• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin liseden kız arkadaşı ve mailler...

noraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
520
20
118
İstanbul
merhaba kızlar. naapsam şimdi bilemedim. benim sevgilimin ilk çıktığımızdan beri sevmediğim liseden bi kız arkadaşı var. aynı sınıftalarmış, ilk sevgilisinin en yakın arkadaşı. ama kızı ilk andanberi sevmedim, kibirli ve sürekli her ortamda öne çıkmaya çalışan birisi. neyse bir iki sürtüşmemiz olmuştu sevgilimin bu kör ve kıza gereğinden fazla değer veren hallerinden dolayı.. toplamda 6-7 kere buluşmuşuzdur 4,5 sene içinde üçümüz ya da grup olarak lise arkadaşlarıyla. en son buluşmada tabu oynuyoruz, bu da kazanmak için hırs küpü bi modda, benimkisi dalga geçmişti bununla abarrtı die, şaka yaptı. bu da baya bozuldu. eve dönerken arabaya bindirmedi(şirketi raaba vermiş) gelirken onunla gelmiştik, dönerken yer olmasına rağmen yok sığmıyoruz falan dedi bi surat. benimkisi sinir oldu, biz ikimz eve dönerken' bu da kendini ne sanıyo, bu ne görgüsüzlük, onun arabasına mı kaldık, bitti benim için artık, bu ne kendini beğenmiş tavır die arkasından saydı. ben tabi hiçbişey demedim, ama içimden de oh be dedim, sonunda gördü kızın gerçek yüzünü.

neyse sonra düğününe bizi çağırmıştı laf arasında önceden, sonradan çağırmadı. bi süre sonra gelmeyin demiş düğünüme.bizimkide çok sinirlenmiş. benim düşünceme göre ise bensiz sırf onu çağırmıştır, noraz gelmesin demiştir(daha sonra bu düşüncemin tez olmadığını da anladım) neyse ben iyice sinir oldum buna. ama benimki de tartışmış, artık görüşmicem demişti bana. aradan 2 sene falan geçti.

efendim bu kız benimkini aramış, mail atmış, yaptığı için özür dilemiş falan. benimki de bunu bana çekinerek anlattı, büyüklük bizde kalsın, af dileyen insan affedilir falan dedi. bense çok bişey söylemedim, neyse dedim zaten kırk yılda bi görüşcez. sonraa bi ara bunlarla görüşürüz falan demeye başladı. ben çok istemediğim için,bi ara buuşruz falan dedim. sonra ben iş için şehirdışında olduğum zaman bu ikisi buluşmuş, bana telefonda söylüyo ben yarın x le görüşüyorum diye. ben de yoğundum ve uzaktayım, telefonda olay çıkarmadım. ben gelince buluşuruz haftaya dedim yok uymuyomuş falan dedi, neyse dedim.

