- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi Kelebek 20
-
Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
Telefon numaranızı kaydedip kaydetmediğinden emin olmadığınız biriyle mi sevgilisiniz ya gerçekten
Gurur duydum senle o kadar boş konuşan insanın arasından yazdığımı anlayan benide anlayan biri çıktıYok 26 gün önce tartışmışlar, erkek arkadaşı trip atmış, konu sahibinin en son mesajını gördükten sonra da yazmamış.
Konu sahibine yüklendik ama çok da haksız değilmiş aslında boşuna yüklendik. 26 gün aramadıktan sonra öldü mü kaldı mı diye araştırmaya çalışması normal ortada bir ayrılık konuşması da yok.
Konu sahibi sevgiliniz artık eski olmuş, siz yeni sulara açılın.
26 gün önce trip atıp hiç yazmadı ayrılmadıda ayrılık konuşmasıda yapmadı snapcahtan slm diye yazmış beş gün önceYok 26 gün önce tartışmışlar, erkek arkadaşı trip atmış, konu sahibinin en son mesajını gördükten sonra da yazmamış.
Konu sahibine yüklendik ama çok da haksız değilmiş aslında boşuna yüklendik. 26 gün aramadıktan sonra öldü mü kaldı mı diye araştırmaya çalışması normal ortada bir ayrılık konuşması da yok.
Konu sahibi sevgiliniz artık eski olmuş, siz yeni sulara açılın.
Oyalamıyorum seviyorum oda ayrılamıyor bende ayrılamıyorum bilmiyorum sonumuzu nereye kadar olursapeki niye hem onu hem kendinizi oyalıyorsunuz ?
Tripte atsa günler boyu yazmasada dönüp dolaşıp yine yazıyor ayrılmıyor oda ayrılalım kelimesini hiç demedi daha iki yıldırOyalamıyorum seviyorum oda ayrılamıyor bende ayrılamıyorum bilmiyorum sonumuzu nereye kadar olursa
Allah size akıl vermiş ama kullanmasını bilmiyorsunuz
Bu sorular 14-15 yas çocuk sorunları o nedenle böyle bir cevap veriyorum hanımefendi. Ayrica bu sorudan bağımsız olarak verdiğiniz cevapların yasinizin olgunluğu ve bilgi düzeyiyle uyumlu olmadığı için böyle bir yanıt aldınız.Ne alaka çocukluk yaşını geçtik çoktan böyle yorum yapıcak olanlar girmesin yazmasın boşu boşuna.
26 gündür sizi arayıp sormayan merak etmeyen erkekler için kendinizi heba etmeyin.Eski değil 26 gün önce saçma sapan birşey için kız gibi trip attı en son mesajımada görüldü attı o günden beri yazmadı bende yazmadım ayrıldın mı bittimi bitmedimi diye gururum herşeyden daha önemlidir çünki aşkımdan ölsemde bitsemde merak ederim araştırım ama yazmam
Boş vaktiniz çok kendinize eğlence arıyorsunuz demek oluyor.Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
26 gün önce trip atıp hiç yazmadı ayrılmadıda ayrılık konuşmasıda yapmadı snapcahtan slm diye yazmış beş gün önce
Yaşınız kaç ?Bu sorular 14-15 yas çocuk sorunları o nedenle böyle bir cevap veriyorum hanımefendi. Ayrica bu sorudan bağımsız olarak verdiğiniz cevapların yasinizin olgunluğu ve bilgi düzeyiyle uyumlu olmadığı için böyle bir yanıt aldınız.
Bende öyle düşünüyorum26 gündür sizi arayıp sormayan merak etmeyen erkekler için kendinizi heba etmeyin.
Neden yaş mı yarıştırıyoruz? Ben 37 yaşındayım ve 15 ve 18 yaş aralığı ile çalıştığım için genellikle onlar bu tarz sorular soruyorlar. ilk yazdığınızda sorunuza ve bir önceki konunuza istinaden yaşınızı küçük diye düşündüm ama değilmiş.Yaşınız kaç ?
Yok ben 25 yaşındayım gerçektenNeden yaş mı yarıştırıyoruz? Ben 37 yaşındayım ve 15 ve 18 yaş aralığı ile çalıştığım için genellikle onlar bu tarz sorular soruyorlar. ilk yazdığınızda sorunuza ve bir önceki konunuza istinaden yaşınızı küçük diye düşündüm ama değilmiş.
Siz konuyu en başta düzgünce anlatsanız sizi zaten herkes anlayacaktı. Bütün mesajları okumak zorunda değilizki, konuyu açarken yazdıklarınıza yanıt veriyoruz.Gurur duydum senle o kadar boş konuşan insanın arasından yazdığımı anlayan benide anlayan biri çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?