sevgilimin sevgilisi varmış

Aynisini yasadim. Hatta o kizla evlendi. O zaman cok üzülmüştüm, hazmedememistim. Gururum kırılmıştı. Bir cok duygu yaşamıştım. Cok fazla detaya girmeyeyim. Sonuc olarak gecti, gitti. Simdi daha iyi anliyorum ki karaktersiz bir insan icin tek damla goz yasina degmez. Ucuz kurtulmusum, allahin sevdigi kuluymusum.
Siz de sadaka verin, önünüze bakin. Boşa vakit kaybi. Atlatamayacak bir sey yok. Degerli biri olur anlarim da boyle karaktersizler icin inanin degmez.

Anneniz yangına körükle gidiyor. Evlenmeden öğrenmişsiniz şükretsin buna. Düzelirsiniz hiçbir acı ilk gün ki tazeliğinde kalmıyor.

nasıl atlattınız? çok mutlu görünüyorlar mutlu değiller midir
Çok klasik ama zamana bıraktım. İlahi adaletin bir gün mutlaka işleyeceğine inandım ve sabrettim.
Değillerdir çünkü diğer kız da aldatıldığını öğrendi. Şu an mutluluk pozları veriyorlarsa sana nispet olsun diyedir

hayır canım gerçekten mutlular kız sanıyorki onu seviyor çünkü şuan onunla beraber diye. kız çok mutlu. başkalarıyla olmuş olabilir herkes oluyor ama sonunda benimle olmak istedi benle evlenmek istedi onlarla değil diye düşünüyor kız

Değil işte değil emin ol aklında soru işaretleri var. Sana öyle gösteriyor. Ne yapmasını bekliyorsun mesela mutsuz tavırlar alıp kendini salmasını mı? Mutsuzluktan geberse de yapmaz şu an. Zaman ver göreceksin esas duygularını

Boş verin diğer kız kendi başını yakmış onun kendi salaklığı. Siz doğruyu yaptınız hatadan döndünüz.

size hiç geri döndü mü peki hiç ulaşmaya çalıştı mı sizin ilişkiniz ne kadar sürmüştü

çok normal bu yaşadığınızı çok kadın yaşıyor erkeği kapmak için diğer kadınla kavga falan ediyor toplum bu hale geldi yani sonumuz nereye gider bilmiyorum ama tabi çok düzgün tek eşli insanlarda var .

Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz siz merak etmeyin ilahi adalet bir şekilde gelip buluyor. Bu adam yalanlarla sizi mağdur etmiş size düşen hayatınızdan size asla ulaşamayacağı şekilde çıkarmak ve yolunuza devam etmek olacak. Üzüldüm.

size hiç geri döndü mü peki hiç ulaşmaya çalıştı mı sizin ilişkiniz ne kadar sürmüştü
Evet özelden aramıştı saçma sapan sebeplerle.
Aynı zamanda o kız da bana instadan fake hesaplardan mesaj atıp rahatsız etmeye çalışıyordu. Ben de bir gün o fake hesaba sanki o kız değil de diğer yavşakmış gibi mesaj attım. Geçenlerde beni özelden aramıştın ya gene arasana dedim. Yaşadığımız şeylerden bahsettim. Sonra ayrıldılar :d :d

Diğer kız tam salakmış
Neyse kurtulmuşsun pisliklerden
Benden Uzak olsun ne hali varsa görsün de geç

Geçmiş olsun.. neler hissettiğini az çok tahmin ediyorum. Allah sabır versin

Annenizin fikrine asla katılmıyorum ya. lütfen böyle bir şey yapmayın tamamen hata olur. Aldattığı sevgilisini bir sekilde öyle olmadığına ikna etmiştir bu sebeple devam ediyorlardır. kurtulduğunuza sevinin.

Nasıl 2 sene sizle ilişki sürdürdü?
Bana pek inandırıcı gelmedi
Büyük ihtimalle adam diğeriyle sarılınca sana geliyordu.
Aranızdaki iletişim kopuktu.
İkininizede biri 2 diğeri 3 sene full ilgi iletişimle idare etmesi imkansız.
Adamın asıl ilişkisi oymuş senle takılmış sende bunu biliyorsun o yüzden bu kadar hırslanmışsın.
Adam karektersizin teki bu kadar ağlanıp dövünmeye gerek yok .

Öyle düşünenlerin bile içinde ya gene giderse diye bı korku oluyor merak etmeee içini rahat tutttt mutludur zannediyodur elbet ama yalnız kaldiginds ve ufak kavgalarinda sorguluyordur..

Allahın sevgili kuluymuşsunuz, evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş. Bir an önce hayatınızdan çıkarın kurtulun. Annenizi dinlerseniz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz sonra bu kararınızdan ötürü kendinizi affedemezsiniz.

Bu dediğinize kahkaha attım ya, kezban galiba kız, adam seçim yapmış falan değil, böyle birine adam bile denmez de, kız tekrar aldatıldığında anlar. Bunlar mutlu demişsiniz de. Sizce mutluluk ve evlilink nasıl bir şey?
annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor
Anne drama kraliçesi ve sanırım sizin de algınız bozulmuş. Anne bir sakinleşsin, sizin başınızı yakacak.

Mutluluk yani gerçek mutluluk karşılıklı güven içerisinde yaşanılan bir ortamda olur, iki kronun beraber histerik koşturması, görgüsüzce takılması değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…