sonra takılmadım bu olaya. aradan bikaç ay geçti, başka bişey yüzünden kavga ederken ben de bunu söyledim.arkamdan iş çevirdin, bu ne emrivaki yaptın dedim.bu zamandan başka buluştunuz mu siz x le dedim. hayır buluşmadık dedi.sonra yeni bir kavgada,kıskançlık yapmıştı üniversiteden erkek arkadaşlarımla buluşacaktık,ikimiz birlikte gidecektik ama, ben yalnız gitmicektim. neyse ben de dedim ki, bak ben sana söylüyorum,ikimiz bi çift olarak gidiyoruz ben senin gibi tek buluşmuyorum, emrivaki yapmıyorum sana şunla buluşcam ben demiyorum dedim. kavga büyüdü.yok efendim ben herşeyi yarıştırıyomuşum, resmen sidik yarışı yapıyomuşum, bu huyumu sevmiyomuş bilmemne. tartıştık gittik. bikaç gün geçti, ben yine uzatmayalım modunda mesajlae attım. neyse, bugün o akşamki üniversite arkadaşlarımdan biri aradı iş başvurusuyla ilgili(şu an işşizim) ben de yanlışlıkla cevabı erkek arkadaşıma attım. mesajda bi tek selahattin'in kısaltması olan selo var. onun dışında nasılısın iyi misin demişim, hiç samimi falan bi laf yok.düz mesaj. neyse siz selahattinle hep mesajlaşıyomusunuz, selo ne demek noluyo? bu ne samimiyet enseye şaplak muhabbet falan saçmaladı sinir etti beni.ki onunla da yılda 2-3 kere telefonda konuşuruz o arara nasılsın der, o kadar, yıllardır ilk defa mesajattım, o da telefonu meşguldü diye. yine ayrılma noktasına getirdi. telefonuma ,mesajlarıma baktı. ben de dedim, sen de x le mesajlaşmıyo musun mailleşmiyomusun?( bana demişti çünkü mail atttığını kızın- yok bi arkadaşı doğum yapmış da liseden, onun kızıyla çekilmiş fotoğrafını yollamış- niyeyse!) dedim sen hiç canım yazmadın mı sanki? ben canım bile yazmadım, ahmetcim metmetcim bile yok, ama sen yazmışsındır dedim. kavgada çok üstüme geldi, ben de dedim girelim bi internet cafeye göster bana maillerini. baya bi süre istemedi, ben ne bakıcam ya dedi. sonra şifresini söyledi, istersen sen gir bak benim işim olmaz falan dedi. neyse uzatmiyim bi süre sonra, ben ağlamaklı oldum, o da sarıldı falan, çok sinirlendiğim için üzdüm seni dedi. telafie tmeye çalıştı, yok ben senden ayrılamam,sensiz olamam, yok böyle dikkafalı olmasan,üzerime geliyosun krıyorum seni...ama o kızla yanlız buluşmicaksın dediğimde olmaz dedi,ben de bayılmıyorum sonuçta, 2 ayda 3 ayda görceğimiz insan, ben istiyorum ki kocası,o biz görüşelim ilerde dedi.ben de yine sinir oldum.neyse sonuçta barıştık. yemek yedik, ben yine mesafeli davrandım, hemen yüz vermedim.

eve geldim, mailine baktım. gayet xcim denmiş, kız da böyle hitap etmiş. bi de bana bi kere buluştuk dedi, ama bi tane daha buluşma mail trafiği var, akşam buluşması die. o ara tartıştığımz haftaydı, akşam buluşma ayarlamışlar. bi de bana demişti ki ben sana hatalarını söylerim ama kimseye laf söyletmem demişti beraberken bugün, şimdi orda yazan şu: olmazsa olmaz, anlaması lazım artık bazı şeyleri.konuşuruz xcim.

ben iyice sinir oldum.yani evli barklı kadın olmuş artık ne diye tek başına buluşur ki ? ki yani normalde kıskançlık yapmam, zaten çirkin de bi kız. de böyle yalan söylemesi, arkamdan iş çevirmesi, beni düğününde isteneyeb bi kızı hala savunması sinir ediyo!

şimdi napiyim kızlar? mailine baktım bunlar ne mi desem yoksa bişey demesem uygun anı mı beklesem?offff..

Son düzenleme:
yani evli barklı kadın olmuş artık ne diye tek başına buluşur ki ? ki yani normalde kıskançlık yapmam, zaten çirkin de bi kız. de böyle yalan söylemesi, arkamdan iş çevirmesi, beni düğününde isteneyeb bi kızı hala savunması sinir ediyo!
şimdi napiyim kızlar? mailine baktım bunlar ne mi desem yoksa bişey demesem uygun anı mı beklesem?offff..
Acgözlü KADIN evlensede evlenmese de bos durmaz.Bu kadinlar nice bayan arkadaslarina dertlerini anlatacakken kendilerine kurban erkekler secerler.Bayan arkadaslarinin soyumu tükenmiste erkeklere yapisiyorlar ?? Allahim Seninle de bu adam nisanlanmadan ne diye duruyor yazik degil mi emeklerine???Nisanlan ve evlilik hazirliklarina basla...Yoksa bu adami senelerce niye bekleyeceksin ki...Ohooo Bu ne rahatlik ve umursanmazlik guzelim.Kadin senden cekinmiyor,adam senden cekinmiyor garibim bir tek sen derdine yaniyorsun aklini basina devsir dolaplar cevirmelerine izin vermeee be canim

