Sevgilimin liseden kız arkadaşı ve mailler...

bana kalırsa sevgilinin çevresinde dertleşebilceği rahatça içini dökebilceği bi erkek arkadaş yoksunluğundan onla görüşmek istiyor yanlız görüşmek istemesinin sebebide senle iligili konularıda rahatca dertleşmektir.sonucta insan dert yanmaya başlayınca insan ilk sevgilisinden başlar.. benle knussun benle yapsın diye düşünmeyin nekdr rahatlık yakınlık yaşanmışlık olursa olsun dost gerçekten başladır..

evet çok haklısın ben de aynını düşünüyorum. ama gitsin bi erkekle konuşsun ya! ne bu kızkıza muhabbet gibi.

ya canm can sıkıcı bi durum yardımcı olmak istiyorum ama bulamadım bişe gerçekten şöyle yap yada böyle yap gibi kesin bi fikrim yok

ya canm can sıkıcı bi durum yardımcı olmak istiyorum ama bulamadım bişe gerçekten şöyle yap yada böyle yap gibi kesin bi fikrim yok

sağol canım. derdime derman olmaya çalışıosun ya o yeter..

bakalım yarın zaten babanem anjiyo olacak. uyumam lazım.yarın arar mutlaka destek olmaya çalışır.. ben de biraz soğuk konuşurum diyorum..kırgın gibi. ondan sonra bikaç gün geçer buluşmadan. o arada kk olarak güzel bi yol buluruz, yani bikaç şeyi birleştirip bi strateji uygularız inşallah..

insan olayın içindeyken soğukkanlı düşünemiyor. hepiniz sağolun kızlar.

hepinizi kocaman öpüyorum

allahım sen doğru yolu göster diye dua edeceğim.

iyi uykular herkese.

canim yazmicaktim ama dayanamadim.
herkesin yorumlarina da cok sasirdim nasil yani benim sevgilim, evlenmek istedigim adam bir kiz arkadasla surekli yazisiyor gizli gizli bulusuyor falan, bu nedemek! resmen ikinci bir sevgilisi varmis gibi takiliyor ikisi de. bi insanin sevgilisi varsa, bence etrafindaki samimi oldugu tek karsi cins odur yani digerleri ne olaki. bence senin iyi niyetini sevgilin suistimal ediyor, ne sis yansin ne kebap gibisinden onu da yedekte tutuyor sanki (evli olmasi onemli degil, kadin da istekli sonucta). bence sen agirligini koymalisin, ben baska erkeklerle samimi olmuyorsam ve senden de olmamani istiyorsam sen de beni sevdigin icin buna saygi duymali ve ozen gostermelisin demelisin. aglanmak sizlanmak bence zayiflik gostergesidir, aglayip sizlanicagina sevgiline agirligini goster sozunu gecir.
ben sevgilimi cok kiskaniyorum valla, o da beni kiskaniyor. ikimiz de birbirimizi uzmemek icin bu konularda cok hassasiyet gosteriyoruz, karsi cinslerle samimi olmuyoruz. benim sevgilim kac senelik kiz cevresinden koptu benim icin. ayrica aramizda sunu soylesem mi bunu soylesem mi demeden herseyi acik acik konusurz, bence ciddi bir iliskiniz varsa herseyi acik acik duruste konusabilmelisiniz.
bol sans canim. (biraz sert yazmis olabilirim kusura bakma canim umarim iyi olursunuz)

Sevgiline de ki,bu şekilde ayıp oluyor,madem iyi arkadaşsınız, evlerine ziyarete gidelim.
Belki eşiyle görünce sevgilinin kafasına dank eder.Kız da eşinin yanında aynı samimiyette davranamaz,rahatsız olur.

okurkane bile sinirlendim. nasıl bir saçmalıktır nasıl bir rahatlıktır bu sevgilindeki. istemiyorsan görüşmiycek bu kızla bu kadar basit. bence o kızı sevgilin takıntı haline getirmiş. aklını başına toplasın. kızdaki nasıl birşey anlamadım. evlenmişsin sen başbaşa nasıl başka bir erkekler görüşüyorsun. benim istemediğim bir kızla sevgilim bırak yüz yüze konuşmayı telefonda mesajlaşamaz bile

allah sana sabır versin canım. ben olsam bende sinirden çıldırırdım. elin kızının istekleri benden daha önemli olabiliyorsa sevgilim için söylencek hiçbişey yok. bence kendini geri çek. biraz sorgulasın kendini bakalım. ilişkinizin sağlıklı yürümesi için bu kızdan vazgeçmek zorunda. bunun başka yolu yok

yok canım sert değil, olsa da önemli değil sonuçta benim iyiliğim için yazıyosun.

