- 27 Nisan 2012
- 15.015
- 17.541
ne kadar tespitli güzel bir yorumEşiniz sağa sola bakan biriymiş ablanızı rahatsız etmiş olabilir daha 1 ay önce konu açmışsınız. 1 ayda ne değisecek karısı hamileyken kadınlara bakan adam anca sizi değistim ,artık başkayım diye eyliyor. Belkide ablanızın sevgilisi bu durumlardan dolayı istemiyor, belkide direk ablanıza olmasada baska kadinlara bakisini gördü rahatsiz oldu ve ablanizi uyardi böyle bir durum olmasa bir erkek annesinin kiz kardesinin gittigi eve üstelik kardesi hamile iken neden gitmesini istemesin? "Kocanı sevmiyor" diye açıkca diyor ablan bence sizde gayet sevmeme nedeni biliyorsunuz bu yüzden" nasıl aramıza girebilir boyle bir sebepten ,kardesinin evine gelemiyorsun" diye çıkıs yapamiyorsunuz ablaniza karşı. Sizi üzmek istemem ama bu profiller hiç degismiyor konuyu okuyanlar durumu hayatin normal akısına bakarak yorumluyor önceki konunuzda olanlar bilinse kimse ablanizin sevgilisi anormal karsilamaz ,hayirli dogumlariniz olsun
bende şaşırmıştım bi insan ablasına nasıl çatmaz ne hakla benim kocamı sevmez diye
hatta yorum da yazdım da cevap vermedi
demek ki ablasının sevgilisi bikaç cıvık hareketini gördü ondan gitmesini istemiyor