• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin liseden kız arkadaşı ve mailler...

NO NO NO SAKIN Tatlim Adam yapmis bir terbiyesizlik Sakin bu sefer seni adam yaotigina bin pisman eder su anda mazlumsun.O zama adamla ayni seviyeye alcalirsin.Erkekler kadinlardan fena intikam alir.Biz siddet uygulayamayiz ama erkekler siddet uygularlar Allah vermesin tehlikeli oyunlara girme.Sayginligini kaybedersin be canim.

şiddet uygulamak mı?? bence hiçkimse şiddet uygulamamalı! kimse haklı olmaz bu konuda.:20:

ama haklı olduğun bi nokta var, yaptığı resmen terbiyesizlik, ama ona göre normal, arkadaşıyla buluşmuş..

bence başkasıyla buluşma ayarlama haklıyken haksız duruma düşersin. şuan ona laf söyleme hakkın var ama o zaman bir şey söyleyemezsin ve elde edemezsin. sonuçta burda bir derdin var ve yapıcı olmaya çalışmalısın yıkıcı değil. biriyle buluşarak bir şey elde edemezsin ki :S elde etmeye çalış kendin buluşmaya değil de onu buluşturmamaya çalış. bunuda kesinlikle bağırarak çağırarak trip atarak değil de ne kadar üzüldüğünü göstererek yapabilirsin diye düşünüyorum. elbette bağırmak çağırmak fikri sinirini atacağından cazip gelebilir ama =) fayda etmez koskoca adam sonuçta bağırarak çocuk gibi bi şey yaptıramazsın. ben olsam mailleri okuduğumu söylerdim ama yüz yüze tabiki. ne kadar üzüldüğümü kendimi ne kadar kötü hissettiğimi tamam o kıza sinir olsam da tabiki arkadaş olduklarından görüşmekte sakınca olmadığnı ama yanında ben yokken buluşmasının benim canımı çok acıttığını falan anlatırdım. erkekler böyle üzüldüğünü söyleyen kadınlara hiç dayanamazlar emin ol =) ama bağıran çağıran çığırtkan kadınlara gıcık olup tam tersini yapmaya devam ederler

bence başkasıyla buluşma ayarlama haklıyken haksız duruma düşersin. şuan ona laf söyleme hakkın var ama o zaman bir şey söyleyemezsin ve elde edemezsin. sonuçta burda bir derdin var ve yapıcı olmaya çalışmalısın yıkıcı değil. biriyle buluşarak bir şey elde edemezsin ki :S elde etmeye çalış kendin buluşmaya değil de onu buluşturmamaya çalış. bunuda kesinlikle bağırarak çağırarak trip atarak değil de ne kadar üzüldüğünü göstererek yapabilirsin diye düşünüyorum. elbette bağırmak çağırmak fikri sinirini atacağından cazip gelebilir ama =) fayda etmez koskoca adam sonuçta bağırarak çocuk gibi bi şey yaptıramazsın. ben olsam mailleri okuduğumu söylerdim ama yüz yüze tabiki. ne kadar üzüldüğümü kendimi ne kadar kötü hissettiğimi tamam o kıza sinir olsam da tabiki arkadaş olduklarından görüşmekte sakınca olmadığnı ama yanında ben yokken buluşmasının benim canımı çok acıttığını falan anlatırdım. erkekler böyle üzüldüğünü söyleyen kadınlara hiç dayanamazlar emin ol =) ama bağıran çağıran çığırtkan kadınlara gıcık olup tam tersini yapmaya devam ederler

sanırım en mantıklısı bu. zaten dediği gibi bugün de bana aynısını söyledi' hep böyle masum,uysal olsan seni ne çok seviyorum, kafanın dikine gidiyosun bazen' lafa bak, bi yandan saçımı okşuyor! gıcık şey.

en iyisi dediğin gibi mazlumu oynamaya devam edeyim. peki 4lü buluşma olacak bunun sonunda -madem yalnız buluşma dedim ve sakınca olmadığını söyledim görüşmekte,o zmaan buluşalım diyecektir- bu buluşmada dediğim gibi imalar yapayım mı? ya da açıkça düğünüme istemediğimi, nedeninin de beni istememiş olması olduğunu söyleyeyim mi? ya da bunu düğün mevzusuna ben gelinceye kadar erteleyeyim mi?( malum daha söz falan yok) ama kocası da eski kıskanç madem,içimden dürten bi ses karısı mail, mesaj atıyo ya durmadan, bunu şaka yollu da olsa çıtlat diyo. uyuyan arıyı dürtsem mi:) ne yapsam? benimkinin de bana sinir olmaması lazım ama bi de durup duruken uyuz olmasın bana.

