- 1 Ekim 2024
- 23
- 7
- 23
- Konu Sahibi rosalia1537
Merhaba herkese öncelikle. Benim 3 yıldır yani üniversiteden bu yana olan ciddi bir ilişkim var. Birbirimizi de seviyoruz. Ailelerimiz vs de tanıştı. Ancak ben açık bir insanım. Sevgilimin ailesi aşırı muhafazakar. Annesi ve ablaları çarşaflı, gelinleri kapalı ama çarşaflı değil. Genel olarak kapalı ve tutucu bir ailesi var. Bizim evimize tanışmaya geldiklerinde kadın erkek ayrı oturulmasını talep ettiler. Bizde kadın erkek ayrı oturmaz. Yani ben onun ailesini tanıyana kadar kendi ailem muhafazakar zannediyordum ancak ben çok rahat büyüdüm. Her ne kadar annem kapalı bir kadın olsa da bana ne annem ne babam bugüne kadar asla din ile ilgili bir baskı ve zorlama yapmadılar. Kendi gelinimiz vs açık. Böyle kıstaslar yok. Ama sevgilimi her ne kdar çok sevsemde düşünmeden edemiyorum. Kendisi doğulu, ben göçmenim. Herkes iyi düşün diyor, bu ailede yapabilecek misin? Sevgilim bana sana asla zorlama baskı yapmayacaklar seni çok sevdiler diyor. Ki ne yalan söyleyeyim bende annesini vs çok sevdim iyi insanlar. Babası kızın açık olması önemli değil önemli olan iyi olması demiş ama gel gelelim aklımda deli sorular. Böyle diyorlar ama dereyi geçtikten sonra baskı olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Objektif fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum…
(İlişkimi bitirdim, beni kybetmemek için ailesinin tarikat üyesi olduğunu vs söylememiş, verilmiş sadakam varmış)
(İlişkimi bitirdim, beni kybetmemek için ailesinin tarikat üyesi olduğunu vs söylememiş, verilmiş sadakam varmış)
Son düzenleme: