- 14 Mart 2020
- 143
- 34
- 13
- 24
- Konu Sahibi gokyuzukadar
Selam, kafam çok karisik yardiminiza ihtiyacım var. Sevgilimin kiz kardeşiyle ortak arkadaslarimiz var ve bir gun bir araya geldik. Kizda arkadaşlarına sevgilisiyle olanları anlatırken banada anlattı. Tabi abisine soylemicegime soz verdim, öylede yaptım. Aradan aylar gecti, sevgilimle bulustugumuz bi gün benden gizlediğin bişey varmi diye sordu. Ben yok tabiiki falan desemde sanki icine doğmuş gibi, kiz kardeşim bişeyler karistiriyo okulada gitmiyomus bu kızda bişeyler var sen biliyo musun gibisinden sorular sormaya başladı. Yalan söylediğimi çok kolay belli eden biriyim ne yazikki, o da beni tanidigi icin hemen anladı. Bu kez zorladı ölümü gör söylemezsen, ben bu hayatta tek sana güvendim sakliyosan bişeyler ve öğrenirsem çok kotu olur gibisinden seyler söyledi. Korka korka bide lütfen kardeşine kızma diyerek bildiklerimi anlattım. Ne yazikki kizin yani kucuk olmasina rağmen çok kisiyle cikmis. Bunları duyunca sevgilim bana kızdı, senin kardeşin bunları yapsa sana demesem saklasam hosuna gidermi, ben onun abisiyim soylicektin bastan neden gizledin diye. Guvenimi kirdin artık sana guvenemicem dedi.
Tabi sorun bu degil, üstünden 2 ay gecti ve o sıra sevgilim kardeşini sildiğini soyledi ama aile evine dönünce kiz kardeşi yalan söyledi kim söylediyse falan demis. Ve demiski sadece arkadaştık baska bişey olmadı gibi seyler. Sevgilimde affetmiş. Tabiiki çok sevindim sonuçta vicdanen rahat degildim ama sevgilim sen yanlış anlamissindir diyince kotu oldum. Resmen yalancı durumuna düştüm. Hemde 2 defa. Oysa ona anlatırken demistim, siz kardeşsiniz ve ben aranıza girmek istemiyorum bişey sorcaksan ona sormalısın demistim ama yinede zorladı anlatmam icin. Simdiyse benim anlatiklarim sanki yalanmış gibi davranıyor. Ne düşünmeliyim sizce?
Tabi sorun bu degil, üstünden 2 ay gecti ve o sıra sevgilim kardeşini sildiğini soyledi ama aile evine dönünce kiz kardeşi yalan söyledi kim söylediyse falan demis. Ve demiski sadece arkadaştık baska bişey olmadı gibi seyler. Sevgilimde affetmiş. Tabiiki çok sevindim sonuçta vicdanen rahat degildim ama sevgilim sen yanlış anlamissindir diyince kotu oldum. Resmen yalancı durumuna düştüm. Hemde 2 defa. Oysa ona anlatırken demistim, siz kardeşsiniz ve ben aranıza girmek istemiyorum bişey sorcaksan ona sormalısın demistim ama yinede zorladı anlatmam icin. Simdiyse benim anlatiklarim sanki yalanmış gibi davranıyor. Ne düşünmeliyim sizce?