Son düzenleme:
yaa canım öyle mi dersin? çok abartmıyorum yani? bizimkisine göre ben takıntı yapmışım bu konuyu! git hangi kıza anlatırsan anlat kızar buna dedim tartışırken, beni başkaları ilgilendirmiyo diyo. ya kız bizimkinden bişey beklemiyodur, ama işte ilgi manyağı kendini beğenmişin teki resmen. bizimki de diyoki aman çok vefalı arkadaşıymış, unutmazmış vs.. napıcam ya? şimid mailine naktım bu ne desem, hasta mısın sen dicek kesin. arkasından herşeyini araştıran bi tip gibi görünmek de istemiyorum. ama yine de bu yapılan canımı sıkıyo..offff!!

yani evli barklı kadın olmuş artık ne diye tek başına buluşur ki ? ki yani normalde kıskançlık yapmam, zaten çirkin de bi kız. de böyle yalan söylemesi, arkamdan iş çevirmesi, beni düğününde isteneyeb bi kızı hala savunması sinir ediyo!
Acgözlü KADIN evlensede evlenmese de bos durmaz.Bu kadinlar nice bayan arkadaslarina dertlerini anlatacakken kendilerine kurban erkekler secerler.Bayan arkadaslarinin soyumu tükenmiste erkeklere yapisiyorlar ?? Allahim Seninle de bu adam nisanlanmadan ne diye duruyor yazik degil mi emeklerine???Nisanlan ve evlilik hazirliklarina basla...Yoksa bu adami senelerce niye bekleyeceksin ki...Ohooo Bu ne rahatlik ve umursanmazlik guzelim.Kadin senden cekinmiyor,adam senden cekinmiyor garibim bir tek sen derdine yaniyorsun aklini basina devsir dolaplar cevirmelerine izin vermeee be canim

bu arada bugün dedim, daha ailemle bile tanışmadın ben senin annenle 3. ayda tanışmıştım dedim. bana diyoki şimdi tanışsam 3-4 ay sonra evlillk bekler ailen. deidm ne alaka? sizin adet böyle mi oluyo? benimkiler 3 ayda kız falan evlendirmezler dedim, önce bi tanıycaklar seni aileni.. zaten düğün hazırlığı, yok davetiye yok bilmemne 1 sene geçer dedim. hem aileler kaynaşır.hem yengem de soruyo e hani tanışcaktık diyo dedim( yalnız yengemle ilkbi buluşsun die düşünmüştüm, yengem annem gibidir ve annem hasta malesef ki tanışsa da pek bişey konuşamaz:59:) o da işte ben bunlardan sıkılıyorum, bana kalsa hemen tanışalım 1 ayda evlenelim diyo. ama evlenme 2012 yaza olacak,aileler bu yaz tanışacak diye planlamıştık..

ben de dedim ee haftaya mı öbür hafta mı hangi hafta buluşucan? yok yarın buluşalım istersen dedi gülerek..of allahım.. ben bu işin peşini bırakmayıp kısa sürede buluşturmayı planlıyorum, emrivaki yapıcam, nasılmış görsün!

Son düzenleme:
yarın sabah babanemle hastaneye gidicem.şu an arayıp bu maiiiler ne? buluşmuşsunuz benden gizli dememek için kendimi zor tutuyorum. sabah erken kalkıcam, onu geçtim, eve gelir gelmez hemen maile mi baktın dicek, o fırsatı da vermek istemiyorum. kendi kıskançlıklarını görmeyip takıntılıaın dicek yine! ne yapmalı?

Son düzenleme:
başbaşa buluşmaları saçma bence, kadın evli dimi, o kadın, kocası, sen ve sevgilin görüşün illa görüşmek istiyorsa sevgilin. ben olsam ben de kızardım. bilmiyorum ya kıskanırım ben.. :26:

başbaşa buluşmaları saçma bence, kadın evli dimi, o kadın, kocası, sen ve sevgilin görüşün illa görüşmek istiyorsa sevgilin. ben olsam ben de kızardım. bilmiyorum ya kıskanırım ben.. :26:

yaa işte ben de öyle dedim. ama sakladığı şu-kızın beni düğüne istememiş olması- o da bu mevzuyu konuşup buzları eritecek ya güya yalnız buluşalım demiş. ama bana diyoki 'yok öyle davet etmeme falan ikimizi de düğünüüne davet etmedi, ben de yanlız buluşalım konuşalım dedim önce, sonra zaten 4 lü buluşalım diye niyetlendim' dedi. napim şimdi aramız da düzelmişken bu mailler ne diyim mi? yoksa başka zamanı mı beklyim? ama canım sıkılıyo:/

haa bi de bana hesap vermesi saçmaymış! yay burcu bu arada!