Son düzenleme:
Allah vermesin kadinlara siddet kimse uygulamasin.Ama erkeklere kefil olamayiz densizlik yapabilirler.Tatlim bir cocuga yavrum sunu alma dersin inat eder bir sey var sanir tirmalar ister.adamda bu hatundan rahatsiz oldugunu anlamis ya senin kiskanman hosuna gitti ya da gercekten kadina acidi ve itfaiyeci gibi yardim etmek istiyor.Eger aralarinda bisey olsa O kadinin esinin yanina bile gitmez,karsilasmak istemez,utanir,kiskanir...Demekki icinde bi seycik yok.Sende zorla adamin aklina düsürme.Bizi evliligine davet etmeyen birisini bende cagirmam sen de cagirmamalisin.Madem kadinin esi kiskancmis bu noktadan sonrada zaten O kadinin eside sizinle karsilasmaktan hoslanir mi ki???

Allah vermesin kadinlara siddet kimse uygulamasin.Ama erkeklere kefil olamayiz densizlik yapabilirler.Tatlim bir cocuga yavrum sunu alma dersin inat eder bir sey var sanir tirmalar ister.adamda bu hatundan rahatsiz oldugunu anlamis ya senin kiskanman hosuna gitti ya da gercekten kadina acidi ve itfaiyeci gibi yardim etmek istiyor.Eger aralarinda bisey olsa O kadinin esinin yanina bile gitmez,karsilasmak istemez,utanir,kiskanir...Demekki icinde bi seycik yok.Sende zorla adamin aklina düsürme.Bizi evliligine davet etmeyen birisini bende cagirmam sen de cagirmamalisin.Madem kadinin esi kiskancmis bu noktadan sonrada zaten O kadinin eside sizinle karsilasmaktan hoslanir mi ki???

yaa evet biliyorum arada kesinlikle bişey yok. benim sinir olduğum bu saçmasapan çabalar.bana yalanlar.

maillere bakarsak o buluşmaya kocana uyuyo mu o da gelsin demiş benimki, x kişisi ayşe olsun, ayşe de demiş ona-ahmete uymuyo. yani evet ahmet gelmemiş, istemedi mi uymadı mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
sanırım en mantıklısı bu. zaten dediği gibi bugün de bana aynısını söyledi' hep böyle masum,uysal olsan seni ne çok seviyorum, kafanın dikine gidiyosun bazen' lafa bak, bi yandan saçımı okşuyor! gıcık şey.

en iyisi dediğin gibi mazlumu oynamaya devam edeyim. peki 4lü buluşma olacak bunun sonunda -madem yalnız buluşma dedim ve sakınca olmadığını söyledim görüşmekte,o zmaan buluşalım diyecektir- bu buluşmada dediğim gibi imalar yapayım mı? ya da açıkça düğünüme istemediğimi, nedeninin de beni istememiş olması olduğunu söyleyeyim mi? ya da bunu düğün mevzusuna ben gelinceye kadar erteleyeyim mi?( malum daha söz falan yok) ama kocası da eski kıskanç madem,içimden dürten bi ses karısı mail, mesaj atıyo ya durmadan, bunu şaka yollu da olsa çıtlat diyo. ne yapsam? benimkinin de bana sinir olmaması lazım ama bi de durup duruken uyuz olamsın bana.

bence düğün anına kadar bi şey deme çağırırız gibilerinden konuş düğün zamanı gelince davetiye listesi yaparken o kızın adını o söylemeden sen yaz sevgilin de vareceğini zanneder ama yollamazsın o karışıklıkta emin ol sevgilin bunları düşünüyo olmaz zaten sonrada aaa unutmuşum falan dersin :1::1:
ayrıca 4lü buluşmak istediğinde buluş bence böylece kocasının yanında o kızın nasıl davrandığını falan da çözümlemiş olursun kocası senden hoşlanmasa ne güzel olur aslında:1::1::1: buluşmak istemez sizinle çift olarak kurtulmuş olursun

bence düğün anına kadar bi şey deme çağırırız gibilerinden konuş düğün zamanı gelince davetiye listesi yaparken o kızın adını o söylemeden sen yaz sevgilin de vareceğini zanneder ama yollamazsın o karışıklıkta emin ol sevgilin bunları düşünüyo olmaz zaten sonrada aaa unutmuşum falan dersin :1::1:
ayrıca 4lü buluşmak istediğinde buluş bence böylece kocasının yanında o kızın nasıl davrandığını falan da çözümlemiş olursun kocası senden hoşlanmasa ne güzel olur aslında:1::1::1: buluşmak istemez sizinle çift olarak kurtulmuş olursun

iyi fikir:)) ama benimki zaten ağzıyla davet eder, gelsinler diye. yavaş ayavaş arayı soğutmam lazım. ya da çat diye düğün mevzusu yaklaştığı zmana yeni bir 4lü buluşmamızda:) dsem mi ki, haa zaten sizi nezaketen çağırıyoruz ayşecim. beni düğününe istemeyeni ben hiç istemem.sonra da gülsem uyuz uyuz:27:

ben de tam tersi buluşmada kocasıyla iyi anlaşayım demiştim, bu sefer benimkisi ve de o kadın kıskansın gibilerinden.. saçma mı aceba? :26:

ay çok zor işin ya =) ne uyuz şu erkekler bi tarafı düşcek sanki buluşmasa kızla, sanki hayatının çok önemli bi parçası eksilecek =) bencede senin arayı soğutman lazım düşünüp bi şeyler buluruz artık bu kadar insanız şurda. ben sevgilime de anlatayım bu konuyu bakayım onun fikirleri neler bir de erkek ağzından yardım alalım az çok anlar erkek erkeğin psikolojisini nasıl davranmak gerektiğini

ah ah şu an şu yorumları bi görse!! bugün kavga ederken normal bi sesle söyledim aynen, dedim ki sen sana anlatınca beni anlamıyosun, aynısını sana yapmadan anlamıyosun, ben de haksızlığı gör diye bunu söylüyorum yapıyorum sana! araya laflar girdi kaynadı.. ama sonuç: o kadın ve kocasıyla görüşmek istiyomuş çünkü kocası da anlaştığı bi tipmiş/anlaşabileceği bi tipmiş, ben de x le anlaşıcakmışız böyle evlenince de 4 lü takılırmışız! yok artık dedim içimden!

kızım bosver simdi ve sadece rahat ol ,umursama... unutma ki intikam soguk yenen bir yemektir.

ay çok zor işin ya =) ne uyuz şu erkekler bi tarafı düşcek sanki buluşmasa kızla, sanki hayatının çok önemli bi parçası eksilecek =) bencede senin arayı soğutman lazım düşünüp bi şeyler buluruz artık bu kadar insanız şurda. ben sevgilime de anlatayım bu konuyu bakayım onun fikirleri neler bir de erkek ağzından yardım alalım az çok anlar erkek erkeğin psikolojisini nasıl davranmak gerektiğini

ay canım benim yaa çok sağol:70: kızlar valla desteklerinizi hissettim ya artık canım sıkılmıyo. bi çare buluruz dimi? aynen yaa sorma sanki çok önemli. salak kendi diyor, benim için ne önemi var ha 2 ha 3 ayda bi görceğimiz birisi, e o zaman bu ne tavır? bi de sırf görecek olsak neyse, hala mail atmaya devam edecek.. uyuz kadın!

bakalım erkek bakış açısı ne olacak?

haa bi de benim baya kız arkadaşım var sürekli görüşüp dertleşebildiğim, onlarla, çiftler olarak falan arasıra buluşuyoruz. ama erkek arkadaşlarımla arama mesafe koymuştum benimkinin kıskançlığından, halbuki ne iyi arkadaşlarım da vardı. şimdi bakıyorum da salaklık etmişim. benimkini de sürekli dürtüyorum yok can'ı arasana, yok emre'yle bağları koparma, hani 2-3 erkek varsa eskilerden arkadaşı onlarla görüşelim diye söylüyorum arasıra. ama sanırıme erkekler biraz vefasız ya, olmuyo bi şekilde. e benimkisi de çok çaba sarfetmiyo buluşalım diye. kala kala sürekli dürten bu ayşe salağı kalıyo!!!o da zavallım dost diye sarılıyo herlade yaa.. off!!

Son düzenleme:
Ya ben boyle olaylari anlamiyorum, ne demek yani onun maili benim mailim. Ben sevgilimle herseyi paylasiyordum, oda benimle tabiki. Eger ben oyle bir mail bulsum sorardim yani. Ne demek oluyor falan. Ben neden kendimi icim icim yieyim bir mail icin, sor rahatla gitsin. Ve sormanada gerek yok gibime geliyor, hersey acik ortada. Kizla buluscaklar veya bulustular, ve senden gizliyorsa boyle birseyi icinde birsey olmali. Canim, sen sor ve nasil bir tavir sergiledigine cok dikkat et, yalan soyluyormu hemen anlarsin eger sinirlenirse

Ya ben boyle olaylari anlamiyorum, ne demek yani onun maili benim mailim. Ben sevgilimle herseyi paylasiyordum, oda benimle tabiki. Eger ben oyle bir mail bulsum sorardim yani. Ne demek oluyor falan. Ben neden kendimi icim icim yieyim bir mail icin, sor rahatla gitsin. Ve sormanada gerek yok gibime geliyor, hersey acik ortada. Kizla buluscaklar veya bulustular, ve senden gizliyorsa boyle birseyi icinde birsey olmali. Canim, sen sor ve nasil bir tavir sergiledigine cok dikkat et, yalan soyluyormu hemen anlarsin eger sinirlenirse

yaa of sen de haklısın..içinde bişey yok eminim, ilk emrivaki buluşmanın nedeni benden gizlediği kızla olan küslük neden(düğün daveti olayı) bu şimdi gördüğüm gizli buluşma olayına da zaten o arada küstük biz onu da sana ne haber vercektim diyecek. bi de kesin buluştular mı bilmiyorum, buluşma yeri falan tarif edilmş, kaçta buluşulacak onuşulmuş. bana da o buluşmadan sonra buluşmadık demişti( yani 2. buluşma bi nedenle olmamış olabilir)

ya da ilkin bişey demeyip soğuk davransam, meraklansa. sonra zar zor buluşsam. kendimi ağırdan satsam. sonrasında buluştuğumuzda bu 2. buluşma oldu mu desem? sorsam. cevabı ,olmadı, olacaktır muhtemelen, uymadı işim/işi uzadı diyecektir(haftaiçi akşam) öyle olmasa bile bana önceden buluşmadım dedi ya öyle demek zorunda. buluşup buluşmadığını anlamama imkan yok. tek yol, ayşeyle görüştüğümüzde ' sizin altunizadede buluştuğunuz bi yer varmışi neydi adı falan gibi salakça bi soruya ne cevap verilceğine bakmak. yani haa o zman buluşmadık biz diyebilir kadın, ya da asmalaı konaktı der atıyorum.. ama bunlara gerek var mı?? bilmiyorum..

Son düzenleme:
canim bana sorarsan cok gereksiz ve cocuksu geliyor senin yazdiklarin, sakin yanlis anlama ama boyle gizemli seylerle gercegi ulasacagina hic sanmiyorum, yani soylemi yapsam boylemi yapsam yok bu isin eger merak ediyorsan oldugu gibi sorarsin, ve daha once dedigim gibi. Yalan soyluyorsa zaten anlarsin, anlamalisin. Tamam inandim diyorsan soylediklerine kapanmistir bu konu. Ama eger aramizi bozmak istemiyorum ve bu konuyu kapatmak istiyorum diyorsan hic acma. Ve erkek arkadasinin o kizla gorusmesini istemiyorsan neden acik acik istemedigini soylemiyorsun canim. Seni seviyorsa bu istegine saygi gduymali bana sorarsan.

nasıl çıkıcam ben bu işin içinden:50::50:

yani bi yanım herşeyi benimkinin suratına çarğmak istiyo, diğer yanım masum masum usulca konuşup bölee naza çekerek halletmek.

bi yanım o ayşenin suratına karşı bu yaptıklarını kocasının yanında söylemek istiyo,ki asıl intikamı kıskanç koca alsın, diğer yanım amaaan sallama ne hali varsa görsün diyo.

bi yanım doğrucu davutluk, diğer yanı kurnazlık düşünüyo. neeedeceeğim ben!!!
:36:

canım sen sevgilinin verebilceği tepkileri bizden iyi biliyosun ona göre hareket etmelisin. anladığım kadarıyla hesap sorduğunda hep üste çıkmaya çalışmış ve hiçbişe elde edememişsin.. bunların şuanda arası nasıl ne sıklıkla iletişimleri var?

