• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kiz kardesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi olmuş ne oldu sevgiliniz dedikodu yapınca daha mı aşık olacaktı. Dünyada adelet varmış sayenizde gördük

Öyle kafanıza göre konu silemezsiniz. Banlanacaksınız bu yüzden. Konuya yorumuma gelince iyi olmuş size bir müsibet bin nasihattan iyidir derler. Belki böylelikle laf taşımamayı öğrenirsiniz.

Size o kadar iyi olmuş ki du daha sizin başınıza neler gelecek bu huyunuzla!!!
Siz yalan söyleyemeyen bir insan değilsiniz sizin gibileri iyi bilirim. Ortalığı karıştırmak için insanların tüm sırları oraya buraya anlatan dedikoducusunuz.

Ya size ne Allah Allah.
Sevgilinize diyemediniz mi, kardeşine sıraladığının şeyleri bana nasıl cesaret edip soruyorsun diye.

Ben görümcemin hiç de hoş etik ve ahlaki olmayan konuyu anlamışsınızdır... Biliyorum.
Eşine asla söylemem gelse sen biliyorsun dese yalvarsa yakarsa gene de söylemem.
İnsanlar özel hayatlarını kendi ahlaki dünya görüşüne yaşar ve bir aile de eş, anne, baba, çocuklar birbirlerinin ne olduğunu gayet iyi bilirler.
Bildikleri şeyleri de başkalarına teyit ettirmeleri ne gerek yok!!!

Ağırlığını koyup tabiki laf tasimamaliydin ...ayrıca bir sevgilisi olsaydi bir şey demezdim nasıl mantık belki o kötü biri kızda başka sevgili yaptı...birde mesela ilerde evlendiniz ...nasıl olur biliyor musun bence...
Işte esin senin yanında esip Gürler kizkardesim nasıl yapar eder der..sonra ki gün can ciğer olur sende kötü duruma düşersin ...yani zihnimde bazı sahneler canlaniyor :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back