- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
Güldürebildiysem ne mutlu tatlım. Yani sana hak veriyorum, erkek arkadaşında bariz sıkıntı var, anlayış konusunda.canım güldürdün beni ama katılıyorum sana , beni şaşırtan da tam tarif ettiğin gibi birisi olmasına ragmen bir anda beni böylece üzmesi oldu. futbolu sevmem ilgilenmem zaten bunu da bilir kendisi ne yapacağım ben şampiyonluğu ?? izin almaya çalış yarın akşam yıldönümümüz akşam yemeğe falan gideriz demeyi bilmez 8 yaşındaki kardeşim daha mantıklı düşünüyor vallahi şuanda , birde sabah hiç birşey yokmuş gibi davrnmaya başladı , canım cicim agız dolusu bağırmak geldi içimden ama neyse dedim
Hem açık ve net söyleyeyim, imkanım olsa da gece şampiyonluk kutlamaya çıkmam, gitsin erkek arkadaşlarıyla kutlasın canım, ben ona kuaföre gidelim diyor muyum? Aaa 20 yaşını geçmiş adama yol yordamı ben mi öğreteceğim?
Şimdi sen ilgimi çekmiyor desen bu sefer de vay efendim benim önem verdiğim şeylere önem vermiyorsun, yok işte dolaylı olarak beni takmıyorsuna getirir lafı. Hatır için çiğ tavuk yenir yenmesine de yenecek adamın da değmesi lazım şimdi. E sen hep huzursuzluk çıkar, hep ben taviz vereyim, sonra da anlayış bekle. Yok artık yani, bu kadarı da olmaz.
Hem geleneksel yapı itibariyle çoğu aile kızlarını gece sokağa salmaz yani, beğenmiyorsa gitsin o kriterlerine göre birini bulsun o zaman. İnsanlar neden kendilerine uygun olmayan birini seçip, üzerine de değiştirmeye ve şartları zorlamaya çalışırlar hiç anlamam ya hu