sevgilimin salaklığı !!

menkse26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
91
12
30
Kızlar , yıldönümümüz ikinci yılımız bitiyor , ama berbat durumdayım çünkü afedersiniz salak bir sevgilim var , ben akşamları dışarı çıkamam çok ailem pek sevmez böyle şeyleri , arada sırada annemi ikna edersem çıkarım dolaşırız onun dışında gunduzleri buluşuruz, ( onun anneside der her zaman akşam geç saatte kız çocuğu dışarda olmaz diye ) tabi ben ailem gibi düşünmesemde onlara uymak durumundayım şartlar çok ağır değil , bende esnettiğim kadar esnetiyorum şartları ama beyefendi 15 yaşındaki lise öğrencileri gibi olduğumuzu düşünüyor , yıldönümü arefesi de kavga çıkardı , daha doğru belirtmek gerekirse söylendide söylendi. biliyorsunuz ya galatasaray şampiyon oldu beyefendi dışarı çıkalim kutlamalara katılalım dedı anneme sordum bu saate nereye olmaz saat 22 yi geçti kızım geç oldu dedi , vay efendim nasıl izin alamam bir takım yüzünden söylendide söylendi , resmen içini döktü , neymiş çocuk gibi hissediyormuş da bilmem neymiş , bende benim aile yapım böyle iki yıl öncedebu böyleydi şimdi de böyle değiştiremiyorum ama elimden geleni her zaman yaptım , senin sevgin ve sabrın yetmiyorsa elimden birşey gelmez dedim, tabii bu söylediğime karşılık gene şikayet içeren şeyler duydum ve hala duyuyorum , yıldönümü öncesi çok mutsuzum

Son düzenleme:
İşte sen şartlara uyarken , senin uyduğun şartlara uymama konusunda sana şart koşan bir adam var karşında..
Biraz anlayışlı olmasını rica et,olmuyorsa da keyfi bilir :)

saat 22 den beri rica ediyorum , ama üstüme üstüme geliyor , o kadar dolmuş ki , iki yıldır aklın nerdeydi diyorum sabrı taşmış öyle diyor , ne yapacağım bilemedim yaa

önce büyütüp sonra sevgili ediceksin onu belli sonra seni annesi gibi görecek

Canım anlayışlı olması lazım . Sende şöyle de " Ben artık ailemle senin aranda kalmaktan çok yıpranıyorum. Ozaman ilşkimizi ciddiye dökelim yanı adını koyalım söz nişan vs aileler tanışsın ben senin için ailemi karşıma alıyorum yaranamıyorum vs vs" biraz magduru oyna derim. sen üste çık sen haklısın çünkü sindirmesine izin verme derim

Sevgilinize salak diyerek kendi zekanizi da kucumsemis oluyorsunuz zira onunla beraber olan da sizsiniz.

Konuya gelirsek, normal bulmuyor olabilir ancak bunu cozmenin yolu da bu degil.
Anlayis gosteremiyorsa kendi bilir.
ama artık bıktırdı gerçekten , bir değil iki değil , herşey düzgünken nedir bu kavga olay çıkarma merakı , benimde bir sabrım var . bende öyle demek zorunda kaldım yapabileceğim hiç birşey yok

şuan okuyoruz söz nişan çok erken dhaa düşünmüyoruz onları, üste çıkmak inan istiyorum sürekli mızmızlanarak o beceriyo o işi çünkü ama yapamıyorum, yola gelmiyo adam

Hayir gecelere akıp 2 lere 5lere kadar eglenseniz o zaman da beğenmez kır dizini otur evde der. Boşverin gerçekten o kadar istiyorsa kendine dışarı çıkma sorunh olmayan bi kız bulsaymis

gece çıkıp gezsenizde bu sefer ailesi ne biçim kız der olmaz o kızla der. ailesinin kafa yapısı bu şekilde dediğinize dayanarak söylüyorum. ben gençliğimde çok rahat gezdim tozdum sabahlara kadar ama size çok dürüstçe şunu söyleyim bir gün kızım olursa benim kadar rahat olmasına izin vermeyeceğim. anne olduğum günden beri sizin aileniz gibi ailelere hak veriyorum. sizde mantıklı bir yaklaşımla şartlara uyum sağlamışsınız ne güzel. o salağada gerçekten yüz vermeyin bu konuda. olgunlaşmadıkça anlamaz sizi.

şuan okuyoruz söz nişan çok erken dhaa düşünmüyoruz onları, üste çıkmak inan istiyorum sürekli mızmızlanarak o beceriyo o işi çünkü ama yapamıyorum, yola gelmiyo adam

beim de ailem geç gelince sorun çıkarıyor ben ikna ederim bir şekilde ama Allah tan benim sevgilimde öyle "eve çok geç gitme Allah korusun her şey olur ben seni merak ediyorum"der eve gidene kadar bir kaç kez mesaj atar .Bence sevgisinden eminsen riske gir o zaman ara verelim benim ailem o kadar geniş değil de tavrını ortaya koy derim .Senin ailenle sorun yaşamanı istemez heralde

Bosver canim gerçekten ya "bak ben böyle bi insan olsam ailem rahat kendim geniş olsam sever miydin hosuna gider miydi " şeklinde damarina basabilirsin azcık.

Bilmiyorum mantıksız yani hepsi mantıksız, boyle diyin diyorum ama gece dışarı çıkan insanda da sorun yoktur bana göre evinde oturanda da. burda mesele sevgilinizin anlayissizligi.

Durun durun siz en iyisi mi ona "sen erkeksin tabi anlamazsin, kızlar aile icinde farkli yetistirilir sen rahatsin ben degilim senin kizkardesin rahat rahat cikabiliyor mu 11de" den yol alin, bir daha ağzını acamaz bence

ilişkimzin başlarında ben sık sık izin alabiliyordum , sonra bir olay yüzünden babam şart koydu açıkçası ve itiraz etmedim haklıydı en geç 9 da evdesin özel bir gün olmadıkça dedi ama tabi o laf öyle kalmadı çıktımda 12 1de de geldim, izin alıpta çıkabildiğim ilk zamanlar annesinden öyle laflar gelmeye başladı kırıldım ama birşey demedim tanımıyordu sonuçta benim annemde olsa bir iki laf ederdi dedim geçtim , ama beyefendiye asla yaranamamışım bunu da bu gece anlamış oldum

çocuk gibi, istediği olmayınca kapris yapmış. zaten erkeklere ne kadar verirsen hep daha fazlasını istiyorlar hep az geliyor. değer bileni çok nadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…