• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız kardeşi sorunsalı

Programın ismi ne?
İki program var bir kaç tane daha vardı ama onlar düzgün çalışmıyor en iyi çalışanlar;
-Postegro
-LiLi

Bu iki program ios ve android işletim sisteminde yok kaldırıldılar ama android kullanıyorsanız eğer postegro web sitesi yazarak apk dosyasını indirip kurabilirsiniz. Eğer ios kullanıyorsanız web sitesinden giriş yapıp gezebilirsiniz.

sakin kiz kardes olmaya calismayin gezelim edelim vs. sirrinizi sakin vermeyin. sirrina ortak olmayin.

diger mesele de ben aranizdaki muhabbete karismam bakis acisi cok yanlis sevgilinizin. sen esi olacaksin o kardesi.. sana es olarak ona kardes olarak sahip cikmali, denge saglamali, gereken kisiye dur demeli. yarin ailesiyle arana da ben karismam annemle coz vs diyecek.. cok yipratici.

kizin niyeti iyi gelmedi bana. daha dunku cocuk hareketlere bak. siz gelin olarak agirliginizi koruyun. yuz goz olmayin. mesafe koyun. izin vermeyin suyunu cikarmasina. ama bu erkek arkadasla isin zor soyleyeyim.

sevgiline kendinizi agirdan satin. ben sizin aileye giricem. siz birbirinizi taniyor seviyorsunuz. banaysa siz sevdireceksiniz kendinizi.. cekinecek olan benim. kardesin boyle yaparsa mesafe koyarim gorusmem vs demelisiniz. o kardesine dur demeli.. sen gelinsin gorumceye kendini sevdir blofunu sakin yemeyin bu simarik gorumce memnun da olmaz. ugras dur. gecen gun burda bir uye vardi. aile boyu bu gorumce yuzunden kizi darladilar. kizimiz zaten abisinin seninle evlenmesini istemiyor vs ye getirdiler. nisan atti konu sahibi. hem de cocukla ikisi de birbirlerini cok severken gorumcenin kaprisleri simarikliklari ve ona dur demeyen kv, kp, nisanli ucgeninden daraldi kiz nisan atti. keske o konuyu bulsaniz da okusaniz.

Hayır olay şöyle oldu ben instagramdan story attım kız kardeşi de ekran görüntüsünü almış abisine göstermiş yakaladım sizi gibilerinden sevgilim de fake hesaptan istek attı galiba diye düşündü ama ben 1 hafta hiç istek kabul etmemiştim bile en sonunda kardeşine sordu nerden ekran görüntüsünü aldın ye kardeşi de bir uygulamayla bir kereye olmaya mahsus gizli hesaplara girilebildiğini söyledi. Erkek arkadaşımın bu olayın üstüne düşme sebebi o fotoğrafın benim evde çekilmiş olmasaydı, ailei bende kaldığını bilmiyordu yoksa zaten bütün ailesi benimle birlikte olduğumdan haberdar
Saçma sapan işler... herşey bir yana normal birini bul çünkü bu işler sana fazla...bu kadar aksiyon senin bünyen kaldırmaz... sevgilin de parmağında oynatıyor seni az uyanık ol

Merhaba, bahsedeceğim konu pek ciddi bir kony değil fakat sadece yine de sizlerden fikir almak istiyorum. Şöyle ki erkek arkadaşım 23 ben 20 kardeşi içe 18 yaşına yeni girdi. Anlatacağınız küçük bir kız değil. Abisiyle birbirlerine çok düşkünler bu yüzden olsa gerek beni kıskanıyor. Henüz hiç tanışmadık ama sevgilim kendisi söyledi bunu. İşte görümcelik yaparım zaten saf bi kıza benziyo falan demiş erkek arkadaşım uyarmış ama sevgilimin söylediğine göre çok asi bi kızmış. Benim İnstagramıma bir programla girmiş incelemiş (gizli hesabım paralı bi uygulamayla girmiş), twitterıma girip bakıyomuş hep. İşin kötüsü tek bakmıyor diğer kız kuzenleriyle birlikte bakıyorlarmış. Tamam çok büyütülecek bir durum değil ama 3-4 kızın oturup senin sosyal medyalarına bakıp bunu konu etmeleri de pek hoş değil. Bir şey de demek istemiyorum demiyorum da ama bu iş hep böyle mi gidicek ? Erkek arkadaşım tanıştırmak istedi kaç kez ben bozmamak için tanışırız hayatım tabii falan dedim ama bildiğiniz korkuyorum kızdan ya.. Erkek arkadaşım da kardeşine demiş ki asla aranıza girmem ben karışmam aranızdaki muhabbete falan.. Zaten ben konum olarak kardeşiyle aynı konumda değilim ki kardeşi bana kötü bir şey söylese ben sakinliğimi korumak zorundayım sonuçta erkek arkadaşımın kız kardeşi kötü her koşulda ben olurum. Yaşlarımız da çok yakın ben isterdim ki arkadaş gibi olalım gezelim edelim.. Benim de abim var kızlar ama hiçbir ikişkisinde böyle şeyler söyleyip kızları zor durumda bırakmadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Beni yanlış anlamayın ama günümüzde sizin yaşınız bile bana çocukluk çağı geliyor artık. 30 lü yaşlara gelince ne demek istediğimi anlarsınız. Bu dediğinizin daha beterlerini 30 35 yaşında yapan görümceleri olanlarla dolu burası. 18 yaş gerçekten çocukça kalıyor hala. Bu kadar gerilmenize de gerek yok. Kendinize güveniniz tam olsun. Sizden büyük de olsa çekinmenize gerek yok. Siz özgüvenli olursa yaptığı hiçbir şey size dokunmaz.
Sizin paylaşımınızı ekran resmi aldığını da şimdi okudum. Cidden ergenmiş. İnanın şu pandemi sürecinde uğraşacak bir şey olmayınca size sarmış olabilir. Ne diyelim.

Back