- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi gokyuzukadar
-
Simdı herkesle acıldıevet ondan aylarca sakladım dimi! eğer anlatmasaydım sevgilimle aram acilcakti
bakin herseyi anlatmadım ama biz sevgilimde uzun zamandır birlikteyiz oysa kiz kardeşi daha yani kucuk olmasina rağmen çok sevgilisi olmuş. abiside zaten 1 tane sevgilisi olsa ve onunla dursa kızmazdım ama bunu kabul edemem demistiEe yine bozulmus. Yani sizin de bir sevgiliniz var demek ki bir yanlisin icindesinizhani kiz kardesin sevgilisi var diye kotu olmus ya..degisik bir kafa yapiniz var. Umarim bu size ders olur.
kiz kardeşi baska biri söyledi sanıyor. beni bilmiyorSimdı herkesle acıldı
Sonunda soyledın mı? Soyledın. Bu da seni guvenılmz yapıyor ki, cezasını cekıyorsun yalancı durumuna duserek
Dilinizin vidasının gevşekliği diyorum çok fazla.ne diyorsun be
Kabul etmeyip napacak kardeslıkten Red davası mı acacak. Bunu boyle kabul edemem diyen memati baş'lar evlerden ırak.bakin herseyi anlatmadım ama biz sevgilimde uzun zamandır birlikteyiz oysa kiz kardeşi daha yani kucuk olmasina rağmen çok sevgilisi olmuş. abiside zaten 1 tane sevgilisi olsa ve onunla dursa kızmazdım ama bunu kabul edemem demisti
Gerceklerın er gec ortaya cıkmak gıbı kotu bir huyu var.kiz kardeşi baska biri söyledi sanıyor. beni bilmiyor
E şimdi de açılmış ztn..evet ondan aylarca sakladım dimi! eğer anlatmasaydım sevgilimle aram acilcakti
bakin herseyi anlatmadım ama biz sevgilimde uzun zamandır birlikteyiz oysa kiz kardeşi daha yani kucuk olmasina rağmen çok sevgilisi olmuş. abiside zaten 1 tane sevgilisi olsa ve onunla dursa kızmazdım ama bunu kabul edemem demisti
Öpüp alnınıza da sürün.konuyu kapattım
konuyu kapattım
Öyle kapattım demekle kapansaydııı, peehheeeyyy!!!konuyu kapattım
Konu kapandıysa ustune yorum yapanların tiizz kellesi vurula
Bizim kelleler gitse de sıkıntı degılonun canı sıkılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?