sevgilimin sevgilisi varmış

verilmiS sadakan varmis. Sukur et ki gercek yüzünü görmüssün. O kizda duvarlara vurur kafasini suan sana karsi zafer kazanmis hissetsede. Evlilik bir cözüm degil acini doya doya yasaki daha guclu olasin. Ne kendini Yak evlenip nede baskasini. O pis adamida Allaha havale et

merhaba, içime bir kor ateş düştü, sanki bir kaya oturdu ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri vardır.. 2 senedir çok aşık olduğum sevgilimin benden 1 sene öncesinden başlayan ve devam eden ilişkisi varmış biz ayrıldık ben öğrenince kavga ettim küfürler ettim normalde salak bile diyemem ama ağzıma geleni her küfürü ettim hesap sordum. diğer kız öğrendi ve sadece susup durdu ilişkilerine devam ediyorlar. bunlar nasıl insanlar. bu nasıl birisi ki aynı anda ikimizide idare etti öpüstü etti bu adamın yaptıkları yanına mı kalacak çok ağladım duramıyorum dursam tekrar ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bişey düşünemiyorum beynim durmuş gibi donmuş şok olmuş gibiyim tepkisiz donuk bir haldeyim nasıl düzeleceğim bu durumda ne yapılır
annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor çok canım yanıyor keşke bu kadar kolay olsa ama tuhaf bir haldeyim donmuş gibi
Şükredeceğin yerde ağlıyorsun!!

merhaba, içime bir kor ateş düştü, sanki bir kaya oturdu ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri vardır.. 2 senedir çok aşık olduğum sevgilimin benden 1 sene öncesinden başlayan ve devam eden ilişkisi varmış biz ayrıldık ben öğrenince kavga ettim küfürler ettim normalde salak bile diyemem ama ağzıma geleni her küfürü ettim hesap sordum. diğer kız öğrendi ve sadece susup durdu ilişkilerine devam ediyorlar. bunlar nasıl insanlar. bu nasıl birisi ki aynı anda ikimizide idare etti öpüstü etti bu adamın yaptıkları yanına mı kalacak çok ağladım duramıyorum dursam tekrar ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bişey düşünemiyorum beynim durmuş gibi donmuş şok olmuş gibiyim tepkisiz donuk bir haldeyim nasıl düzeleceğim bu durumda ne yapılır
annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor çok canım yanıyor keşke bu kadar kolay olsa ama tuhaf bir haldeyim donmuş gibi
Ben annene takildim dediklerine !!! Şaka dimi

Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz siz merak etmeyin ilahi adalet bir şekilde gelip buluyor. Bu adam yalanlarla sizi mağdur etmiş size düşen hayatınızdan size asla ulaşamayacağı şekilde çıkarmak ve yolunuza devam etmek olacak. Üzüldüm.
teşekkür ederim… deniyorum ama çok zor hala çok canım yanıyor

Evet özelden aramıştı saçma sapan sebeplerle.
Aynı zamanda o kız da bana instadan fake hesaplardan mesaj atıp rahatsız etmeye çalışıyordu. Ben de bir gün o fake hesaba sanki o kız değil de diğer yavşakmış gibi mesaj attım. Geçenlerde beni özelden aramıştın ya gene arasana dedim. Yaşadığımız şeylerden bahsettim. Sonra ayrıldılar :d :d
bu kız yaşananları bilmesine rağmen kabul ediyor çocuğu. çocukta bu yüzden kız çok seviyo sanıyo

Annenizin fikrine asla katılmıyorum ya. lütfen böyle bir şey yapmayın tamamen hata olur. Aldattığı sevgilisini bir sekilde öyle olmadığına ikna etmiştir bu sebeple devam ediyorlardır. kurtulduğunuza sevinin.
kız mesajları gördü aynı evde kaldığımızı vs vs ve her şeyi kabul etti

Nasıl 2 sene sizle ilişki sürdürdü?
Bana pek inandırıcı gelmedi
Büyük ihtimalle adam diğeriyle sarılınca sana geliyordu.
Aranızdaki iletişim kopuktu.
İkininizede biri 2 diğeri 3 sene full ilgi iletişimle idare etmesi imkansız.
Adamın asıl ilişkisi oymuş senle takılmış sende bunu biliyorsun o yüzden bu kadar hırslanmışsın.
Adam karektersizin teki bu kadar ağlanıp dövünmeye gerek yok .
bu durumda ben kullanılmış oluyorum… bunu nasıl atlatacağım çok canım yanıyor

kız mesajları gördü aynı evde kaldığımızı vs vs ve her şeyi kabul etti
Etsin bu seni ilgilendiren bir sey degil. Iki midesiz bulmus birbirini. Kurtulduguna sukur edeceksin birkac ay sonra. Iyi ki evlenmeden gercek yuzunu gordun verilmis sadakan varmis.

Allahın sevgili kuluymuşsunuz, evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş. Bir an önce hayatınızdan çıkarın kurtulun. Annenizi dinlerseniz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz sonra bu kararınızdan ötürü kendinizi affedemezsiniz.
ben çok yalnızım yapayalnız kalmaktan korkuyorum aileme bişey olsa… beni seven birisiyle denemeliyim belki de… canım çok fazla yanıyor tarif edemem

Bu dediğinize kahkaha attım ya, kezban galiba kız, adam seçim yapmış falan değil, böyle birine adam bile denmez de, kız tekrar aldatıldığında anlar. Bunlar mutlu demişsiniz de. Sizce mutluluk ve evlilink nasıl bir şey?

