• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kiz kardesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee yine bozulmus. Yani sizin de bir sevgiliniz var demek ki bir yanlisin icindesiniz :olamaz: hani kiz kardesin sevgilisi var diye kotu olmus ya..degisik bir kafa yapiniz var. Umarim bu size ders olur.
bakin herseyi anlatmadım ama biz sevgilimde uzun zamandır birlikteyiz oysa kiz kardeşi daha yani kucuk olmasina rağmen çok sevgilisi olmuş. abiside zaten 1 tane sevgilisi olsa ve onunla dursa kızmazdım ama bunu kabul edemem demisti

bakin herseyi anlatmadım ama biz sevgilimde uzun zamandır birlikteyiz oysa kiz kardeşi daha yani kucuk olmasina rağmen çok sevgilisi olmuş. abiside zaten 1 tane sevgilisi olsa ve onunla dursa kızmazdım ama bunu kabul edemem demisti
Kabul etmeyip napacak kardeslıkten Red davası mı acacak. Bunu boyle kabul edemem diyen memati baş'lar evlerden ırak.
Pasa pasa kabul edecek sımdıkılerı de sonra olacakları da.

Ne iğrenç biri sevgiliniz.
İnsanın biraz saygısı olur, böyle baskı yapması çok çirkin.

Kardeşiyle ilgili merak ettiklerini ondan öğrenseydi, gizlice peşine düşseydi falan madem.
Yoktan yere hem sizi çirkin bir duruma düşürmüş, hem kendini.

Tabi siz de hatalısınız, ilişkiniz için söz verdiğiniz halde sır tutmamışsınız.
Bu size ders olmuştur umarım.

Gibisinden gibisinden.Hata sizde.Kabak senin başına patlamiş.Üsteleme hiç dahada haksız olursun

Ya hu sen hangi yilda takili kaldin boyle? Tabi ki sevgilisi olacak anormallik bunun neresinde? Senin sevgilinle evleneceginin bir garantisi var mi? Ben ciciyim ama onun sevgilisi var kotu. Valla hayat sana guzelmis. Guzel kafa :)

Çok defa yapmışımdır, bu konuda eşime de, dostuma da, ailemdeki insanlara da restimi çekmişimdir; beni bildiğim veya bilmediğim bir şeyi söylemeye zorlamayın, ölsem söylemem. Gerçekten de söylemem. Çok ciddi, hayati bir durum olmadığı müddetçe kesseler ağzımdan laf alamazlar. Annem çok yapar; bilmediğine yemin et bakayım diye. Yemin de etmem, sırrı da söylemem. Aram kiminle bozulursa da bozulsun, söylemem.

Ne isterdin mesela sen kızın maceralarını anlattın diye sevgilin kardeşiyle bir ömür görüşmesin mi?
He bir de kızla arkadaş olduğunuza göre aynı yaşlarda sayılırsınız.Onun sevgilisi varsa sizin yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back