Son düzenleme:
Adamlari cevrelerindeki KIZlardan sogutmanin en kestirme yolunu anlatayim.Bu kadinin yaptigi ikiyuzlulukleri,fenaliklari,esini kiskandirmak icin baska erkekleri yem olarak kullandigini falan seninkine anlatacaksin.Sen ona aciyorsun ama o sunu sunu yapiyor de.Ama yalan olaylar degil gercek olaylardan bahset.Fakat kadina sorup aciklama bekleyecegi sekilde konular secme.Misal:Cevresindeki erkeklerle dertlesiyor,valla bu kadin seninle dertlestigiyle kalmaz baska erkeklerle de dertlesir.Kocasina bunu reva goren kadin.Ben kesinlikle bayan arkadaslarima anlatirdim.Kadinin kocasina hic saygisi yok bunun hickimseye saygisi olmaz.vesaire...

Son düzenleme:
cnm bence çekinme bende hep boyleym o yapar eder ben aynı şeyi yapınca rezil olcakmışım gibi hissederim ama gerçekten hata yapıyoruz.. bence hesabını sor ama kıskanmış gibi değil asıl kızdığının senden habersiz gitmesi olduğunu vurgula

Adamlari cevrelerindeki KIZlarda sogutmanin en kestirme yolunu anlatayim.Bu kadinin yaptigi ikiyuzlulukleri,fenaliklari,esini kiskandirmak icin baska erkekleri yem olarak kullandigini falan seninkine anlatacaksin.Sen ona aciyorsun ama o sunu sunu yapiyorde.Ama yalan olaylar degil gercek olaylardan bahset.Fakat kadina sorup aciklama bekleyecegi sekilde konular secme.Misal:Cevresindeki erkeklerle dertlesiyor,valla bu kadin seninle dertlestigiyle kalmaz baska erkeklerle de dertlesir.Kocasina bunu reva goren kadin.Ben kesinlikle bayan arkadaslarima anlatirdim.Kadinin kocasina hic saygisi yok bunun hickimseye saygisi olmaz.vesaire...

canım yorumun için çok sağol, rahatlatıyosun beni inan. ama problem şu ki zaten hiçbi kere görmediğim, başka ortak noktamız da olmayan bi insan. bitek bizle olan muhabbeti biliyorum.

senin dediğini söyledim kavga ederken ilgi manyağının teki kendi ilgi manyaklığını doyuracak diye seni kullanacağına gitsin kocasına anlatsın derdini dedim. manyaksın sen oldu cevap! ben de dedimki bi daha 4 lü buluştuğumuzda-bu 4lü olsun istiyorum- kadına laf sokayım. ne biliyim kocasına bakıp senin karın benimkine zırt pırt mail atmasın bozuşuruz bak diyip gülümsesem mi ya da ne biliyim bak evli barklı kadınsın artık bu kadar mesaj mail yeter, git kızlarla yap bu muhabbetleri falan mı desem şakayla karışık. yaa çok salakça mı hiç yapmadım böyle bişey, napcam bilmiyorum:(

ya çok da kendine güvenen bi insan görüntüsü çiziyorum, bu kadına karşı hep tepeden bakarak davrandım,şimid karizmayı çizmeyelim.. şimdi de bi şekilde sırf beni düğünde istemediği için beni çağırmama terbiyesizliği yaptığını da yüzüne vurmak ve bu nedenle bizim düğünümüzde de istenmediğini de söylemek istiyorum. hem bunun kocası da kıskançmış, bunlar çıkarken kocası, o zmanlar sevgilisi benimkini kıskandığı için görüştürmemiş ikisini falan filan..

ama bunları yaparsam da o zman benimki bana sinir lur, insanların yanında rezillik yaptın diyip benden soğur?

Son düzenleme:
yaa işte ben de öyle dedim. ama sakladığı şu-kızın beni düğüne istememiş olması- o da bu mevzuyu konuşup buzları eritecek ya güya yalnız buluşalım demiş. ama bana diyoki 'yok öyle davet etmeme falan ikimizi de düğünüüne davet etmedi, ben de yanlız buluşalım konuşalım dedim önce, sonra zaten 4 lü buluşalım diye niyetlendim' dedi. napim şimdi aramız da düzelmişken bu mailler ne diyim mi? yoksa başka zamanı mı beklyim? ama canım sıkılıyo:/

haa bi de bana hesap vermesi saçmaymış! yay burcu bu arada!

kadın seni istemediyse de, zaten sevimsiz bir kadın diyorsun, o zaman görüşmez ki o zaten seninle. sevgilinle görüşüyor demek ki... valla çok saçma anlayamadım ben yani, kim ki bu kadın vazgeçilmez mi? sana karşı uyuz davranıyorsa bırakın gitsin. sevgilinin çabası ne anlamadım.

bence mail falan diye atmala şu an bi düşün dur, hemen söyleme bir şey. uygun anı bekle. şu an ona mail diyeceksin, o da sana: amaaaan başladın yine dırdırdır kıskançlıklara falan diyecek kesiiin

Son düzenleme:
cnm bence çekinme bende hep boyleym o yapar eder ben aynı şeyi yapınca rezil olcakmışım gibi hissederim ama gerçekten hata yapıyoruz.. bence hesabını sor ama kıskanmış gibi değil asıl kızdığının senden habersiz gitmesi olduğunu vurgula

evet yaa haklısın. ben de zaten bıraktım gururu falan bi tarafa, hesap sordum ama işte çok fena kavga ettik, ayrılma noktasına geldi. sonra barıştık ben seni bırakmam lafları, ama sonrasında dedim ki onla yalnız buluşmanı istemiyorum, benim için bunu yapamaz mısın? ama hayır dedi. bu takıntıya olur derse, başka takıntılarım da çıkarmış! sonra ben uzatmadığım için, sonra ben bunu sana sorarım dediğim için içimden, barıştım.. şimdi işte evdeyim, maillere baktım ve sinir oldum!! bizmki istersen bak demişti ya rahatlıkla, salak sadece gelenlerde o kadından gelen bebekli fotonun olduğu maili bırakmış. gönderilen dosyasında bütün mailleri duruyo, farkında değil. ben de hepsini kendime yolladım. siler falan elimde kanıt olsun dedim..of ne hallere geldim yaaa

aradı demin, bugün için çok üzüldüm, moralin nasıl falan diyo.uyuz farkında değil hiçbişeyin. şu an çok soğudum ya resmen arkamdan iş çevirmiş gibi düşünüyorum.

Son düzenleme:
cnm ozamn B planını uygula.. hiç takma zaten taktıkça o kadın çöp olsa altın gelir gözüne ;) ve sende bı ıkı gun snra bı erkek arkadaşınla yalnız buluşma ayarla.. kesinlikle yap bunu sormada yanlızca söyle ve ben sana karısmama kararı aldım ben takınyılıymışım sende takıntılarından vazgeç hayatım sende takma diye cvp ver.. emin ol o kadını unutup senin derdine düşecek..

kadın seni istemediyse de, zaten sevimsiz bir kadın diyorsun, o zaman görüşmez ki o zaten seninle. sevgilinle görüşüyor demek ki... valla çok saçma anlayamadım ben yani, kim ki bu kadın vazgeçilmez mi? sana karşı uyuz davranıyorsa bırakın gitsin. sevgilinin çabası ne anlamadım.

bence mail falan diye atmala şu an bi düşün dur, hemen söyleme bir şey. uygun anı bekle. şu an ona mail diyeceksin, o da sana: amaaaan başladın yine dırdırdır kıskançlıklara falan diyecek kesiiin

canım sağol ya yorumların çok iyi geliyo bana. yoksa kafayı yicem sinirden.
en başta ben buna karşı gıcıklık yaptım(sevgilimin ilk sevgilisinin en yakın kız arkadaşı olduğundan ve kendini beğenmişliğinden), hata ettim belki tamam,ama son buluşmalarda sırf sevgilimin hatrı için çok iyi ve sıcak davrandım. ona rağmen son buluşmada arabaya bindirmem tribi yapmıştı işte.

