Kızlar , yıldönümümüz ikinci yılımız bitiyor , ama berbat durumdayım çünkü afedersiniz salak bir sevgilim var , ben akşamları dışarı çıkamam çok ailem pek sevmez böyle şeyleri , arada sırada annemi ikna edersem çıkarım dolaşırız onun dışında gunduzleri buluşuruz, ( onun anneside der her zaman akşam geç saatte kız çocuğu dışarda olmaz diye ) tabi ben ailem gibi düşünmesemde onlara uymak durumundayım şartlar çok ağır değil , bende esnettiğim kadar esnetiyorum şartları ama beyefendi 15 yaşındaki lise öğrencileri gibi olduğumuzu düşünüyor , yıldönümü aferesi de kavga çıkardı , daha doğru belirtmek gerekirse söylendide söylendi. biliyorsunuz ya galatasaray şampiyon oldu beyefendi dışarı çıkalim kutlamalara katılalım dedı anneme sordum bu saate nereye olmaz saat 22 yi geçti kızım geç oldu dedi , vay efendim nasıl izin alamam bir takım yüzünden söylendide söylendi , resmen içini döktü , neymiş çocuk gibi hissediyormuş da bilmem neymiş , bende benim aile yapım böyle iki yıl öncedebu böyleydi şimdi de böyle değiştiremiyorum ama elimden geleni her zaman yaptım , senin sevgin ve sabrın yetmiyorsa elimden birşey gelmez dedim, tabii bu söylediğime karşılık gene şikayet içeren şeyler duydum ve hala duyuyorum , yıldönümü öncesi çok mutsuzum