kızlar dün hastanedeydim, gün içinde aradı 3 kere konuştum normal hiçbişey yokmuş gibi. zaten babanemi sordu, sen nasılsın yoruldun tabi falan dedi. eve geldiğimde de konuştuk, dün işten erken çıkmış haftasonu mesai yaptığı için öğleden sonra bişeyler yaparız diye niyetliymiş, ben akşama kadar hastanede olunca bişey yapamayız tabi dedi..yani benle zaman geçirmeye biraz olsun telafi etmeye çalışıyo. ama o konuda hiçbişey konuşmadık, yani beni üzdüğü ağlattığı için biraz ilgileniyo güya işte.. akşam konuştuğumzda da güzel şeyler söyledi, gece yatarken mesaj atmış baya uzun bi mesaj, ama özetle ilerde evliliğimizde seni hayal edyorum huzurlu yuvamızda gibi şeyler demiş.ben de güzel bi cevap yazdım hiçbişey yokmuş gibi.

şimdi evdeyim ve bilgisayarı yeni açtım bugün gördüm mailleri diyeceğim yani. bu akşam buluşabilirsem yüzyüze konuşmak istiyorum, telefonda bişeyler söylersem yalan da söyleyebilir, yüz ifadesini görmem lazım.. bi de dediğiniz gibi diyeyim ki
- ben sana benim için bu kızla yalnız buluşmanı istemiyorum dedim, o gün kavga uzamasın diye, ebn de çok üzülmüştüm, uzatmadım ama içim rahat değil ve düşündükçe mutsuz oluyorum. ben senin için diğer erkeklerle arama mesafe koyuyosam senden de bunu bekliyorum ama sen bunu benim için yapamıyosun. benim şüphem var, senin gerçekten beni sevip sevmediğinden..seven insan sevgilisi üzülmesin diye düşünmez mi? kaldı ki ben senden yanlış bişey de istemiyorum. buluşacaksak 4lü buluşalım, siz 2niz buluşmayın. hem evli barklı kadın onun mesafe koyması lazım. seninle onun arasında bişey olma ihtimali diye bişey yok, zaten bundan şüphem olsa bir dakika durmam yanında. sadece bu olayın bu şekilde devam etmesini istemiyorum. bana saygısızlık ediyosun.ben sana o kızı görmiceksin demiyorum, ki bunu deme hakkım da var, madem evlilik düşünüyorz, diyorum ki yalnız buluşmıcaksın ve sana mail falan da atmasın,sinir oluyorum..

bunun gibi konuşmayı düşünüyorum. ne dersiniz?

Sevgiline de ki,bu şekilde ayıp oluyor,madem iyi arkadaşsınız, evlerine ziyarete gidelim.
Belki eşiyle görünce sevgilinin kafasına dank eder.Kız da eşinin yanında aynı samimiyette davranamaz,rahatsız olur.

iyi fikir ama evlerine gidersek iadeyi ziyaret şansı olur. ben de evimde görmek istemiyorum o kadını!!!

sağol canım yaa. bu desteğiniz de olmasa farkında değilim yani nasıl saçam bi iş olduğunun! yani farkındayım, söylüyorum kavga kopuyo hemen. snaki ben rahatsızmışım, kıskanç bi manyakmışım gibi yaftalanıyorum. şikayet ettiğime pişman ediyo resmen. o zmana da heralde ben abartıyorum diyorum.. demek abartmıyorum gayet normal sinirlenmem..

yaa kızlaarr!! geçen gün buluştuk ama çok yorgundu iş çıkışıydı ve çok zamanımız yoktu. yani tadında bi kavga olmayacakıt. ben de başta soğuk davranıyodum,içimden gelmiyodu ama sonra dedim ki bugün kavga çıkarmayacaksan o zaman surat asma, hiçbişey yokmuş gibi davran.. sonra da yemekti, muhabbetti derken unuttum gitti. uygun bi zamanda açarım lafını dedim.

birazdan buluşcaz ve ben bgn konuşmak istiyorum. canım sıkılıyo düşündükçe benden gizli maillerini. maillerinin çıktısını alıp bu ne?? demek istiyorum. muhtemelen o gün buluşcaktık evet buluşmadık der sonradan, ya da evet buluştuk ama o zaman senle kavgalıydık der.