Anne drama kraliçesi ve sanırım sizin de algınız bozulmuş. Anne bir sakinleşsin, sizin başınızı yakacak.

Mutluluk yani gerçek mutluluk karşılıklı güven içerisinde yaşanılan bir ortamda olur, iki kronun beraber histerik koşturması, görgüsüzce takılması değildir
çok haklısın… ama biliyor musun inanamazsın onlar gerçekten mutlular ve birbirlerine güveniyolar çocuk kız benden başka kimseyle olmadı ne yapsam beni seviyor diye düşünüyor, salak kız da etrafında bu kadar kız var ama o hep sonunda bana geliyor diğerleriyle eğlendi benle evleniyor diye düşünüyor (çocuk kendi yavşıyo kızlara bana neler yaptı mesela evlenelim diyordu ama salak kız çocuğu nasıl bişey görüyosa biz sanki malız da durduk yere çocuğa platoniğiz diye mi düşünüyo nedir anlamadım) bunları anlamak imkansız neyin kafasını yaşadıklarını çözemedim ama böyle bir kafaları olduğu için gerçekten çok mutlular… benim çok canım yanıyor o kadar şey yaşadık aklım almıyor ağlamaktan acı çekmekten çok yoruldum… annemde halimi görüyor o yüzden öyle diyor acaba beni seven birisiyle denesem mi diyorum… ne yapsam başkasını sevemiyorum onu da hala içimden atamıyorum kafayı yemek üzereyim

çok haklısın… ama biliyor musun inanamazsın onlar gerçekten mutlular ve birbirlerine güveniyolar çocuk kız benden başka kimseyle olmadı ne yapsam beni seviyor diye düşünüyor, salak kız da etrafında bu kadar kız var ama o hep sonunda bana geliyor diğerleriyle eğlendi benle evleniyor diye düşünüyor (çocuk kendi yavşıyo kızlara bana neler yaptı mesela evlenelim diyordu ama salak kız çocuğu nasıl bişey görüyosa biz sanki malız da durduk yere çocuğa platoniğiz diye mi düşünüyo nedir anlamadım) bunları anlamak imkansız neyin kafasını yaşadıklarını çözemedim ama böyle bir kafaları olduğu için gerçekten çok mutlular… benim çok canım yanıyor o kadar şey yaşadık aklım almıyor ağlamaktan acı çekmekten çok yoruldum… annemde halimi görüyor o yüzden öyle diyor acaba beni seven birisiyle denesem mi diyorum… ne yapsam başkasını sevemiyorum onu da hala içimden atamıyorum kafayı yemek üzereyim

Kadın yüz kere aldatılmış evlense de aldatılacak kendine bunu reva görmüş bir sn daha harcamayın.

Aynısını yaşamıştım yıllar önce. Hatta bunlar ben daha çok üzüleyim diye mi nedir bir de Nisan yapıp boy boy fotolar attilar. Cicek göndermeler bunları kızın paylaşmaları. Çok kötü hissetmistim. Sonra kızla evlendi üstüne hem de olay kasımda oldu bunlar ocak ayı Nisan yaptılar haziranda evlendiler gibi düşün. Ondan sonra bir buçuk sene sonra boşanıyorlar ve çocuk beni arıyor. Sen gururluydun o kadın beni kabul etti gurursuzdu bilmemne. Üstüne de kadın da sürekli sen beni aldatmistin gene aldatırsa diye adamı sürekli takip etmiş evliyken kavgalar vs. Adam deli gibi arayıp biz evlenelim demeye başladı. Ben de o sırada Kıbrıs tatilindeyim. Kusura bakma cicim tatildeyim dedim dinledikten sonra kapadım babay deyip sonra da gene aradı bikac ay sonra napti bilmiyorum.

bu durumda ben kullanılmış oluyorum… bunu nasıl atlatacağım çok canım yanıyor
Çok daha genç yaşta benzer bir şey yaşadım. Öğrendiğim an sildim. Ne nefret ne acı. Hiçbir şey yaşanmamış gibi dümdüz hayatıma devam ettim. Onun için üzülmeye değecek bir saniyem bile yoktu. Zerre değmez.

Size çok üzüldüm ama anneniz de saçmalamış ,o ne demek ya ,ergen mi bu akıl veren, koca annenin verdiği akıla bak.Maalesef hayatta türlü kazıklar yiyoruz ,mecburen üzülerek sindireceksiniz. Evlilik gibi bir kararı sakın şu evrede almayın, bazı şeyler zamanla ve yanarak geçer. Dönüp hiç bakmayın arkanıza, olan oldu biten bitti

Anneniz felaket tellalı galiba. Abartmayin zamanla geçer

Sizin de takıntı hastalığınız var galiba.illaki hayatınızda biri olmak zorunda değil, ne saçma bir düşünce aileme bir sey olursa yalniz mi kalayım, bu ne saçma bir düşünce. Anne kız toplu intihar edin ,olsun bitsin madem.Dunyada neler var neler .Olmasa iyiymiş ama olmuş iste ,dünya pamuktan beşik değil, sakin olun.Tek aldatılan da siz değilsiniz

X