- 6 Eylül 2019
- 818
- 2.094
- Konu Sahibi Cerenberenb
Cilalı taş devri gelenegi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatında zaten yok sosyal medyada var sadece hayatında olsa ben olmam zatensevgilisi olduğu için beni silen arkadaşı ben de tamamen silerim. silmediği iyi olmuş, niye silsin? ne saçmalık? sevgili yaptı diye arkadaş ortamından uzaklaşmayı bi derece anlarım ama hayatından çıkarmak saçma.
O zaman hiçbir zaman bir ekekle olmayın. İnsanlar sosyal varlıklardır, kadın, erkek arkadaşları olabilirHayatında zaten yok sosyal medyada var sadece hayatında olsa ben olmam zaten
Olur da bu kafayla evlenir ya da başka bir ilişkiye başlarsanız yine aldatılırsınız, tekrar tekrar aldatılırsınız zaten.Dün zaten dedi seninle evlenmeyecem ben mutlu olmak istiyorum herşey sorun senin için.ya kendine çekidüzen verirsin dedi ki kaçıncı söz verişin diye ekledi ne dese haklı sadece bu değil her konuda böyle hasta gibiyim.başta daha iyileşmeden yeni ilişkiye girmemem lazımdı orda yanlış yaptım 2 senemi çaldın falan dedi sosyal medya bizim genel kavga nedendi.sizlerede teşekkürler yanlış olduğumu okudum belki biraz törpüleyeme yardımcı olur az birşey
Allah aşkına siz kimsenin hayatında olmayın zaten.Hayatında zaten yok sosyal medyada var sadece hayatında olsa ben olmam zaten
Senin hayatın baya cool geçmiş demek önyargılı davranmaYaslarimiz hemen hemen aynı, bu yaşlarda insan, insanları umursamamayi, cool olmayı, kimseyi takmamayi, olgun davranmayı öğreniyor, sizin ergen kalmaniz ilginc.
Coolumdur valla, kocam da dahil kimsenin hayatını didik edip arkadaşlarına karismam.Senin hayatın baya cool geçmiş demek önyargılı davranma
Sosyal medya hem hayatınızıa hem karakterinize bu kadar zarar veriyorken hala kullanma sebebiniz nedirDün zaten dedi seninle evlenmeyecem ben mutlu olmak istiyorum herşey sorun senin için.ya kendine çekidüzen verirsin dedi ki kaçıncı söz verişin diye ekledi ne dese haklı sadece bu değil her konuda böyle hasta gibiyim.başta daha iyileşmeden yeni ilişkiye girmemem lazımdı orda yanlış yaptım 2 senemi çaldın falan dedi sosyal medya bizim genel kavga nedendi.sizlerede teşekkürler yanlış olduğumu okudum belki biraz törpüleyeme yardımcı olur az birşey
Ya onlarla bir anda sevişmeye başlarsanSiz kiskanc degil ozguvensizsiniz.
Ben olsam ben de silmem. Neden sevgilim rahatsiz oldu diye lise arkadasimi sileyim?
Sevgilim bunun neyinden rahatsiz olacak o da ayri mesele.
Ben kullanmıyorum paylaşım falan yapmam açıktır öyle sevmiyorumdaa aslındaSosyal medya hem hayatınızıa hem karakterinize bu kadar zarar veriyorken hala kullanma sebebiniz nedir
Tasma da takın. Siz kim oluyorsunuz da insanlara böyle buyurma hakkına sahip sanıyorsunuz kendinizi?Arkadaş diye birsey kabul etmediğim için bunu yeni değil en baştada belirttim sosyal medyada bile istemedigimi
Ya onlarla bir anda sevişmeye başlarsan
Konu sahibinin kafası feriştah kıvamında. Herkes herkesle sevişiyor onun dünyasında
Boyle düşünüyorsa sevgilim olmaya devam edemezdi zaten
Sevgiliniz terbiye etmeniz gereken çocuğunuz mu?Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler