Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sevgilisi olduğu için beni silen arkadaşı ben de tamamen silerim. silmediği iyi olmuş, niye silsin? ne saçmalık? sevgili yaptı diye arkadaş ortamından uzaklaşmayı bi derece anlarım ama hayatından çıkarmak saçma.

sevgilisi olduğu için beni silen arkadaşı ben de tamamen silerim. silmediği iyi olmuş, niye silsin? ne saçmalık? sevgili yaptı diye arkadaş ortamından uzaklaşmayı bi derece anlarım ama hayatından çıkarmak saçma.
Hayatında zaten yok sosyal medyada var sadece hayatında olsa ben olmam zaten

Yaslarimiz hemen hemen aynı, bu yaşlarda insan, insanları umursamamayi, cool olmayı, kimseyi takmamayi, olgun davranmayı öğreniyor, sizin ergen kalmaniz ilginc.

Dün zaten dedi seninle evlenmeyecem ben mutlu olmak istiyorum herşey sorun senin için.ya kendine çekidüzen verirsin dedi ki kaçıncı söz verişin diye ekledi ne dese haklı sadece bu değil her konuda böyle hasta gibiyim.başta daha iyileşmeden yeni ilişkiye girmemem lazımdı orda yanlış yaptım 2 senemi çaldın falan dedi sosyal medya bizim genel kavga nedendi.sizlerede teşekkürler yanlış olduğumu okudum belki biraz törpüleyeme yardımcı olur az birşey 😔
Olur da bu kafayla evlenir ya da başka bir ilişkiye başlarsanız yine aldatılırsınız, tekrar tekrar aldatılırsınız zaten.

Dün zaten dedi seninle evlenmeyecem ben mutlu olmak istiyorum herşey sorun senin için.ya kendine çekidüzen verirsin dedi ki kaçıncı söz verişin diye ekledi ne dese haklı sadece bu değil her konuda böyle hasta gibiyim.başta daha iyileşmeden yeni ilişkiye girmemem lazımdı orda yanlış yaptım 2 senemi çaldın falan dedi sosyal medya bizim genel kavga nedendi.sizlerede teşekkürler yanlış olduğumu okudum belki biraz törpüleyeme yardımcı olur az birşey 😔
Sosyal medya hem hayatınızıa hem karakterinize bu kadar zarar veriyorken hala kullanma sebebiniz nedir

ay iyiki bir sevgiliniz oldu niye silsin yahu
kocamın liseden beri görüştüğü kız arkadaşları artık benim arkadaşım , korkmayın bir araya gelindiğinde çok eğlenceli anılar hatıralar konuşuluyor. mesafesini yerini bilen herkesin kız ya da erkek arkadaşları olabilir
benimde genelde iyi anlaştığım görüştüğüm arkadaşlarım erkek, eşimde onlarla samimi ...

Biraz özgüvenin olsun konu sahibi adamın gözünde ezik göründüğünü farkında değil misin? Bı de hiç benim erkek arkadaşım yok demişsin bu normalmiş gibi hahaajjdjddj

Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Sevgiliniz terbiye etmeniz gereken çocuğunuz mu?
Ne münasebet ben arkadaşımı ortada makul hiç bir sebep yokken sırf takıntısı yüzünden sil diyen kişiyi silerdim hayatımdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X