sevgilimin salaklığı !!

Anliyorum seni sen zaten bu zamana kadar makul olculerde devam ettirmissin iliskini. Belki bir sinir anina denk geldi. Annanem bir uyu uyan bakalim sabah ola hayrola derdi. Bende simdi sana aynisini diyeyim.:) Konusup halledebilirsiniz.

umarım canım çok teşekkür ederim desteğin için :KK5:

herkes sevgilinizin yanlış davrandığını düşünmüş ama ben öyle düşünmüyorum. Yani söyle; eğer sizin gibi kisitlanan biriyle ilişki zor geliyorsa ki bu gayet normal ben bi kızım ama erkek olsam sikilirdim gibi geliyor. Akşamları gezebilmekte güzel çünkü bana göre. Ben sadece sokakta sabahlayan kızlardan pek hoşlanmiyorum ama bu da benim fikrim. Ama eger sizinle birlikte olmak istiyorsa da bunu kabullenmesi gerek. Yani sıkılması bence gayet normal herkesin kendine göre bi yaklaşımı var. Bana anormal gelmedi.

herkes sevgilinizin yanlış davrandığını düşünmüş ama ben öyle düşünmüyorum. Yani söyle; eğer sizin gibi kisitlanan biriyle ilişki zor geliyorsa ki bu gayet normal ben bi kızım ama erkek olsam sikilirdim gibi geliyor. Akşamları gezebilmekte güzel çünkü bana göre. Ben sadece sokakta sabahlayan kızlardan pek hoşlanmiyorum ama bu da benim fikrim. Ama eger sizinle birlikte olmak istiyorsa da bunu kabullenmesi gerek. Yani sıkılması bence gayet normal herkesin kendine göre bi yaklaşımı var. Bana anormal gelmedi.
bana da anormal gelmedi hiç zaten ama bu hep böyleydi önceden problem olmuyordu da onun için şimdi mi oldu ? problem onun bunu fevri ve saçma bir şekilde yansıtması.

Kızlar , yıldönümümüz ikinci yılımız bitiyor , ama berbat durumdayım çünkü afedersiniz salak bir sevgilim var , ben akşamları dışarı çıkamam çok ailem pek sevmez böyle şeyleri , arada sırada annemi ikna edersem çıkarım dolaşırız onun dışında gunduzleri buluşuruz, ( onun anneside der her zaman akşam geç saatte kız çocuğu dışarda olmaz diye ) tabi ben ailem gibi düşünmesemde onlara uymak durumundayım şartlar çok ağır değil , bende esnettiğim kadar esnetiyorum şartları ama beyefendi 15 yaşındaki lise öğrencileri gibi olduğumuzu düşünüyor , yıldönümü aferesi de kavga çıkardı , daha doğru belirtmek gerekirse söylendide söylendi. biliyorsunuz ya galatasaray şampiyon oldu beyefendi dışarı çıkalim kutlamalara katılalım dedı anneme sordum bu saate nereye olmaz saat 22 yi geçti kızım geç oldu dedi , vay efendim nasıl izin alamam bir takım yüzünden söylendide söylendi , resmen içini döktü , neymiş çocuk gibi hissediyormuş da bilmem neymiş , bende benim aile yapım böyle iki yıl öncedebu böyleydi şimdi de böyle değiştiremiyorum ama elimden geleni her zaman yaptım , senin sevgin ve sabrın yetmiyorsa elimden birşey gelmez dedim, tabii bu söylediğime karşılık gene şikayet içeren şeyler duydum ve hala duyuyorum , yıldönümü öncesi çok mutsuzumo_O:KK12::KK14:

anlayşıssızmış sevgilin bu durumu anlayışla karşılaması lazım, yani genelde kızlar kaç yaşında olursa olsun ailelerden bu tarz kısıtlamalar geliyor ki bence mantıklı, o saatte o kutlamalara katılmaman daha doğru,çünkü silah atıyorlar falan Allah korusun

