Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri evli diğer kadını bilmiyorum demek kocasıda pek umursamıyor mahalleden biriymiş.ilk okul orta okul beraber okumuşlar ama esra erolda görüyoruz evlileride kimseye güvenmem wallaha
Yanlış okumadıysam ilk evliliğinizde ihanet varmış, bu da hem sizin özgüveninizi zedelemiş hem de karşınızdakine güveninizi zedelemiş ama her erkek eski eşinizin karakterinde değil, her erkek kadın arkadaşlarıyla aldatmak için iletişimde olmaz.
Eşimin hesabında kaç tane kadın arkadaşı ekli, kimi çocukluk arkadaşı, kimi okul arkadaşı, kimi sonradan arkadaş edindiği kişiler, en fazla ne olabilir? Aldatır mı? Kendisi bilir 🤷‍♀️

Geçmişte yaşadığınız kötü evlilik tecrübesinin oluşturduğu güvensizlik hissinden kurtulmak için yardım alın, güven ve kıskançlıkla ilgili sorunların yeni ilişkinizi yıpratmasına izin vermeyin.

Son düzenleme:
Geçen hafta sonu eşim, liseden erkek arkadaşım ve onun eşi ile akşam yemeğine çıktık. Kimsenin kimsenin eşinde, sevgilisinde gözü yoktu.
Kadınla erkeğin bir araya geldiklerinde akıllarına aşna fişne gelen zihniyeti anlayamıyorum.

Yanlış okumadıysam ilk evliliğinizde ihanet varmış, bu da hem sizin özgüveninizi zedelemiş hem de karşınızdakini güveninizi zedelemiş ama her erkek eski eşinizin karakterinde değil, her erkek kadın arkadaşlarıyla aldatmak için iletişimde olmaz.
Eşimin hesabında kaç tane kadın arkadaşı ekli, kimi çocukluk arkadaşı, kimi okul arkadaşı, kimi sonradan arkadaş edindiği kişiler, en fazla ne olabilir? Aldatır mı? Kendisi bilir 🤷‍♀️

Geçmişte yaşadığınız kötü evlilik tecrübesinin oluşturduğu güvensizlik hissinden kurtulmak için yardım alın, güven ve kıskançlıkla ilgili sorunların yeni ilişkinizi yıpratmasına izin vermeyin.
Teşekkür ederim ılımlı yorumunuz için bende memnun değilim bu durumdan ki bitirmek istiyor artık okadar bıktı benden.bana güvenmeyen insanla nediye devam edeyim diyor halbuki güvenim var ama yok tuhaf his😔 normalde çok pozitif biriyken bu denli ruhhastası gibi oldum kendimden bıktım yemin ederim

Sadece sosyal medya da ekli diye mi bu tavırlar.
Hayır gorusedebilir..
O zaman ne olacak ??
Normal değilsiniz.
Görüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayım

Görüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayım
Görüşünce ne olacağını düşünüyorsunuz?
Diyelim ki kadın arkadaşı sevgilinizden hoşlandı, sevgiliniz de hemen karşılık mı verecek??
Eger zaten her adım atana koşacak bir adamsa gitmesi daha iyi olmaz mı?
E kadın arkadaş değil de sevgiliniz diyelim ki hoşlandı, böyle bir durumda yine onunla olmamak daha iyi değil mi?
Anlamaya çalıştığım için soruyorum.
Kişiliğinde, niyetinde var ise bu gibi engellerle tutamazsiniz, yapacağı varsa yapar zaten.

Teşekkür ederim ılımlı yorumunuz için bende memnun değilim bu durumdan ki bitirmek istiyor artık okadar bıktı benden.bana güvenmeyen insanla nediye devam edeyim diyor halbuki güvenim var ama yok tuhaf his😔 normalde çok pozitif biriyken bu denli ruhhastası gibi oldum kendimden bıktım yemin ederim
Sizde kendinizden memnun değilsiniz o yüzden bence yardım alsanız iyi olur, erkek arkadaşınızın sizi rahatsız eden bir davranışı vb yoksa yüzyüze görüştüğü ya da sosyal medyadan iletişimde olduğu eski arkadaşlarını dert etmeyin, sil de demeyin insan çocukluğunu siler mi?
Eşim bana böyle bir şey dese veya ben eşime desem ikimizde birbirimize resti çekeriz, erkek arkadaşınız haklı güven duymayan biriyle birlikte olmak istemez, üstelik siz 37 yaşındasınız tamam kötü bir tecrübe yaşamışsınız ama daha olgun ve kendinden emin biri olmanız gereken bir yaştasınız, erkek arkadaşınızda 18'lik liseli değil 3 aşağı 5 yukarı sizinle aynı yaşlarda kocaman bir adamdan bahsediyoruz burada değil mi?

