yaşlarınız kaç?Ergen gibi davranıyor sevgilin [/Q
o 22 ben 21 , evet ergen olan kendisi aslında 15 yaşında davrnanda kendisi ama kafayı yedi bir anda , bir takım nelere kadirmiş yaa, yuh dedim delirdi adam resmen
İşte sen şartlara uyarken , senin uyduğun şartlara uymama konusunda sana şart koşan bir adam var karşında..
Biraz anlayışlı olmasını rica et,olmuyorsa da keyfi bilir :)
Kızlar , yıldönümümüz ikinci yılımız bitiyor , ama berbat durumdayım çünkü afedersiniz salak bir sevgilim var , ben akşamları dışarı çıkamam çok ailem pek sevmez böyle şeyleri , arada sırada annemi ikna edersem çıkarım dolaşırız onun dışında gunduzleri buluşuruz, ( onun anneside der her zaman akşam geç saatte kız çocuğu dışarda olmaz diye ) tabi ben ailem gibi düşünmesemde onlara uymak durumundayım şartlar çok ağır değil , bende esnettiğim kadar esnetiyorum şartları ama beyefendi 15 yaşındaki lise öğrencileri gibi olduğumuzu düşünüyor , yıldönümü aferesi de kavga çıkardı , daha doğru belirtmek gerekirse söylendide söylendi. biliyorsunuz ya galatasaray şampiyon oldu beyefendi dışarı çıkalim kutlamalara katılalım dedı anneme sordum bu saate nereye olmaz saat 22 yi geçti kızım geç oldu dedi , vay efendim nasıl izin alamam bir takım yüzünden söylendide söylendi , resmen içini döktü , neymiş çocuk gibi hissediyormuş da bilmem neymiş , bende benim aile yapım böyle iki yıl öncedebu böyleydi şimdi de böyle değiştiremiyorum ama elimden geleni her zaman yaptım , senin sevgin ve sabrın yetmiyorsa elimden birşey gelmez dedim, tabii bu söylediğime karşılık gene şikayet içeren şeyler duydum ve hala duyuyorum , yıldönümü öncesi çok mutsuzum
ama artık bıktırdı gerçekten , bir değil iki değil , herşey düzgünken nedir bu kavga olay çıkarma merakı , benimde bir sabrım var . bende öyle demek zorunda kaldım yapabileceğim hiç birşey yokSevgilinize salak diyerek kendi zekanizi da kucumsemis oluyorsunuz zira onunla beraber olan da sizsiniz.
Konuya gelirsek, normal bulmuyor olabilir ancak bunu cozmenin yolu da bu degil.
Anlayis gosteremiyorsa kendi bilir.
psikoloğa götürücem sonunda , çift terapisi diye , onu düşünecek duruma geldim artıkbu çocuk olgunlaşmaz ise daha çok dertlenirsin bence
şuan okuyoruz söz nişan çok erken dhaa düşünmüyoruz onları, üste çıkmak inan istiyorum sürekli mızmızlanarak o beceriyo o işi çünkü ama yapamıyorum, yola gelmiyo adamCanım anlayışlı olması lazım . Sende şöyle de " Ben artık ailemle senin aranda kalmaktan çok yıpranıyorum. Ozaman ilşkimizi ciddiye dökelim yanı adını koyalım söz nişan vs aileler tanışsın ben senin için ailemi karşıma alıyorum yaranamıyorum vs vs" biraz magduru oyna derim. sen üste çık sen haklısın çünkü sindirmesine izin verme derim
önce büyütüp sonra sevgili ediceksin onu belli sonra seni annesi gibi görecek
Hayir gecelere akıp 2 lere 5lere kadar eglenseniz o zaman da beğenmez kır dizini otur evde der. Boşverin gerçekten o kadar istiyorsa kendine dışarı çıkma sorunh olmayan bi kız bulsaymis[/QUOT
inanırmısın tamda öyle yapacağına eminim, söyledim beğenmiyorsan bul kendine öyle birini dedim , taştan ses çıktı ondan çıkmadı
şuan okuyoruz söz nişan çok erken dhaa düşünmüyoruz onları, üste çıkmak inan istiyorum sürekli mızmızlanarak o beceriyo o işi çünkü ama yapamıyorum, yola gelmiyo adam
gece çıkıp gezsenizde bu sefer ailesi ne biçim kız der olmaz o kızla der. ailesinin kafa yapısı bu şekilde dediğinize dayanarak söylüyorum. ben gençliğimde çok rahat gezdim tozdum sabahlara kadar ama size çok dürüstçe şunu söyleyim bir gün kızım olursa benim kadar rahat olmasına izin vermeyeceğim. anne olduğum günden beri sizin aileniz gibi ailelere hak veriyorum. sizde mantıklı bir yaklaşımla şartlara uyum sağlamışsınız ne güzel. o salağada gerçekten yüz vermeyin bu konuda. olgunlaşmadıkça anlamaz sizi.
çocuk gibi, istediği olmayınca kapris yapmış. zaten erkeklere ne kadar verirsen hep daha fazlasını istiyorlar hep az geliyor. değer bileni çok nadir.ilişkimzin başlarında ben sık sık izin alabiliyordum , sonra bir olay yüzünden babam şart koydu açıkçası ve itiraz etmedim haklıydı en geç 9 da evdesin özel bir gün olmadıkça dedi ama tabi o laf öyle kalmadı çıktımda 12 1de de geldim, izin alıpta çıkabildiğim ilk zamanlar annesinden öyle laflar gelmeye başladı kırıldım ama birşey demedim tanımıyordu sonuçta benim annemde olsa bir iki laf ederdi dedim geçtim , ama beyefendiye asla yaranamamışım bunu da bu gece anlamış oldum