neyse benimkinin doğru dürüst dertleşebildiği hiç kimse yok etrafında. bölümden dolayı da okulda hep kızlar vardı. erkek dostu yok. kırk yılda bi aradığı tipler var. benim anladığım bu kız aradıkça onla konuşuyo dertleşti demekki son defada beni konuştu onunla. bu bile sinir ediyo beni. ya o ya ben durumuna getirmek istemiyorum, çünkü o zaman aynısını bana yapma hakkı doğar. ama içimden geçen bu:59:

cnm ozamn B planını uygula.. hiç takma zaten taktıkça o kadın çöp olsa altın gelir gözüne ;) ve sende bı ıkı gun snra bı erkek arkadaşınla yalnız buluşma ayarla.. kesinlikle yap bunu sormada yanlızca söyle ve ben sana karısmama kararı aldım ben takınyılıymışım sende takıntılarından vazgeç hayatım sende takma diye cvp ver.. emin ol o kadını unutup senin derdine düşecek..

ay inşallah yaa!! çok haklısın! bugün zaten selahattine selo yazdım diye kudurdu. ama işte dengesiz davranıyo, hemen ayrılalım, ben zaten senin o arkadaşlarına da sini roluyorum, saçmasapan tipler, evlenmeyi düşünen yok. yok işte bak x evli barklı kadın da bilmemne.. sinir şey.

şimdi tam barışmışken bunu uygulamak yangına körükle gitmek olmayacak mı? çok sinsice hain bi plan yapalım kızlar:)):kkk:

o kadınla da yüzyüze gelip demek istediklerim var.

niye hasta mısın desin ki ? sonuçta maile bakman için vermiş şifresini sende doğal olarak bakmışsın. o istediği zaman hasta gibi davranabiliyor da sen neden davranamıyosun ? o sana kızıp, bağırıp, çağırabiliyorsa bu sebeplerden sen niye bağıramayasın ? bu kesinlikle sidik yarıştırmak değil eşitlik, hak, adalet istemektir !!! onada böyle söyle bence.

sen en kısa zamnda arkadaşınla görüşme ayarla cnm tepkilerini buraya aktar benm sevglmde byle herşeyde üste çıkmya bayılıyo ne kadar haklı olsamda kalıyorum resmen onun sölediklerine nerdeyse kendım ınanıcam

NO NO NO SAKIN Tatlim Adam yapmis bir terbiyesizlik Sakin bu sefer seni adam yaotigina bin pisman eder su anda mazlumsun.O zama adamla ayni seviyeye alcalirsin.Erkekler kadinlardan fena intikam alir.Biz siddet uygulayamayiz ama erkekler siddet uygularlar Allah vermesin tehlikeli oyunlara girme.Sayginligini kaybedersin be canim.

niye hasta mısın desin ki ? sonuçta maile bakman için vermiş şifresini sende doğal olarak bakmışsın. o istediği zaman hasta gibi davranabiliyor da sen neden davranamıyosun ? o sana kızıp, bağırıp, çağırabiliyorsa bu sebeplerden sen niye bağıramayasın ? bu kesinlikle sidik yarıştırmak değil eşitlik, hak, adalet istemektir !!! onada böyle söyle bence.

ah ah şu an şu yorumları bi görse!! bugün kavga ederken normal bi sesle söyledim aynen, dedim ki sen sana anlatınca beni anlamıyosun, aynısını sana yapmadan anlamıyosun, ben de haksızlığı gör diye bunu söylüyorum yapıyorum sana! araya laflar girdi kaynadı.. ama sonuç: o kadın ve kocasıyla görüşmek istiyomuş çünkü kocası da anlaştığı bi tipmiş/anlaşabileceği bi tipmiş, ben de x le anlaşıcakmışız böyle evlenince de 4 lü takılırmışız! yok artık dedim içimden!

Back