- 12 Temmuz 2006
- 55.873
- 214.773
- 52
-
- Konu Sahibi Cerenberenb
Yanlış okumadıysam ilk evliliğinizde ihanet varmış, bu da hem sizin özgüveninizi zedelemiş hem de karşınızdakine güveninizi zedelemiş ama her erkek eski eşinizin karakterinde değil, her erkek kadın arkadaşlarıyla aldatmak için iletişimde olmaz.Biri evli diğer kadını bilmiyorum demek kocasıda pek umursamıyor mahalleden biriymiş.ilk okul orta okul beraber okumuşlar ama esra erolda görüyoruz evlileride kimseye güvenmem wallaha
Teşekkür ederim ılımlı yorumunuz için bende memnun değilim bu durumdan ki bitirmek istiyor artık okadar bıktı benden.bana güvenmeyen insanla nediye devam edeyim diyor halbuki güvenim var ama yok tuhaf hisYanlış okumadıysam ilk evliliğinizde ihanet varmış, bu da hem sizin özgüveninizi zedelemiş hem de karşınızdakini güveninizi zedelemiş ama her erkek eski eşinizin karakterinde değil, her erkek kadın arkadaşlarıyla aldatmak için iletişimde olmaz.
Eşimin hesabında kaç tane kadın arkadaşı ekli, kimi çocukluk arkadaşı, kimi okul arkadaşı, kimi sonradan arkadaş edindiği kişiler, en fazla ne olabilir? Aldatır mı? Kendisi bilir
Geçmişte yaşadığınız kötü evlilik tecrübesinin oluşturduğu güvensizlik hissinden kurtulmak için yardım alın, güven ve kıskançlıkla ilgili sorunların yeni ilişkinizi yıpratmasına izin vermeyin.
Görüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayımSadece sosyal medya da ekli diye mi bu tavırlar.
Hayır gorusedebilir..
O zaman ne olacak ??
Normal değilsiniz.
Görüşünce ne olacağını düşünüyorsunuz?Görüşemez yanlış kişiyle beraber ozaman ki öyle isteği hiç olmadıda çok şükür ama evet ekli olduğu için sadece normal olmadığımın farkındayım
Sizde kendinizden memnun değilsiniz o yüzden bence yardım alsanız iyi olur, erkek arkadaşınızın sizi rahatsız eden bir davranışı vb yoksa yüzyüze görüştüğü ya da sosyal medyadan iletişimde olduğu eski arkadaşlarını dert etmeyin, sil de demeyin insan çocukluğunu siler mi?Teşekkür ederim ılımlı yorumunuz için bende memnun değilim bu durumdan ki bitirmek istiyor artık okadar bıktı benden.bana güvenmeyen insanla nediye devam edeyim diyor halbuki güvenim var ama yok tuhaf hisnormalde çok pozitif biriyken bu denli ruhhastası gibi oldum kendimden bıktım yemin ederim
Abarttım baya evet kafamda kurmaktan normal düşünemez hale geldim Allah yardımcım olsun nediyim.bu durumu düzeltmeye çalışacağım sonrada bu takıntımdan kurtulmak için herşeyi yapacağım 1 saat sessiz telefonda durdu uyudu.onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorumSizde kendinizden memnun değilsiniz o yüzden bence yardım alsanız iyi olur, erkek arkadaşınızın sizi rahatsız eden bir davranışı vb yoksa yüzyüze görüştüğü ya da sosyal medyadan iletişimde olduğu eski arkadaşlarını dert etmeyin, sil de demeyin insan çocukluğunu siler mi?
Eşim bana böyle bir şey dese veya ben eşime desem ikimizde birbirimize resti çekeriz, erkek arkadaşınız haklı güven duymayan biriyle birlikte olmak istemez, üstelik siz 37 yaşındasınız tamam kötü bir tecrübe yaşamışsınız ama daha olgun ve kendinden emin biri olmanız gereken bir yaştasınız, erkek arkadaşınızda 18'lik liseli değil 3 aşağı 5 yukarı sizinle aynı yaşlarda kocaman bir adamdan bahsediyoruz burada değil mi?
Hepimizin gözü sizin sevgilinizdeBiri evli diğer kadını bilmiyorum demek kocasıda pek umursamıyor mahalleden biriymiş.ilk okul orta okul beraber okumuşlar ama esra erolda görüyoruz evlileride kimseye güvenmem wallaha
Değer mi? Adamı gereksiz şeylerle bezdirmeyin.dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten
Umarım bunu başarırsınız zira bir insan istediği kadar aşık olsun karşısındaki ona güvenmiyorsa aşkın hiçbir değeri kalmaz.Abarttım baya evet kafamda kurmaktan normal düşünemez hale geldim Allah yardımcım olsun nediyim.bu durumu düzeltmeye çalışacağım sonrada bu takıntımdan kurtulmak için herşeyi yapacağım 1 saat sessiz telefonda durdu uyudu.onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum
Hastasın cidden. Adamın yerinde olsam senden ayrılırdimBiri evli diğer kadını bilmiyorum demek kocasıda pek umursamıyor mahalleden biriymiş.ilk okul orta okul beraber okumuşlar ama esra erolda görüyoruz evlileride kimseye güvenmem wallaha