bana kalırsa sevgilinin çevresinde dertleşebilceği rahatça içini dökebilceği bi erkek arkadaş yoksunluğundan onla görüşmek istiyor yanlız görüşmek istemesinin sebebide senle iligili konularıda rahatca dertleşmektir.sonucta insan dert yanmaya başlayınca insan ilk sevgilisinden başlar.. benle knussun benle yapsın diye düşünmeyin nekdr rahatlık yakınlık yaşanmışlık olursa olsun dost gerçekten başladır..
ya canm can sıkıcı bi durum yardımcı olmak istiyorum ama bulamadım bişe gerçekten şöyle yap yada böyle yap gibi kesin bi fikrim yok
bekleriz canım haberlerinii iyigeceler babannenede geçmiş olsun şimdiden
canim yazmicaktim ama dayanamadim.
herkesin yorumlarina da cok sasirdim nasil yani benim sevgilim, evlenmek istedigim adam bir kiz arkadasla surekli yazisiyor gizli gizli bulusuyor falan, bu nedemek! resmen ikinci bir sevgilisi varmis gibi takiliyor ikisi de. bi insanin sevgilisi varsa, bence etrafindaki samimi oldugu tek karsi cins odur yani digerleri ne olaki. bence senin iyi niyetini sevgilin suistimal ediyor, ne sis yansin ne kebap gibisinden onu da yedekte tutuyor sanki (evli olmasi onemli degil, kadin da istekli sonucta). bence sen agirligini koymalisin, ben baska erkeklerle samimi olmuyorsam ve senden de olmamani istiyorsam sen de beni sevdigin icin buna saygi duymali ve ozen gostermelisin demelisin. aglanmak sizlanmak bence zayiflik gostergesidir, aglayip sizlanicagina sevgiline agirligini goster sozunu gecir.
ben sevgilimi cok kiskaniyorum valla, o da beni kiskaniyor. ikimiz de birbirimizi uzmemek icin bu konularda cok hassasiyet gosteriyoruz, karsi cinslerle samimi olmuyoruz. benim sevgilim kac senelik kiz cevresinden koptu benim icin. ayrica aramizda sunu soylesem mi bunu soylesem mi demeden herseyi acik acik konusurz, bence ciddi bir iliskiniz varsa herseyi acik acik duruste konusabilmelisiniz.
bol sans canim. (biraz sert yazmis olabilirim kusura bakma canim umarim iyi olursunuz)
Sevgiline de ki,bu şekilde ayıp oluyor,madem iyi arkadaşsınız, evlerine ziyarete gidelim.
Belki eşiyle görünce sevgilinin kafasına dank eder.Kız da eşinin yanında aynı samimiyette davranamaz,rahatsız olur.
okurkane bile sinirlendim. nasıl bir saçmalıktır nasıl bir rahatlıktır bu sevgilindeki. istemiyorsan görüşmiycek bu kızla bu kadar basit. bence o kızı sevgilin takıntı haline getirmiş. aklını başına toplasın. kızdaki nasıl birşey anlamadım. evlenmişsin sen başbaşa nasıl başka bir erkekler görüşüyorsun. benim istemediğim bir kızla sevgilim bırak yüz yüze konuşmayı telefonda mesajlaşamaz bile
allah sana sabır versin canım. ben olsam bende sinirden çıldırırdım. elin kızının istekleri benden daha önemli olabiliyorsa sevgilim için söylencek hiçbişey yok. bence kendini geri çek. biraz sorgulasın kendini bakalım. ilişkinizin sağlıklı yürümesi için bu kızdan vazgeçmek zorunda. bunun başka yolu yok
Ya canım, yok liseden arkadaşmış, üniversiteden arkadaşmış bunlarla ilişkinizi şimdiden yıpratmayın.
Liseden arkadaşın evlenmeyi düşündüğü kadının yanında ne gibi bir değeri olabilir ki? Çok ayrı kulvarlardasınız o kızla... Sen sevgilinin gözünde dünyalarsan o sadece bir toz tanesi... Sadece o kadar..
Canını sıkma böyle basit şeyler için...
Her ilişkide belli bir tartışma limiti vardır. Bu limiti aşarsan ilişkide ne saygı kalır ne sevgi. Başlardaki tartışmalar, kavgalar tolere edilebilir ama sonraları işler değişir.
Sizin ilişkinizde de belli bir limit var. Ama ne yazık ki siz şimdiden ilişkinizden yemeye başlamışsınız.
Hem de ne için? Lisedeki arkadaş yani bir hiç... O kız senin sevgilinin hayatında bir hiç. Bunu sakın unutma ve bir hiç için ilişkini yıpratma...
Eğer rahatsız olduğun bir durum varsa al sevgilini karşına konuş. Ona sor "beni ne kadar çok seviyorsun" diye. Büyük ihtimalle "çok fazla" cevabını alacaksın. Sonra "madem beni bu kadar çok seviyorsun, onunla yalnız görüşmen beni çok üzüyor. Lütfen bu kadar çok sevdiğin birini öylesine biri için bu kadar çok üzme" de. Kestir at. Bir daha görüşemez, görüşmez.
Ha ama hala devam ediyorsa görüşmeye o zaman şüphelenirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?