sevgilimin sevgilisi varmış

canım sonunda senin ah’ın çıkmış onlardan çok sevindim… ya benim yaşadığım durum şaka gibi… bizde gururlu olanda masum iyi olanda o kız oldu… ben çocuğa saydırdım küfürler ettim diye ve o kız çocuğun benim evime geldiğini sevistiğimizi bilmesine rağmen çocuğa çaktırmadı hiç bu konuyu sormamış çocuğa yani sanki bilmiyor gibi yapıyor… o yüzden gurursuz gibi de olmadı çocuğun gözünde… sizinki ne kadar sürelik ilişkiydi? benim kalbim çok acıyor ya

bir tek ailem var o yüzden öyle dedim onlarda öyle diyorlar biz sonsuza kadar yanında olamicaz biz ölünce ne yapacaksın yuvanı kur diyorlar… evet tek aldatılan ben değilim ama gerçekten yaşadıklarımı bir bilseniz çok canım yanıyor tek aldatılmak da değil olay çok canım yanıyo unutmak istiyorum

Oooo kız fena. Ayakta öttürecek sizinkini merak etmeyin.

Annenin verdiği akla bak sağlıksız kafayla ilk önüne çıkanla evlenmeni tavsiye ediyor şaka gibi

Herkesi boşverin ve kendinizi toparlayın o karaktersizden kurtulmuşsunuz herkese kısmet olmaz yol yakınken kurtulmak

Oooo kız fena. Ayakta öttürecek sizinkini merak etmeyin.
böyle kadınları görünce hayret ediyorum… eğer o da benim gibi tepki gösterseydi o çocuğa tekmeyi bassaydı adam yapa yalnız kalıp biraz da olsa yediği bokun farkına varırdı… ama adamı hiç yalnız bırakmadı resmen… o da bu sefer bu kız beni daha çok seviyor beni hiç bırakmadı diye düşünüyor kızın kafasını ben çözemedim ilişkideyken başkasıyla yatmış adamı nasıl böyle sarıp sarmalıyor bu nasıl sevgi bir de bilmemezlikten geliyo ona söylemiyo yattığmızı bildiğini mesajları falan gördü hep kız

haklısınız kurtuldum ama atlatmak kısmını yapamıyorum rüyalarıma giriyor

haklısınız kurtuldum ama atlatmak kısmını yapamıyorum rüyalarıma giriyor
Kolay olması zaten normal olmaz dı
Bir ilişki yaşamış birlikte olmuşsunuz kadınlar gerçekten aşık olunca sevişir istisnalar hariç tabi

Siz bence yardım alın bu sancılı süreç geçecek ama atlatmama derseniz yardım alın

Unutmayın bu bir süreç ve geçecek

maddi olarak karşılayamıyorum psikologlar fiyatlar çok yüksek malesef

maddi olarak karşılayamıyorum psikologlar fiyatlar çok yüksek malesef
Anlıyorum canım YouTube da çok güzel psikolog videoları var onları izle bir kitap al oku hiç tanımadığın bir diziye başla inan bana şu an olduğun o dipsiz kuyudan daha güçlü çıkacaksın

her şey biz insanlar için

Ömrünü veren kadınlar aldatılıyor ama hayat devam ediyor sakın kendini bırakma sen çok değerlisin .

Ben de seni çözemedim inan ki. Yolcu olmak mı ağır geldi? Hancı olmak mı isterdin? Esas kadın benim, diğerleri gelir geçer diyebilmeyi mi isterdin? Senin atlatamadığın tam olarak ne? Sarıp sarmalayana takılıp kalmışsın. Sen terk edersin başkası kabul eder, neyi takıyorsun bu kadar? O da terk etse mutlu mu olacaksın? Peki başkası girse adamın hayatına? Sana dönüp yalvarsa mesela? Seni ne rahatlatır anlayamadım.

Siz mi gösterdiniz her şeyi? Neden? Gider mi sandınız? Gitmeyince mi kötü oldu?

Böyle gurursuz kadunlar olduğu sürece erkekler bir eli yağda bir eli balda yaşamaya devam eder. Aldatılmayı bir erkek affetse çevresi g.vat falan diyerek o adamı dışlar, erkeklerin bu sosyal dışlayıcı tavrından dolayı hiçbir erkek kolay kolay affedemiyor istese bile. Kadınlar ise salak salak ağlayarak affediyor. Kimse kusura bakmasın ama bu aldatan erkeklerin bir sorumlusu da affeden kadınlar.

kız mesajları gördü aynı evde kaldığımızı vs vs ve her şeyi kabul etti
Aldatan kocasını hiç bir şey olmamış gibi kabul eden kadınlarla dolu ortalık, çokta şey etmemek lazım :) Kızı değil seni tercih etse sende çok sallamayacaktın belki? Terapi al yoluna bak.

benim yani burdaki tanımadığın bir insanın acı çekmesi bu acıya tuz basmak da seni rahatlatıyor galiba. derdiniz ne? böyle ters ters konuşarak ne geçiyor elinize? yorum yapmazsın çeker gidersin burda insan gibi dertleşecek birini arıyoruz o yüzden yazıyoruz. sorununuz ne gerçekten yazık. milletle uğraşmayın. insanların zaten derdi var.
Siz mi gösterdiniz her şeyi? Neden? Gider mi sandınız? Gitmeyince mi kötü oldu?

sizler bişey anlatmaya değmezsiniz. kafanızda bişey kurup ona inanıp acılı insana yüklenemezsiniz. istediğiniz şeye inanın.
Kolay kolay beğenmedim atmam, yine atmayacağım. Diğer msjları oku. Birçoğumuz yaşadık böyle şeyler. Neyin acı verdiğini anlayacak kadar tecrübemiz var. Mesela ben mutlu bir evlilik yaşıyorum, niye biliyor musun? İlk sevgilimle evlenmedim. İyi huylusunu da gördüm, iti kopuğu da. Kimin arkasından acı çekilir bilirim. Biraz acından sıyrıl da gerçekçi ol.

Tamam, acı çek. Çok haklısın. O kadın da terk etmeliydi. Nasıl affeder ş...sizi. Sırf bu senin acı çekmeni haklı kılar. Sevgilisi adamı affetti diye acı çekiyorsun resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…