-
- Konu Sahibi Cerenberenb
Hastalik derecesinde kiskanc ve takintili birini ben sevmezdim sahsen.Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Evet hastalık derecesinde kıskanç ve takıntılısınız.Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Şaka mısın?Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
İçimden bir ses adam da kadına aynısını yapıyor diyor. Bende hiç ekli erkek yok demiş çünkü. Bence tam tencere kapak bir ilişki bu.
Çünkü izin vermezlerse kendileri karışamazlar.O kadın onun beynini yir.
Getirmesin. O paraya değen eller kadın eliyse ya eyvahh !!!Bodruma kapatırsan çalışıp para getiremez. Akülü fanus en güzeli, tır tır gidiyor işe
O zaman sevgili yapma derdine düşeceğine git tedavi ol. Bu kadar travma varken nasıl sevgili yapıyorsunuz aklım almıyor. Yeter artık cidden. Kime bir şey desek , beğenmese anında travmam var diyor. Bende de var travma .Çok tehlikeli evlilik gecti başımdan ihanet şiddet yıllarca sonra panikatak oldum bu piskoloğiye 1 günde gelmedim.herşeyi tehlike olarak görüyorum sağlıklı düşünemiyorum psikoloğa gideceğim zaten.alay edilsin diye sormadım bunu burda ama yinede teşekkürler yanlış davrandığımı gördüm
Kendiniz söylemişsiniz zaten normal değil hastalık bu ne olacak varsa sosyal medyayı bırakın normalde de olabilir buluşabilir görüşebilir hani siz ne hayal ediyorsunuz da istemiyorsunuz ya da neden hayatınızda sevgiliniz dışında hiç erkek yok napcak erkekler yicek mi sizi hiç mi normal gözle baktığınız arkadaşınız yokMerhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Silmeme sebebi nedirMerhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Canı istememiş.Silmeme sebebi nedir
Aa aşk olsun kendinize haksızlık ediyorsunuzMerhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Normalde bu tarz sosyal medya tartışmalarını abartı ve saçma buluyorum. Hatta buluşabilir bile liseden üniversiteden arkadaşlarıyla ama tabi karakterini de bilmiyorum şimdi niyeti ne nasıl yaklaşımı onlara karşı. Bizim ünv den kız erkek arkadaşlar takipleşir ara ara telefonda konuşur hatta buluşuruz ki geçen sene tatil dönüşünde iki erkek arkadaşım yanıma bile gelmişti bunların sevgilisi de var hepsi de karakterini ve bana yaklaşımlarını sevdiğim arkadaşlarım sevgilileri de çok şükür öyle kıskanç değil. Amma velakin ünv de yakın olduğum bir erkek arkadaşım vardı gerçekten sadece arkadaştık o da benim yüzümden kimseyle uzun süre ilişki kuramazdı çünkü onlarda senin gibi istemezdi resimlerimizin kalmasını vs. bende dedim ki madem böyle bir sorun var kırma boşuna bir resim sadece sil ikimizin resimlerini ben gerçekten darılmam eğer öyle düşünüyorsan sırf resimler yüzünden ayrılmaya değmez dedim o da hayır böyle kabul edecekler dedi ve hala bekar asdfghjk. İşin özü silebilirdi de madem ister istemez böyle bir kıskançlığı var ya kız arkadaşınla bu durumu sevgili olmadan önce konuşacaksın ben kabul edemem böyle şeyleri diye ya da sil gitsin ben de ilişkilerin bu kısmını anlamıyorum gerçekten :)Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Allah biliyor diyor ben ona kardeSilmeme sebebi nedir
Merhaba ben baştan beri dedim 60 yakın sosyal medyadan tanıdığı vardı onları bile zar zor sildi ilişki ciddiye binince.neyse artık 3 kişiler yüzünden kavga etmek istemiyorum daha konuyu açmam ilişki zaten sallantıda benim bu saçma şeylerim yüzünden Allah sonumuzu hayır eylesinNormalde bu tarz sosyal medya tartışmalarını abartı ve saçma buluyorum. Hatta buluşabilir bile liseden üniversiteden arkadaşlarıyla ama tabi karakterini de bilmiyorum şimdi niyeti ne nasıl yaklaşımı onlara karşı. Bizim ünv den kız erkek arkadaşlar takipleşir ara ara telefonda konuşur hatta buluşuruz ki geçen sene tatil dönüşünde iki erkek arkadaşım yanıma bile gelmişti bunların sevgilisi de var hepsi de karakterini ve bana yaklaşımlarını sevdiğim arkadaşlarım sevgilileri de çok şükür öyle kıskanç değil. Amma velakin ünv de yakın olduğum bir erkek arkadaşım vardı gerçekten sadece arkadaştık o da benim yüzümden kimseyle uzun süre ilişki kuramazdı çünkü onlarda senin gibi istemezdi resimlerimizin kalmasını vs. bende dedim ki madem böyle bir sorun var kırma boşuna bir resim sadece sil ikimizin resimlerini ben gerçekten darılmam eğer öyle düşünüyorsan sırf resimler yüzünden ayrılmaya değmez dedim o da hayır böyle kabul edecekler dedi ve hala bekar asdfghjk. İşin özü silebilirdi de madem ister istemez böyle bir kıskançlığı var ya kız arkadaşınla bu durumu sevgili olmadan önce konuşacaksın ben kabul edemem böyle şeyleri diye ya da sil gitsin ben de ilişkilerin bu kısmını anlamıyorum gerçekten :)
Zaten hassas olduğunuz konuları ilişkinin başında gerçekten netleştirmek gerek zar zor siliyorsa ya geri ekleyecektir ya da bugün ki sorununuz gibi olacaktır ama bence uğraşmayın eğer ki o sizden böyle bir şey isterse o zaman ağzının payını verirsiniz :)Allah biliyor diyor ben ona karde
Merhaba ben baştan beri dedim 60 yakın sosyal medyadan tanıdığı vardı onları bile zar zor sildi ilişki ciddiye binince.neyse artık 3 kişiler yüzünden kavga etmek istemiyorum daha konuyu açmam ilişki zaten sallantıda benim bu saçma şeylerim yüzünden Allah sonumuzu hayır eylesin
Sevgilimin lise çağında olan bayan arkadaşı—sizin anladığınız.Bütün yorumları okudum ama benim gibi anlayan olmamış sanırım ben yanlış anlıyorum. Yetişkin bir adam lise çağındaki kızları takip ediyor diye anladım ben. Lisedeki arkadaşlarından bahsetmiyor bence konuda.