa gozukurduArkadaşımı tanımıyor ki sevgilim ben son görülmesi gözüküyormu diye kaydettim gözükmüyordu sonra sildim numarayı
Yani ben kayıtlıyım hala silmemiş numaramı öylemiTamam ondan gözükmemis son görülme onda eğer Arkadaşinin numarası onda kayıtlı olsa gozukurdu
Ben seninle kahve içmek istiyorum yaaa sfsffgdgdgsgdg
Evet silmemis gözün aydınYani ben kayıtlıyım hala silmemiş numaramı öylemi
Hım anladım dur sen o son görülmeyi herkese açık yapıp tekrar deneyeyimArkadaşınızın son görülmesi kapalıdır. Ya da sadece rehbere kayıtlı olana açıktır
Eski sevgili sendromu herhalde sapık gibi takipte olan hatunYani ben kayıtlıyım hala silmemiş numaramı öylemi
Sevgilimin arkadasinin telinde son gorulmem yok diye manitim kendini sildigimi düsünürse ve bunu ögrenirsem ayrilirim ha.Yani ben kayıtlıyım hala silmemiş numaramı öylemi
Ben seninle kahve içmek istiyorum yaaa sfsffgdgdgsgdg
[ İçek buyur
Hadi git ders çalış ablacım. Böyle gereksiz şeylere kafa yormaSlm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?