Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayım
Ne demek görüşemez ya ,siz hangi zihniyette yaşıyorsunuz. Hayatında siz varsınız diye ,hayatında ki diğer bütün karşı cinslere yüz mü çevirecek :işsiz:en son üniversite 1.sinifta görmüştüm sizin gibileri ,biriyle sevgili olunca dünyaya arkasını dönen tipleri.Böylesi kadınları görünce bugün kadınların yaşadığı bütün şiddet ve sorunların gene kadınların yüzünden başımıza geldiğini görüyorum. Bir de halen kendinizi hakli görüyorsunuz, şükrediyorsunuz falan. Siz bu kafa ile bu zihniyet ile 100 kere evlenseniz mutlu olamazsınız.Daha esimin instagramina girip kim var diye bakmamisimdir ,her gün kadınların icinde çalışır. Benim de bir sürü erkek arkadaşım vardır, kimse bunu sorun etmez ,çünkü ruh sağlığı normal insanlarız. Kendimize ve aşkımıza güveniyoruz .Benim esim sizin gibi bir insan olsa buz gibi soğurum, ne demek instagramdan silmiyor .Degil instagram ,gorusmeme laf etse bu bana saygısızlıktır, umarım sizden ayrılır, kendine bu haksızlığı yapmaz.

Görüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayım
Ne kadar berbat bir sevgilisiniz. Düşman başına. Adam kurtulur en kısa zamanda sizden.
Ben evliyim, eşimin samimi kadın arkadaşları benim samimi erkek arkadaşım var. Böyle biri bana gelip görüşemezsin diyecek. Ben de tabi diyeceğim
Kendiniz gibi manyak kıskanç birini bulun kimsenin başını yakmayın

Dün zaten dedi seninle evlenmeyecem ben mutlu olmak istiyorum herşey sorun senin için.ya kendine çekidüzen verirsin dedi ki kaçıncı söz verişin diye ekledi ne dese haklı sadece bu değil her konuda böyle hasta gibiyim.başta daha iyileşmeden yeni ilişkiye girmemem lazımdı orda yanlış yaptım 2 senemi çaldın falan dedi sosyal medya bizim genel kavga nedendi.sizlerede teşekkürler yanlış olduğumu okudum belki biraz törpüleyeme yardımcı olur az birşey 😔

Ne kadar berbat bir sevgilisiniz. Düşman başına. Adam kurtulur en kısa zamanda sizden.
Ben evliyim, eşimin samimi kadın arkadaşları benim samimi erkek arkadaşım var. Böyle biri bana gelip görüşemezsin diyecek. Ben de tabi diyeceğim
Kendiniz gibi manyak kıskanç birini bulun kimsenin başını yakmayın
Oda öyle diyor düşmanıma bile vermesin senin gibi sevgili yuva kalmaz

Benim de liseden çok samimi olduğum evli erkek arkadaşım var. Eşi beni silmesini istese çok üzülürüm. 20 yıllık arkadaşlık sonuçta. Benim sevgilim de onu silmemi hayatımdan çıkarmamı teklif bile edemez. Sınırlarını bildikten sonra karışmak çok çocukça geliyor bana.

Niye silsin insan arkadaşini? Sizin olmamasi garip asil, insanin karsi cinsten 1 tane bile nasil arkadasi olmuyor ki...
Hastaysaniz tedavi olun.
Arkadaş diye birsey kabul etmediğim için bunu yeni değil en baştada belirttim sosyal medyada bile istemedigimi

Arkadaş diye birsey kabul etmediğim için bunu yeni değil en baştada belirttim sosyal medyada bile istemedigimi

Ayrilsaydiniz??? Ben de "asiri samimi" kiz arkadaş olayina uyuz olurum mesela zirt pirt yazişmali, devamli buluşan...
Gidipte samimi kiz arkadasi olan adamla birlikte olup gorusmeyeceksin diye kafa ütülemedim ama.
Birlikte olmasaymişsiniz işinize gelmiyorsa ayrilirsiniz.
Boş boş işlerle ugrasiyorsunuz kac yasinda kadin.

Lise cagindan erkek arkadaslarim ekli bende de yemiyoruz merak etmeyin.

Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Kıskançlıktan çok özgüven eksikliği gibi geldi. Sadece 2 tane kız arkadaşından nasıl bu kadar rahatsız olabiliyorsunuz kızlar yazıyor darlıyorlar filan mı

Kıskançlıktan çok özgüven eksikliği gibi geldi. Sadece 2 tane kız arkadaşından nasıl bu kadar rahatsız olabiliyorsunuz kızlar yazıyor darlıyorlar filan mı
Yazışma yok kimseye yazmıyorum diye belirtti ki benimde yazmamı istemez ama hani konuşmuyorsan zaten süs diye niye duruyor orda o yüzden sil dedim demez olsaydım

hastalık derecesindeyse doktora gidersiniz
nedir bu insanları cendereye almanız
yalnız hayat böyle bir şey söyleyeyim de

Niye özellikle o iki kadın? Çok mu güzeller 😉 Ya bir de sevgiliniz kaç yaşında lise de aralarında birsey olmamis yıllar geçmiş tam da sizle çıkarken mi birsey olacak aralarında.Adamin hayatına girmeden önce o arkadaşları sosyal medyasında ekliydi değil mi eee şimdi siz varsınız diye silecek, sizle ne kadar devam edeceği belli mi belki ayrılacaksiniz .Niye boş boş silsin adam .Oyuncak mi bu sil ekle sil ekle.

Niye özellikle o iki kadın? Çok mu güzeller 😉 Ya bir de sevgiliniz kaç yaşında lise de aralarında birsey olmamis yıllar geçmiş tam da sizle çıkarken mi birsey olacak aralarında.Adamin hayatına girmeden önce o arkadaşları sosyal medyasında ekliydi değil mi eee şimdi siz varsınız diye silecek, sizle ne kadar devam edeceği belli mi belki ayrılacaksiniz .Niye boş boş silsin adam .Oyuncak mi bu sil ekle sil ekle.
Yo güzellikten degil kadın olmaları orda durmaları bile rahatsız ediyor beni elimde değil yani.alt tarafı sosyal medya çok abarttîm

Oda öyle diyor düşmanıma bile vermesin senin gibi sevgili yuva kalmaz
E bunu diyorsa neden devam ediyor.Yuvanin kalmayacagini bile ongorebiliyor madem.Mazohist mi ?
Haydi onu gectim,sen bunlari isittikten sonra nasil devam edebiliyorsun ? Saka yollu olsa bile bu tabir gayet agir bence.
Adam,onune sicak cay koysam onu bile sogutursun diyor resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X