O terbiyesiz ayseyi ve kocasini karistirmakla buyuk bir hata yaparsin, cunku onlarin evliligi onlardan baska hic kimseyi alakadar etmez canim. senin sadece bir isin var oda kendi erkek arkadasini ondan uzaklastirmak oluyor.

ve baska birseyde eklemek istiyorum. O ayse senin sevgilinle zorla bulusmuyorki, senin sevgilin kendi istedigi icin gidiyor, sen simdi ayse ve kocasina sorarsan git kendi sevgiline sor diye bir tepkide verebilirler eger kocasinin haberi varsa

canim bana sorarsan cok gereksiz ve cocuksu geliyor senin yazdiklarin, sakin yanlis anlama ama boyle gizemli seylerle gercegi ulasacagina hic sanmiyorum, yani soylemi yapsam boylemi yapsam yok bu isin eger merak ediyorsan oldugu gibi sorarsin, ve daha once dedigim gibi. Yalan soyluyorsa zaten anlarsin, anlamalisin. Tamam inandim diyorsan soylediklerine kapanmistir bu konu. Ama eger aramizi bozmak istemiyorum ve bu konuyu kapatmak istiyorum diyorsan hic acma. Ve erkek arkadasinin o kizla gorusmesini istemiyorsan neden acik acik istemedigini soylemiyorsun canim. Seni seviyorsa bu istegine saygi gduymali bana sorarsan.

canım olabilir,insan aşık olunca, konu kendiyse çocukça davranabiliyo ne yazıkki.

ya işte dedim ya anladım,yalan söyledi ilk buluşma yangından mal kaçırır gibi ben şehirdışındayken oldu,niye? çünkü zaten hatalı olan ayşeydi, beni düğüne istememişti, af dileyecek olan oydu. bunları benim duymamam lazımdı. 2. buluşma muhtemelen önceden ayarlıydı, biz benimkiyel kavga edince ertelem gereği duymadı, yine de buluşayım dedi. belki de canı olanlara çok sıkıldığı için, dertleşeyim diye. bilmiyorum, zaten uysaymış kocası da gelecekmiş ayşenin.

ve işte bir diğer şey: bugün dedim benim için yapamaz mısın? benim için buluşma bu kızla yalnızken. ama hayır dedi. bana olan sevgisinden şüphem yok ama bu davranışları bana saygısızlık gibi göründüğü için canım sıkılıyor. sonuçta ben böyle aşırı kıskanç bi insan gibi onla bi daha görüşemezsinnn!!! demek istemiyorum. hem yapıma ters aşırı kıskanç bi insan gibi görünmek de istemiyorum, hem inada biner iş, hem de aynısını bana yapma hakkı doğar ilerde, hem de o kızı bu kadar da takmıyorum aslında.konu kız değil aslında.kıza sinir olduğumdan daha çok benimkne kızıyorum. kız yüz bulmasa böyle davranır mı?

Son düzenleme:
canım sen sevgilinin verebilceği tepkileri bizden iyi biliyosun ona göre hareket etmelisin. anladığım kadarıyla hesap sorduğunda hep üste çıkmaya çalışmış ve hiçbişe elde edememişsin.. bunların şuanda arası nasıl ne sıklıkla iletişimleri var?

en son bi hafta önce mail atmış kız işler yoğun her hafta şehirdışındayım bu ay evin yolunu özlicem falan demiş salak..sonra da beni sormuş, aranız nasıl demiş. benimki de düzeltiyoruz yavaş yavaş demiş. o da ay iyi sevindim demiş..bir iki dönmüş mail. sonra kalmış. haftaya atar kesin ayşe ayyy bu haftam çok yorucu nasıl geçcek bu günler diye sızlanır:47: telefonuna bakmadım. mesaj ya da aramaları bilmiyorum.

Son düzenleme:
Back