Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün yorumları okudum ama benim gibi anlayan olmamış sanırım ben yanlış anlıyorum. Yetişkin bir adam lise çağındaki kızları takip ediyor diye anladım ben. Lisedeki arkadaşlarından bahsetmiyor bence konuda.

Başlık : Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaş

Biz hepimiz yanlış anladık , sübyancı adamı savunuyorduk öyle mi ?

Normal soruları böyle inanılmaz bir yerden anlamayı da ben anlayamıyorum.

O zaman sevgili yapma derdine düşeceğine git tedavi ol. Bu kadar travma varken nasıl sevgili yapıyorsunuz aklım almıyor. Yeter artık cidden. Kime bir şey desek , beğenmese anında travmam var diyor. Bende de var travma .
Psikoloji dizilerini izleye izleye ülkece kendimize acır olduk valla. Her yanlış davranışı olanın bir bahanesi var artık. "Travmam var."
Valla benim de ne travmalarım var, bir bilseniz. Ama milletin hayatını cehenneme çevirmek yerine, yeri geliyor köşemde sessizce kendi acımı çekiyorum. Kimsenin hayatının içine etmiyorum. Kimse benim deliliklerimi çekmek zorunda değil.

Psikoloji dizilerini izleye izleye ülkece kendimize acır olduk valla. Her yanlış davranışı olanın bir bahanesi var artık. "Travmam var."
Valla benim de ne travmalarım var, bir bilseniz. Ama milletin hayatını cehenneme çevirmek yerine, yeri geliyor köşemde sessizce kendi acımı çekiyorum. Kimsenin hayatının içine etmiyorum. Kimse benim deliliklerimi çekmek zorunda değil.
En büyük travma bende var !
Ben en çok neden linç yiyorum biliyorsun. Kendime acımadığım için, ajitasyon yapmadım diye sürekli saçma sapan tepki çekiyorum.

Bütün yorumları okudum ama benim gibi anlayan olmamış sanırım ben yanlış anlıyorum. Yetişkin bir adam lise çağındaki kızları takip ediyor diye anladım ben. Lisedeki arkadaşlarından bahsetmiyor bence konuda.
Okul çağından kızlar. Onun okul çağı. Adamın okul Çağı ile çağdaş olan kızlar. Ama haklısınız anlatım bozukluğu var, zamir eksikliği😂 ama eğer sizin dediğiniz gibiyse vah vah.

İl
Bende öyle anladım, adamı 20 yaşında falan zannettim hatta 😂

Nerdeyse 30 yıllık lise arkadaşlarım ekli bütün sosyal medyalarımda. Evliyiz çoluk çocuğa karışdık hepimizde. Bir kaç yılda bir selamlaşır hal hatır sorarız. Sizin sandığınız gibi kötü niyetli bir yaklaşım olsaydı lise arkadaşımın eşi için ne kadar sorunsa benim için daha fazla sorun olur ve silerdim. O yüzden lise arkadaşları sorun değil,eşiniz ne zaman nasıl davranacağını bilmeli.
Siz diyorsunuz ki eşime güveniyorum ama çevre kötü. Benim eşim nasıl davranacağını bilmez diyorsunuz.

Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
bana bu hareketi yapsan ertesi gün boşarım seni. evet hastalık derecesinde kıskanç ve takıntılısın git tedavi ol

En büyük travma bende var !
Ben en çok neden linç yiyorum biliyorsun. Kendime acımadığım için, ajitasyon yapmadım diye sürekli saçma sapan tepki çekiyorum.
Dertsiz insan yok ki Şahika. Hepimizin öyle veya böyle yaşadığı acı olaylar var. Toplaşıp teker teker anlatsak sabaha kadar ağlamaktan bir hal oluruz. Nereden baktığına da bağlı aslında. Şimdi ben geçmişimden olayı öyle bir anlatırım ki hem kendimi hem seni doldururum, arabeske bağlarız. Ya da bu da böyle olmuştu derim geçeriz, muhabbet başka yöne kayar.
Kimi insan geçmiş acılarından besleniyor. Acıyı diri tutuyorlar, her gün üstünden geçiyorlar. Bu da onlara diğer insanları incitme ehliyeti tanıyor.

Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
İlkokuldan üniversiteye kadar pek çok samimi erkek arkadaşım hem sosyal medyada ekli hem de sık sık ailecek ya da eski arkadaş gruplarımızla görüşürüz. İnsan sevdiğini kırmaz ama makul istekler olursa. Eşiniz size git şuradan atla dese atlayacak mısınız kırılmasın diye? Sizin yaptığınız zorlamayı eşimle evlenmeden önce dışarıda sebze yesin diye yapmıştım hatırım için diye, kavga ile sonuçlandı. Sonra onun sınırlarını zorlamadım ama çocuklar doğduktan sonra paşa paşa evde ne pişerse yedi. Şimdi sevgiliylen beni sevmiyor muydu yani eşim? Siz de eşinizi rahat bırakın. Arada bir beğeni yorum olursa dünyanın sonu değil medeniyettir

Yok artık yani lise arkadaşlarını sildirmek nedir benimde liseden kalma çok samimi erkek arkadaşlarım var görüşebilirsek te gorusuruz yani birak sevgiliyi kocam sildirmeye çalışırsa agzina kürekle vururum yani.Bu kadar kendine güvensiz olmayın onlara hisleri olsa sizinle olmazdı zaten geçmişteki arkadaşları kıskanmak çok mantıksız yeni tanistiklarıni kiskansanız neyse

Lise askimi bazen hatirlayip baktigim oluyor. Cok asiktim dogrusu. Hala da dusununce gozlerim dolar. Her lise arkadasi ayni degildir elbette ama ozel olup olmadigini bilmediginiz icin kiskandiniz belki. Boyle gizli 1 anlami olabilir. Veya siniftan hic konusmadigi oylesine ekli arkadasi da olabilir. Sildirmeye calismak, o kisiye extra mana yuklemesine yol acmasin da. Bazen cok tepki vermemek lazim.

Yok artık yani lise arkadaşlarını sildirmek nedir benimde liseden kalma çok samimi erkek arkadaşlarım var görüşebilirsek te gorusuruz yani birak sevgiliyi kocam sildirmeye çalışırsa agzina kürekle vururum yani.Bu kadar kendine güvensiz olmayın onlara hisleri olsa sizinle olmazdı zaten geçmişteki arkadaşları kıskanmak çok mantıksız yeni tanistiklarıni kiskansanız neyse
Ben rahatsız oluyorum beğeni atmasına bile kaldiki görüşmek ben istemem yani ki kimseyle görüşmüyor.instagramda takipleşme önemsemeyecem artık

Lise askimi bazen hatirlayip baktigim oluyor. Cok asiktim dogrusu. Hala da dusununce gozlerim dolar. Her lise arkadasi ayni degildir elbette ama ozel olup olmadigini bilmediginiz icin kiskandiniz belki. Boyle gizli 1 anlami olabilir. Veya siniftan hic konusmadigi oylesine ekli arkadasi da olabilir. Sildirmeye calismak, o kisiye extra mana yuklemesine yol acmasin da. Bazen cok tepki vermemek lazim.
Biri evli diğer kadını bilmiyorum demek kocasıda pek umursamıyor mahalleden biriymiş.ilk okul orta okul beraber okumuşlar ama esra erolda görüyoruz evlileride kimseye güvenmem wallaha

dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten
Siz bu mantıkla hayatınıza kim girerse girsin kaybedersiniz.lise arkadaşı onlar.aralarinda birşey olsa idi şimdiye kadar olurdu değil mi?sizinki sadece ego..karşısındakini yönetme isteği.. istedigini yaptırmak falan

Sapıkça nerde?
İki tane okul çağındaki genç kızı kıskanmak başka ne sizce? Güvenmediğiniz sevgiliniz mi , yoksa okul çağındaki genç kızlar mı ? Gerçi ikiside aynı şey. Karşılıklı güven olmayan ilişki gerçek anlamda ilişki sayılmaz.

İki tane okul çağındaki genç kızı kıskanmak başka ne sizce? Güvenmediğiniz sevgiliniz mi , yoksa okul çağındaki genç kızlar mı ? Gerçi ikiside aynı şey. Karşılıklı güven olmayan ilişki gerçek anlamda ilişki sayılmaz.
Okul çağında değil beraber 2 okula gitmişler büyükler şuan yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X