- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 7.099
-
- Konu Sahibi Cerenberenb
Aynen yani. Hastalık derecesinde kıskancım diyınce de kıskanc olunmuyor bu arada. Sizinki gercekten kıskançlık değil özgüven eksikliğiOzel bir yazisma olur bisey olur, derim haklisin ama sirf kadin diye silmesi gerekiyor?
Wallaha mıBiri evli diğer kadını bilmiyorum demek kocasıda pek umursamıyor mahalleden biriymiş.ilk okul orta okul beraber okumuşlar ama esra erolda görüyoruz evlileride kimseye güvenmem wallaha
Ne demek görüşemez ya ,siz hangi zihniyette yaşıyorsunuz. Hayatında siz varsınız diye ,hayatında ki diğer bütün karşı cinslere yüz mü çevirecekGörüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayım
Ne kadar berbat bir sevgilisiniz. Düşman başına. Adam kurtulur en kısa zamanda sizden.Görüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayım
Oda öyle diyor düşmanıma bile vermesin senin gibi sevgili yuva kalmazNe kadar berbat bir sevgilisiniz. Düşman başına. Adam kurtulur en kısa zamanda sizden.
Ben evliyim, eşimin samimi kadın arkadaşları benim samimi erkek arkadaşım var. Böyle biri bana gelip görüşemezsin diyecek. Ben de tabi diyeceğim
Kendiniz gibi manyak kıskanç birini bulun kimsenin başını yakmayın
Arkadaş diye birsey kabul etmediğim için bunu yeni değil en baştada belirttim sosyal medyada bile istemedigimiNiye silsin insan arkadaşini? Sizin olmamasi garip asil, insanin karsi cinsten 1 tane bile nasil arkadasi olmuyor ki...
Hastaysaniz tedavi olun.
Arkadaş diye birsey kabul etmediğim için bunu yeni değil en baştada belirttim sosyal medyada bile istemedigimi
Kıskançlıktan çok özgüven eksikliği gibi geldi. Sadece 2 tane kız arkadaşından nasıl bu kadar rahatsız olabiliyorsunuz kızlar yazıyor darlıyorlar filan mıMerhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Yazışma yok kimseye yazmıyorum diye belirtti ki benimde yazmamı istemez ama hani konuşmuyorsan zaten süs diye niye duruyor orda o yüzden sil dedim demez olsaydımKıskançlıktan çok özgüven eksikliği gibi geldi. Sadece 2 tane kız arkadaşından nasıl bu kadar rahatsız olabiliyorsunuz kızlar yazıyor darlıyorlar filan mı
Sonunda yanlız kalacam zaten kendimi düzeltmessemhastalık derecesindeyse doktora gidersiniz
nedir bu insanları cendereye almanız
yalnız hayat böyle bir şey söyleyeyim de
Yo güzellikten degil kadın olmaları orda durmaları bile rahatsız ediyor beni elimde değil yani.alt tarafı sosyal medya çok abarttîmNiye özellikle o iki kadın? Çok mu güzellerYa bir de sevgiliniz kaç yaşında lise de aralarında birsey olmamis yıllar geçmiş tam da sizle çıkarken mi birsey olacak aralarında.Adamin hayatına girmeden önce o arkadaşları sosyal medyasında ekliydi değil mi eee şimdi siz varsınız diye silecek, sizle ne kadar devam edeceği belli mi belki ayrılacaksiniz .Niye boş boş silsin adam .Oyuncak mi bu sil ekle sil ekle.
E bunu diyorsa neden devam ediyor.Yuvanin kalmayacagini bile ongorebiliyor madem.Mazohist mi ?Oda öyle diyor düşmanıma bile vermesin senin gibi sevgili yuva kalmaz
Sen tedavini geciktirme bence.Arkadaş diye birsey kabul etmediğim için bunu yeni değil en baştada belirttim sosyal medyada bile istemedigimi