Sevgilimin liseden kız arkadaşı ve mailler...

Bana çok saçma geldi alesi dışında herkese şart konulabilir.Sonuçta erkek arkadaşı değil ben sizin bu kadar alttan almanıza şaşırıyorum illaki görüşmek zorunda mı burda sizin ilişkiniz söz konusu ki düğüne getirme diyerek önce o başlatmış ben olsam sevdiğimin istenmediği düğüne gitmem ailem haricindede kimse için sevdiğimin kalbini kırmam..

aslında önce ben başlattım, kız kendini beğenmiş olduğu ve her ortamda öne çıkmaya çalıştığı için bikaç kez bozdum bunu. ama daha sonra sevgilimn hatrına iyi geçinmeye çalıştım son 2 buluşmada. .neyse sonuçta dediğin gibi düğününe beni çağırmadı, ve sevgilim de bunun üzerine onun ağzının payını verip onla görüşmeyi, konuşmayı kesti( ama bana böyle oldu demedi, başka bişeyden dolayı kavga ettik dedi, ben sonradan böyle olduğunu anladım) bu bahsettiklerimden sonra bi-bibuçuk sene geçti, dertsiz tasasız..neyse işte sonra bu kız özür dilemiş mail atmış falan, bu mailden sonra yalnız buluşmuş, ben konuyu bilmiyorum ya yalnız konuşmak istemiş.

haklsın, ben görüşmesini istemediğim halde bunu yapamam diyo. beni sinir eden de bu.yani benim lafıma göre hareket etmicek ya güya işi inada bindiriyo.

canım çok sağol yorumun için. bakıyorum 4,5 senelik ilişkimiz var. bu yıllar içinde sadece 5-6 kere gördüğüm bi insan bu kız. aslında yine görmezdik ama ben kendi lise arkadaşlarımla sık sık görüşüyorum, benimkini de götürüyorum tabi yanımda. sanırım o da kendi arkadaşlarından kopmicak ya güya ondan çaba sarfediyo. halbuki ben gidip diğer arkdaşlarıyla görüşelim die arasana ahmeti mehmeti vs. falan diorum. yani illaki arkadaşlıksa niye bi kız, git bi erkekle takıl, anlat derdini.. ben gidip tek başıma buluşsam bi arkadaşımla kıskançlıktan gözü döner eminim..

sevgilime karşı bi güvensizliğim yok, allaha şükür eminim ondan, bana olan sevgisinden ve sadakatinden. ama bu tek yalanı, bana karşı tek yalanı, o kızı korumak için oldu. deseydi ki bana ayşe seni düğününe istemiyo, o zman hayat boyu görüşmek istemiyeceğim çok açıktı o kızla,zaten sevmemiştim. ama işte bunu sakladı benden. bundan sonra, bu kavgayı ettiğimz için tek başına buluşacağını da sanmıyorum.beni ne kadar sinir ettiğini ve üzdüğünü gördü çünkü. ama işte derdim bu olayı açığa çıkarmak, uygun yerde uygun zamanda o kıza bizim düğüne istenmediğini ve nedeninin bu olduğunu belirtmek, ve sevgilimi ondan soğutmak, ki biz kavga edince hemen ona koşmasın anlatmak için.

o kızın kocası de eskiden benimkiyle muhabbetini kıskanırmış kızın, hatta onla görüşmiceksin demiş onlar çıkarken,kısıtlamış.kız da görüşmemiş bi süre. araları da bu yüzden bozulmuş zaten benimkiyle kızın.. yani uyuyan devi uyandırayım adam tekrar kıskanmaya başlasın kadını kısıtlasın,ben de keyfime bakayım ne dersin?

çok akıllıca oynamalıyım rolümü..

inatçı ve zor bi tip evet, ne yazıkki o kadar da iyi ve harika bi insan ki bi yandan.. yani ondan vazgeçemicem. seviyorum çok. derdim onu böyle biraz yola getirmek.

ve evet haklısın böyle soru işaretleriyle evlenemem.. sürekli onun maillerin karıştırmak, bişey konuşmuş mu benle ilgili diye paranoyakça geçiremem hayatımı.. kısa ve kesin çözüm,kızı hayatımızdan atmak olacak..

Son düzenleme:

ay valla hem de ne şahin! doğru söylüyosun.. bi punduna getirip kızın kocası da verken bunları söylemezsem içim rahat etmeyecek. sadece erteliyorum şimdilik. bakalım ne zaman dicek bana onlarla buluşalım diye..

bunları atlattıktan sonra sormak? o zaman ne diye sormuş olacağım peki? durup dururken soramam ya? yine o kavgaçıkacak sorarsam da , ha şimdi ha gelecekte. öyle değil mi? bu arad şu an hiçbişeyden haberim olmadığını sanıyo ve bana karşı çok ilgili. hatta dün akşam konuştuğumuz alakasız bi konuyla ilgili saçma konuşmuştu, bugün ben böyle mazlum mazlum niye böyle dedinki çok üzülüyorum dedim o da özür diledi. bense şok! hayatta özür dilemez, şaşırdım ama çaktırmadım, suyuna gittim. böle işte.. ne zaman bunu gündeme getirmeli, yemekte 4lü iken mi? o zaman da başaksının yanında rezillik çıkardın diyip benden soğur sanırım..

bu arada nasıl es geçmişim şu cümleniiii!! eveveeettt tam yolmalıkkkk:13:

Anlamadığım şey şu sen sevgilini kıskanıyorsu evli kadınla buluşması yüzünden de bu kadının kocaası kıskanmıyor mu karısını allah allah yaa :s

Anlamadığım şey şu sen sevgilini kıskanıyorsu evli kadınla buluşması yüzünden de bu kadının kocaası kıskanmıyor mu karısını allah allah yaa :s

ay evet yaa sorma yanii... ben de diyorum ki bu çiftle buluşalım masada ben de lafı getireyim başbaşa buluşma mevzusuna, hani onurcum sen niye gidememiştin geçen buluşmaya, ben şehirdışındaydım. baksana başbaşa bırakmışsın bunları desem gülerek mesela? bi de şarap açsalardı başbaşa tam olacaktı desem sonra gülümsesem,anlayan anlar..

olur mu ne dersiniz?

dadundan yenmezzz

evli barklı kadın ne işi var yalnız başına bi erkekle!

ayyy çok sinir oldum o kıza!!!! bence erkek arkadaşının yaptığı da hoş değil ama kesin senden habersiz bunları yapmak durumunda bırakmıştır o kız. allahın eziği işte, egolarını böyle tatmin eden zavallılar var malesef...

ah o da dese keşke ben kimse için sevdiğimin kalbin kırmam diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…