- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi Cerenberenb
Koca kırmızı çizgimiz. Bende bodruma kapatmayı düşünüyorumBen fanus yaptırdım, filmli camdan. Kimse göremiyor kocişimi.
Bodruma kapatırsan çalışıp para getiremez. Akülü fanus en güzeli, tır tır gidiyor işeKoca kırmızı çizgimiz. Bende bodruma kapatmayı düşünüyorum
Aaaa şakaaa... ben 17 diye yorum yapıyorum.Yaş 37 diyor, doğru mu
Biraz kendinizi , sivri uclarinizi yontmaya çalışın,böyle yaşanmaz..hem size zarar hem hayatınızdaki insanlara
Merhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Evet benimde bu durumlarda aklıma dediğiniz gibi şeyler geliyor.kişi kendinden bilir işi.
arkadaş gözüyle bakamayacağı için arkadaş edinmiyor demek ki ben takdir ettim
dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten
dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten
Ne yapalım yani alkış mı tutalım?dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten
Aaaa şakaaa... ben 17 diye yorum yapıyorum.
Abartiyorsunuz. Hemde coooooooookMerhaba bayanlar sevgilimin sosyal medyasında 2 bayan var okul çağından sil dedim istemiyorum dedim silmiyor.hani siz neyapardınız bu durumda? sosyal medyada diye susarmıydınız ? Yoksa sizi kırıp silmediği için tavırmı alırdınız ? Bende erkek arkadaş falan yok insan sevdiğini kırmaz diye düşünüyorum abartıyorsamda yazın hastalık derece kıskançlık ve takıntı var bende.teşekkürler
Yaşadıklarına saygım var ama burada kim bir konu açsa hemen yaptıklarına gerekçe olarak geçmişte yaşadıklarını öne sürüyor.Çok tehlikeli evlilik gecti başımdan ihanet şiddet yıllarca sonra panikatak oldum bu piskoloğiye 1 günde gelmedim.herşeyi tehlike olarak görüyorum sağlıklı düşünemiyorum psikoloğa gideceğim zaten.alay edilsin diye sormadım bunu burda ama yinede teşekkürler yanlış davrandığımı gördüm
Adamlarda gerzeklik aslında buna izin veriyorlar. Aşkından ölsem kimsenin bana bu şekilde davranmasına izin vermem. Geçmişte yaşadıkları, travmaları bilmem neleri de umurumda olmaz. Ben psikiyatrist değilim, hastaysan git tedavi ol kimse senin hastalıklı ruh haline uyum sağlamak zorunda değil der geçerim.
Çünkü izin vermezlerse kendileri karışamazlar.Adamlarda gerzeklik aslında buna izin veriyorlar. Aşkından ölsem kimsenin bana bu şekilde davranmasına izin vermem. Geçmişte yaşadıkları, travmaları bilmem neleri de umurumda olmaz. Ben psikiyatrist değilim, hastaysan git tedavi ol kimse senin hastalıklı ruh haline uyum sağlamak zorunda değil der geçerim.