Sevgilimin seküler ailesi ve benim bağnaz ailem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle öyle ama zaten ondan önce ele alınması gereken daha önemli konuları da var. Konu sahibesi emin değil müstakbel eşinin sorumluluk alacağından. Yan gelip yatmasından korkuyor. Önce bunu bir çözsün

2.5 yıldır bersaberiz, galiba sen sormuştun bunu. haklısın elbette ben de gerçekten çalışkan briiyle evleneyim düzenli bir hayat yaşayayım istiyorum. ama bunu söylemenin yolu nedir ki?
Al karşına. "Biz bir hayat kuracağız. Ben seni seviyorum. Bizim için de kendim için de mesleğimi elime almaya çalışıyorum. Senden de aynı çabayı aynı hassasiyeti bekliyorum. Bir mesleğin olsun, düzenli bir hayatın olsun ki evliliğimiz pürüzlerle gölgelenmesin." de. Ana fikri budur bu durumun diye düşünüyorum. Eşşek değilse anlar

O kadar toy ve tecrübesizsin ki. Ailemle görüşmeyeceğim falan diyorsun. Benim ailem de muhafazakar eşimin ailesi de seküler bir aile. İnan bana başına herhangi bir şey geldiğinde eşinin ailesinin umrunda bile olmayacaksın. İnsanın yanında ailesinin olması (farklı hayat görüşleriniz bile olsa) çok büyük bir nimet.

Dünyanın en iyi gelini ve insanı bile olsan eşinle en küçük bir sorun yaşadığında öve öve bitiremediğin kayın aile oğullarının tarafını tutacaklar. He benim eşimin ailesinden şu an bir şikayetim yok ama biliyorum ki biraz kötü olsak benim yanımda onlar değil ailem duracak. Görüşü fark etmeksizin herkes için önceliği kendi çocuğudur milletin ailesini boşuna bu kadar yüceltmeyin. Sizinle araları oğlunu memnun ettiğiniz kadar iyi olacak her zaman.

Çook haklısın, ama bu nasıl çözülebilir ki ya. huy değil midir bu? değişebilir mi?

Insanin ailesi kesinlikle kırmızı çizgisi olmalı. O kadar doğru ki

L ladyybirdd

Sana ailen haklı demiyorum ki. Sadece karşı tarafa ailenle ilgili olumsuzluk sezdirme ve ailenle de ilişkini asla kesme. Her şey her zaman güllük gülistanlık gitmeyecek çünkü. Düştüğünde onların varlığına şükredeceksin. Kayinvaliden, eşin seni ne kadar severse sevsinler ailenin arkanda olmadığını bilirlerse bir süre sonra bir sürü fedakarlık yaparken bulacaksın kendini. Aile önemli gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…