anlayşıssızmış sevgilin bu durumu anlayışla karşılaması lazım, yani genelde kızlar kaç yaşında olursa olsun ailelerden bu tarz kısıtlamalar geliyor ki bence mantıklı, o saatte o kutlamalara katılmaman daha doğru,çünkü silah atıyorlar falan Allah korusun
işte tamda bunu anlatmaya çalışıyorum , ailem beni evden çıkarmayan üstüme kapı kilitleyecek insanlar değiller sadece belirli çerçevelerde belirli bir yerde dur demesini biliyorlar , 2 yıldır beraberiz ilk aylarda rahattım biraz ama talihsiz bir olay yaşadık ailecek zaten onun anneside hep söyler ''akşam geç saatte kız çocuğu dışarı çıkmaz her zaman'' der . onaylıyomuyum bunu hayır onaylamıyorum ama cahil insanlar eskilerin geneli böyle, herkes çağdaş açık görüşlü değil malesef. üzülüyorum çünkü böyle yürütebildiğimizi düşünüyordum , demekki beceremiyormuşuz

işte tamda bunu anlatmaya çalışıyorum , ailem beni evden çıkarmayan üstüme kapı kilitleyecek insanlar değiller sadece belirli çerçevelerde belirli bir yerde dur demesini biliyorlar , 2 yıldır beraberiz ilk aylarda rahattım biraz ama talihsiz bir olay yaşadık ailecek zaten onun anneside hep söyler ''akşam geç saatte kız çocuğu dışarı çıkmaz her zaman'' der . onaylıyomuyum bunu hayır onaylamıyorum ama cahil insanlar eskilerin geneli böyle, herkes çağdaş açık görüşlü değil malesef. üzülüyorum çünkü böyle yürütebildiğimizi düşünüyordum , demekki beceremiyormuşuz

canım bu konuyu kesin bir dille konuşmalısın, ailen çok haklı bu konuda, benim kocaman ablam var ablam bile o saatlerde çıksa aklım kalır onda ve bence belli bir saatten sonra dışarı çıkılması bence gereksiz, ama dedğim gibi kesin bir dille konuşmalısın, ki onun düşünmesi lazım aslında bunu

canım bu konuyu kesin bir dille konuşmalısın, ailen çok haklı bu konuda, benim kocaman ablam var ablam bile o saatlerde çıksa aklım kalır onda ve bence belli bir saatten sonra dışarı çıkılması bence gereksiz, ama dedğim gibi kesin bir dille konuşmalısın, ki onun düşünmesi lazım aslında bunu

bugün konuşmayı düşünüyorum, yıldönümü ayrılık olursa şaşırmam :KK34:

anlayışsız ya...kendi kız kardeşi olsa geceleri dışarı çıkabilir mi acaba...

VALLA VER CEVABINI SENİN KARDEŞLERİN ÇIKABİLİYOR MU DİYE..İŞİNE GELİRSE YANİ..SEN AİLENİN SORUMLULUĞUNDASIN..
gerekenleri söyledim de , huzursuzum işte, sanki ben kendi kendimi kısıtlıyorumda ben çıkmak istemiyorum , tepkileri beni çok üzdü

Daha küçüksünüz ve 22 yaşındaki erkeğin olgun olabileceğini düşünemiyorum, haksız olan tabi ki kendisi.. Bence sen onla adamakıllı bir konuş, olmuyorsa ayrılsan yeridir.