ben de resti çekmeyi düşünüyorum, bensiz başbaşa buluşma falan olmiycak. ben senin sevgilinim beni daha ön plana alacaksın beni seviyosan yapman lazım dicem. bakalım nasıl gelişecek. muhtemelen fena bi kavga olcak, çok köpürür çünkü ve hatasını kabul edeceğini de sanmıyorum.. offf!!

bu arada şimdi yine baktım onun mailine, hani demiştim ya sent dosyasında görünüyodu mailler diye, onları da silmiş farkedip. neyse ki ben kendi mailime yollamıştım, hahahaa!

şimdi bu maillerin çıktısını alıp bu ne diye dikileceğim karşısına! bi de silmiş, ki hatalı olduğunu biliyor ve ben olur da bakarsam diye silmiş uyanık ya güya..

ya halbuki dün de beraber zaman geçirelim diye planlar yapıyodu(

Son düzenleme:
Ya canım, yok liseden arkadaşmış, üniversiteden arkadaşmış bunlarla ilişkinizi şimdiden yıpratmayın.
Liseden arkadaşın evlenmeyi düşündüğü kadının yanında ne gibi bir değeri olabilir ki? Çok ayrı kulvarlardasınız o kızla... Sen sevgilinin gözünde dünyalarsan o sadece bir toz tanesi... Sadece o kadar..
Canını sıkma böyle basit şeyler için...

Her ilişkide belli bir tartışma limiti vardır. Bu limiti aşarsan ilişkide ne saygı kalır ne sevgi. Başlardaki tartışmalar, kavgalar tolere edilebilir ama sonraları işler değişir.
Sizin ilişkinizde de belli bir limit var. Ama ne yazık ki siz şimdiden ilişkinizden yemeye başlamışsınız.
Hem de ne için? Lisedeki arkadaş yani bir hiç... O kız senin sevgilinin hayatında bir hiç. Bunu sakın unutma ve bir hiç için ilişkini yıpratma...

Eğer rahatsız olduğun bir durum varsa al sevgilini karşına konuş. Ona sor "beni ne kadar çok seviyorsun" diye. Büyük ihtimalle "çok fazla" cevabını alacaksın. Sonra "madem beni bu kadar çok seviyorsun, onunla yalnız görüşmen beni çok üzüyor. Lütfen bu kadar çok sevdiğin birini öylesine biri için bu kadar çok üzme" de. Kestir at. Bir daha görüşemez, görüşmez.
Ha ama hala devam ediyorsa görüşmeye o zaman şüphelenirsin...

çok haklsın sözlerinde. söylediğin gibi beni çok seviyor, bundan emin olmasam zaten yanında ne işimvar.. ama işte kavga ederken bana dediği 4lü görüşelim, ben de onun kocasıyla anlaşırım sen de kızla anlaş gibi. yani ilerde de evliyken de görüşelim istiyo. bundan ne olur dersen aslına ayda yılda bir görceğim insan önemli değil serim. ama benden saklaması bazı şeyleri, işte bu canımı sıkıyo. ben ona bundan başka görüşmediniz dimi dedidğimde görüşmedik dedi. oyda bu maillere bakaraka akşama kaçta nerde buluşuyoruz mailleri, ben sinir oldum. yani kötü bi niyet olduğundan değil, niye benim için bunu yapamıyor? ben ona benim için söz ver bi daha o kızla yalnız buluşma dedim, hayır dedi. inat etti..

şimdi bu yalanını yüzüne vurmak istiyorum, çünkü ben bir erkek arkadaşımla canımlı cicimli konuşmadığım halde bu maillerde hep ayşecim,özgecim vs.şekilnde hitaplar. altında bişey aramıyorum zaten yok biliyorum, ama o beni kısıtlarken bunu kendisi yapması bana çok büyük haksızlık olarak geliyor. yani ben canımlı konuşmuyosam sen de konuşma, ha sen konuşuyosan o zaman bana karışma.ben bii arkadaşıma kısaca selo dediğim için mesajda benden ayrılmaya kadar götürebilecek bi kavga çıkarabiliyor...

yani hiçbişey yapmıyim mi, bu saklı buluşmayı bilmiyomuş gibi mi yapayım? üstelik onla yalnız buluşmama sözünü de alamadım ondan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…