- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Bana çok saçma geldi alesi dışında herkese şart konulabilir.Sonuçta erkek arkadaşı değil ben sizin bu kadar alttan almanıza şaşırıyorum illaki görüşmek zorunda mı burda sizin ilişkiniz söz konusu ki düğüne getirme diyerek önce o başlatmış ben olsam sevdiğimin istenmediği düğüne gitmem ailem haricindede kimse için sevdiğimin kalbini kırmam..
norazcım ben de merak ettim konunu geldim. öncelikle sevgilin gerçekten inatçı bir tip belli. işin zor yani evlenince de haberin olsun.
o kadına gelince de, evli barklı bir kadının başka bir erkekle- bekar olsun evli olsun -ne işi var? ne garip hemcinslerimiz var ben anlayamıyorum ya. :44: belli ki kocası da geniş mideli biri. buluşmanızda olabildiğince sakin ol, ama o tek buluşma konusunu da gündeme getir bence.
erkek arkadaşının kıskançlığının sebebi bence kendisinden kaynaklanıyor. giyimine kuşamına karışacak kadar kıskanan, dikkat eden bir adam başka kadınlarla tek başına buluşmaz.bence ailenle tanıştırmak için de evlenmek için de çok acele etme. bu davranışlarının ardındaki sebepleri bulmalısın. ayrıca, bi erkekle aklında güven konusunda soru işaretleri olarak evlenirsen asla huzurlu bir evliliğin olamaz. soru işaretlerinden kurtulman lazım canım.
eğer aralarını soğutmak istiyorsan nacizane tavsiyem kız hakkında çok bıdı bıdı yapma zaten söylemişsin söylediklerini kıza karşı sevgilinin yanında kibar ol kız abuk subuk bişey der sataşır vs bişey yaparsa masum ve kırılgan dur bırak sevgilin fark etsin kızın kabalığını bunu fark ettiğinde seni savunucaktır kıza karşı. ayrıca dengesizmiş biraz anlaşılan sana yaptığı yanlışları değil de sevgiline yaptığı yanlışları hepiniz buluştuktan sonra sadece çıtlat. aa orda sana şu dedi ya ayıp etti bence bilmiyorum o kadar yıllık arkadaşsınız sonuçta vs gibi. bi süre sonra işler tersine dönücektir anlaşılan sevgilin inatçı o inadı kırıp tersine çevirmenin tek yolu saldırıdan vazgeçip mağdurluğunu göstermendir. tabi bunlar benim düşüncem. erkekler böyle durumlarda şahin kesilip koruyucu olmaya bayılırlar :) mağdurum da mağduruum
Bu arada bence de sevgilin onu sadece arkadaş olarak görüyor. Sen problem çıkarırsan sevgilin aranızdaki problemi ona anlatabilir o da sevinir. Bence bir süre üstüne gitme, zaten eğer buluştularsa da sevgilin kendine güveniyor ve o buluşmayı önemsemiyor ki şifresini vermiş. Gizli birşey olsa inan vermezdi. Bence tekrar görüştünüz mü diye sorma, mailden de bahsetme bunları atlattıktan sonra bir ara sorarsın. Ve gerçekten fazla büyütüyorsun.
bence bu kadın zamanında seninkinden yüz istemiş ama bulamamış. ve şimdide arkadaş ayağına yanaşıyo. sen aranı kötü tutarsan adamı ona itersin. uyuz oluyorum böle karılara. tam yolmalık. kesin ve net şekilde birlikte görüşmiyeceksek görüşmiceksin bu kadar de kapat konuyu. çünkü bir kadın böle şüpheler hissediyorsa altında vardır birşeyler. ama sen kadının ismini kavga sırasında kullanma artık iyi olduğunuz bir anda aç konuyu ve biraz sevimli olmaya çalış
Anlamadığım şey şu sen sevgilini kıskanıyorsu evli kadınla buluşması yüzünden de bu kadının kocaası kıskanmıyor mu karısını allah allah yaa :s
ay evet yaa sorma yanii... ben de diyorum ki bu çiftle buluşalım masada ben de lafı getireyim başbaşa buluşma mevzusuna, hani onurcum sen niye gidememiştin geçen buluşmaya, ben şehirdışındaydım. baksana başbaşa bırakmışsın bunları desem gülerek mesela? bi de şarap açsalardı başbaşa tam olacaktı desemsonra gülümsesem,anlayan anlar..
olur mu ne dersiniz?
Bana çok saçma geldi alesi dışında herkese şart konulabilir.Sonuçta erkek arkadaşı değil ben sizin bu kadar alttan almanıza şaşırıyorum illaki görüşmek zorunda mı burda sizin ilişkiniz söz konusu ki düğüne getirme diyerek önce o başlatmış ben olsam sevdiğimin istenmediği düğüne gitmem ailem haricindede kimse için sevdiğimin kalbini kırmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?