Sizde kendinizden memnun değilsiniz o yüzden bence yardım alsanız iyi olur, erkek arkadaşınızın sizi rahatsız eden bir davranışı vb yoksa yüzyüze görüştüğü ya da sosyal medyadan iletişimde olduğu eski arkadaşlarını dert etmeyin, sil de demeyin insan çocukluğunu siler mi?
Eşim bana böyle bir şey dese veya ben eşime desem ikimizde birbirimize resti çekeriz, erkek arkadaşınız haklı güven duymayan biriyle birlikte olmak istemez, üstelik siz 37 yaşındasınız tamam kötü bir tecrübe yaşamışsınız ama daha olgun ve kendinden emin biri olmanız gereken bir yaştasınız, erkek arkadaşınızda 18'lik liseli değil 3 aşağı 5 yukarı sizinle aynı yaşlarda kocaman bir adamdan bahsediyoruz burada değil mi?
Abarttım baya evet kafamda kurmaktan normal düşünemez hale geldim Allah yardımcım olsun nediyim.bu durumu düzeltmeye çalışacağım sonrada bu takıntımdan kurtulmak için herşeyi yapacağım 1 saat sessiz telefonda durdu uyudu.onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum

Güvenmiyorsan ne diye birliktesin? Arkadaş diye açıklamada bulunmuş erkek arkadaşınız 2 kişiyse öpüp başınıza koyun bence 🤣

Ciddiyetle söylüyorum geçmişten gelen travmalarınızı düzeltmeden ilişkiye başlamayın. Önemli olan birisiyle birlikte olmak değil normal bir psikolojide olmak. Kadınlarla görüşemez, kadın arkadaşı olamaz gibi yasaklarla hayatı partnerinize zehir etme hakkınız yok. Üniversiteden bir sürü erkek arkadaşım ekli keza eşim de aynı şekildedir eminim ne ben onunkileri incelerim ne o benimkileri. Geçmişte yaşadıklarımız bugünkü karakterimize mazeret olmamalı, her zaman bir çözüm vardır. Eğer karakteri bozuksa bir insanın eve de kapatsanız bulur bir yol.

En yakin iki erkek arkadasimla yaklasik 5 yildir rutin olarak gunaydinlasip guncel olaylardan,kendimizden bahsettigimiz whatsapp grubumuz var.Esimi almiyorum oraya.Boyle yapsa demek kellesini eline verirdiniz kocanizin.😄Her karsi cins potansiyel ayartici degil ya.

Abarttım baya evet kafamda kurmaktan normal düşünemez hale geldim Allah yardımcım olsun nediyim.bu durumu düzeltmeye çalışacağım sonrada bu takıntımdan kurtulmak için herşeyi yapacağım 1 saat sessiz telefonda durdu uyudu.onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum
Umarım bunu başarırsınız zira bir insan istediği kadar aşık olsun karşısındaki ona güvenmiyorsa aşkın hiçbir değeri kalmaz.
Sana güveniyorum diye ağızla söylemek yeterli değildir bunu davranışlara yansıtmak gerekir, üstelik belki farkında değilsiniz ama erkek arkadaşınıza kadın arkadaşlarını sil vb başka kadınlarla ilgili müdahalelerde bulunduğunuzda eski eşinizle aynı kefeye koyuyor hissi uyandırıyorsunuz, bu onun için çok onur kırıcı bir şey.

Aldatmak isteyen her türlü aldatır bunu arkadaş listesini kadınlardan temizleyerek engelleyemezsiniz, hiçbirimiz asla aldatılmayız diye garanti veremeyiz lakin içinde aşk olsa bile güvenin eksik olduğu bir ilişki de yürümez.

Eger eskiden yanlış bir iliski yaşadıysanız bundan sonra doğru biriyle birliktelik yaşadığınıza emin olmak icin çaba gösterin tanıyın, eminseniz başlayın bir birlikteliğe. Ama gidipte adamı hasta düsüncelerinizle şekillendirmeyin, yönlendirmeyin. Bu zaten nekadar ‘emirlerinize’ uysada sağlıklı bir birliktelik olmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X