sevgilimin sevgilisi varmış

sizler bişey anlatmaya değmezsiniz. kafanızda bişey kurup ona inanıp acılı insana yüklenemezsiniz. istediğiniz şeye inanın.
Gerçeklerini bilirsin ama yine de başkası söylese ağırına gider. Bu hissi başka konularda hepimiz yaşamışızdır. Burda sevgilisinin yediği naneyi bile bile ona sarılan kız gömecektik değil mi beraber, bu da nerden çıktı şimdi.

Bunu nasıl iki sene anlayamayabildiniz

Özelinizi elin kızı ile nasıl paylaşabildiniz, nasıl yapıyorsunuz bunu aklım almıyor. Korkmuyor musunuz kafaya takar diye, çevreme gönderir, bir sitede falan yayınlatır diye? Etrafta envai çeşit ruh hastası manyak var. Bi tane sümsük oğlan yüzünden kendini riske atmaya değer mi?

Yaa neler yaşadık, off ben hayatımın bir dönemi bir aşk acısı çektim ki ölüyorum sandım, gözümde yaş kalmamış, sanki hayat durmuştu. Kalbim nefretten çatlayacak gibiydi. Gecti gitti günün birinde bitmez dediğim acı... Kocamla tanıştım bir dönem sonra çok şükür.. Canimdır o benim..Kıssadan hisse "geçmez denen ne acılar bitiyor" Sizinki de geçecek, yanlış birşey yapmayın yeter ki, sevmediğiniz biriyle sakın evlenmeyin, ne kendinizi ne bir başkasını üzmeyin, annenizin gazına da gelmeyin!!

Ask acisi hiç gecmeyecek gibi oluyo zamanla geçip gidiyo

üzülürsünüz falan tamam da ki hepimizin başına gelebilir, bazılarımızın başına gelmiştir de neyse velhasıl kimse kimsenin yokluğuyla ölmüyor, annenizin dediği saçma, güzel güzel telkinlerde bulunması gerekir. Şöyle dik dur desin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…