Sevgilimin lise çağından olan bayan arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben arkadaşımla samimiyetim ne olursa olsun mesafemi koruyorsam sıkıntı yapmamalıyız aynı durum ikimiz içinde geçerli. Ha arkadaşının yürüdüğünü hatta depar atarak eşime doğru koştuğunu hissederim bunlar apayrı durumlar. Harici birşey yoksa sıkıntı olmaz siz abartıyorsunuz ve bu hiç normal değil tedaviye doğru gider yolunuz. Allah yardımcınız olsun ne diyim...

kişi kendinden bilir işi.
arkadaş gözüyle bakamayacağı için arkadaş edinmiyor demek ki ben takdir ettim
Evet benimde bu durumlarda aklıma dediğiniz gibi şeyler geliyor.
Kadınlarla erkekler arkadaş olamaz kafası çok hastalıklı bir kafa bence.
İnsanız sonuçta okulda,işte,mahallede öyle ya da böyle karşı cinsle etkileşim halindeyiz.
Niye karşı cinse öcü görmüş gibi davranalım ki?
Sonra saçma sapan şeyler oluyor işte.
Karşı cinsle sağlıklı iletişim kuramayan insanlar türüyor,bastırılmış duygulardan dolayı olmayacak işler oluyor,karşı cinsle tek bir iletişimi olmadığı için çözümü evlenmekte bulup bu yüzden de mutsuz,huzursuz evlilikleri olan insanlar oluyor.
Falan falan.

Yanlış anlamayın ama yaş kaç? Sosyal medyayı geçtim aynı odada bayanlarla çalışabilir de. Yani lise çağından bir arkadaşının ya da arkadaşlarının ekli olması çok takıntı yapacak bir durum değil kanısındayım. Aralarında sevgili durumu olmamışsa tabi.

dediğim gibi övünmüyorum bu durumdan kötü yorum yapanlar var ama olsun.sonunda ya onu ya kendimi kaybedecem bu durumdan zaten

Tedavi olmazsanız hem kendinizi hem onu kaybedeceksiniz. Hiç kimse hastalık derecesinde kıskanç bir insanı sonsuza kadar çekmez. Farkındasınız madem durumunuzun yardım alın

Çok tehlikeli evlilik gecti başımdan ihanet şiddet yıllarca sonra panikatak oldum bu piskoloğiye 1 günde gelmedim.herşeyi tehlike olarak görüyorum sağlıklı düşünemiyorum psikoloğa gideceğim zaten.alay edilsin diye sormadım bunu burda ama yinede teşekkürler yanlış davrandığımı gördüm

Abartiyorsunuz. Hemde coooooooook

Adamlarda gerzeklik aslında buna izin veriyorlar. Aşkından ölsem kimsenin bana bu şekilde davranmasına izin vermem. Geçmişte yaşadıkları, travmaları bilmem neleri de umurumda olmaz. Ben psikiyatrist değilim, hastaysan git tedavi ol kimse senin hastalıklı ruh haline uyum sağlamak zorunda değil der geçerim.

Yaşadıklarına saygım var ama burada kim bir konu açsa hemen yaptıklarına gerekçe olarak geçmişte yaşadıklarını öne sürüyor.
Geçen biri erkek arkadaşına evlenip ayrıldığını söylememiş,böyle bir şeyi nasıl sakladın diye soruyoruz,geçmişte çok kötü şeyler yaşadım,travma oldu,neler çektim bilemezsiniz diyor.

Madem bu kadar büyük travmalarınız var kendinizi tam olarak hazır hissetmeden,travmalarınızı atlatamadan hayatınıza yeri birini almayın.
Sizin travmalarınızın başka birinin daha travması olmasına gerek yok çünkü.
Kimse deneme tahtası değil.

İçimden bir ses adam da kadına aynısını yapıyor diyor. Bende hiç ekli erkek yok demiş çünkü. Bence tam tencere kapak bir ilişki bu.

Çünkü izin vermezlerse kendileri karışamazlar. O kadın onun beynini yir.

Kendimi frenleme vakti geldi allah razı olsun iyi yada kötü yorumlarınıza bazen kendin göremediğini böyle görebiliyorsun.o değil kimse çekmez beni listede erkek yok dediğim sosyal biri değilim öyle takip edeyim falan yok bende o yüzden birdaha o konuyu açmam ona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…