Daha küçüksünüz ve 22 yaşındaki erkeğin olgun olabileceğini düşünemiyorum, haksız olan tabi ki kendisi.. Bence sen onla adamakıllı bir konuş, olmuyorsa ayrılsan yeridir.
22 yaşındaki bir birey neden olgun düşünemez ki ? lise okumuyor sonuçta okusa arkadaşlarına uyuyor diyeceğim , yeri geldiğinde gayet aklı başında olgun , neden hala bu yaşında bazı konularda olgun düşünemez ki ? nereye kadar sürer bu çocukça hareketler acaba:KK57: sanki hiç bir şey olmamış gibi davranmasıda promosyon galiba yanında bunların:KK48:

Ya ben var ya direkt bana değer vermiyor diye düşünürüm bu tip olaylarda valla. Gece saat 10'dan sonra dışarı çıkmama ailem izin vermiyorsa ne yapayım? Evden mi kaçayım, böyle pis davranışlarda bulunmaya iten biri beni ve başıma gelebilecek olumsuz durumları hesap etmiyor ve hatta umrunda bile olmuyor, tek derdinin benimle gününü gün etmek, maksat yanında bir kız olsun adı da sevgili olsun diye derim. İçimden böyle geçer yani. Benim sevgilim beni benden çok düşünmeli, benden evvel iyiliğimi istemeli ve hatta yanlışımı ve aşırya kaçacak davranışlarıma da müdahale etmelidir. Benden evvel hayır aşkım, ailenden habersiz çıkamayız, daha şimdiden güvenlerini kırmak bir yana insanlık hali başımıza bir olay gelir sonra açıklayamayız kimseye demesi lazım. Hem sevgiliyle şampiyonluk kutlamak da nedir? Şimdi bana kızacak bazıları ama ben biraz daha nasıl desem belli bir çizgide tutmaktan yanayım. Erkek kankası mıyım, asker arkadaşı mıyım? Napıcaz yani? Loy loy loy oooo diyerek omuz omuza zıplayıp, arabadan bayrak falan mı sallayacağız? Yok anacım ben almayayım, gece çıkmak istiyor bari daha düzgün bir aktivite bulaymış!:KK67:

Ya ben var ya direkt bana değer vermiyor diye düşünürüm bu tip olaylarda valla. Gece saat 10'dan sonra dışarı çıkmama ailem izin vermiyorsa ne yapayım? Evden mi kaçayım, böyle pis davranışlarda bulunmaya iten biri beni ve başıma gelebilecek olumsuz durumları hesap etmiyor ve hatta umrunda bile olmuyor, tek derdinin benimle gününü gün etmek, maksat yanında bir kız olsun adı da sevgili olsun diye derim. İçimden böyle geçer yani. Benim sevgilim beni benden çok düşünmeli, benden evvel iyiliğimi istemeli ve hatta yanlışımı ve aşırya kaçacak davranışlarıma da müdahale etmelidir. Benden evvel hayır aşkım, ailenden habersiz çıkamayız, daha şimdiden güvenlerini kırmak bir yana insanlık hali başımıza bir olay gelir sonra açıklayamayız kimseye demesi lazım. Hem sevgiliyle şampiyonluk kutlamak da nedir? Şimdi bana kızacak bazıları ama ben biraz daha nasıl desem belli bir çizgide tutmaktan yanayım. Erkek kankası mıyım, asker arkadaşı mıyım? Napıcaz yani? Loy loy loy oooo diyerek omuz omuza zıplayıp, arabadan bayrak falan mı sallayacağız? Yok anacım ben almayayım, gece çıkmak istiyor bari daha düzgün bir aktivite bulaymış!:KK67:
canım güldürdün beni :KK48: ama katılıyorum sana , beni şaşırtan da tam tarif ettiğin gibi birisi olmasına ragmen bir anda beni böylece üzmesi oldu. futbolu sevmem ilgilenmem zaten bunu da bilir kendisi :KK12: ne yapacağım ben şampiyonluğu ?? izin almaya çalış yarın akşam yıldönümümüz akşam yemeğe falan gideriz demeyi bilmez :cry: 8 yaşındaki kardeşim daha mantıklı düşünüyor vallahi şuanda , birde sabah hiç birşey yokmuş gibi davrnmaya başladı , canım cicim agız dolusu bağırmak geldi içimden ama neyse dedim :KK47:

X