• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız kardeşi sorunsalı

Ben olsam çok kızardım ya ne demek benim hesabıma ajan gibi paralı programlarla bakıyorlar falan. İt miyim uğursuz muyum? Çok merak ediyorsa tanışalım derdim. Gerçi bilmiyorum öyle bir program var mı bakılabiliyor mu? Belki de yalandır. Ama yinede sinir bozucu. Haddini aşarsa sakinliğini korumak zorunda değilsin bence. Erkek arkadaşının kız kardeşi prenses mi sen ona sakinliğini koruyacaksın.
Keşke merak ediyorsa tanışmak isteseydi deseydim hakikaten.. Teşekkür ederim

Sevgilinizin kardeşi olmak o kıza "konum" filan kazandirmamali sizin ilişkinizde.
Sevgilinizin arada bu kadar laf getirip goturmesine hiç girmiyorum bile asiri ergen bir ilişki içindesiniz.

Siz 20 yasindaymissiniz. Ben 21 yasimda evlenmiştim, size tek tavsiyem biriyle birliktesiniz diye o kişinin aile uyelerini kendinizden yukarda konumlandirmayin. Onlar yapabilir ben yapamam, onlar soyler ben susmaliyim, ben sakin durmaliyim diye birsey yok. Saygi olacaksa karsilikli olmali.
Sevgiliniz kardesinin saygisizligina ses cikarttiniz diye ilişkinizi bitirecekse birakin bitirsin.

Kendinizi ezdirmeyin elaleme...

Sevgilinizin kardeşi olmak o kıza "konum" filan kazandirmamali sizin ilişkinizde.
Sevgilinizin arada bu kadar laf getirip goturmesine hiç girmiyorum bile asiri ergen bir ilişki içindesiniz.

Siz 21 yasindaymissiniz. Ben 21 yasimda evlenmiştim, size tek tavsiyem biriyle birliktesiniz diye o kişinin aile uyelerini kendinizden yukarda konumlandirmayin. Onlar yapabilir ben yapamam, onlar soyler ben susmaliyim, ben sakin durmaliyim diye birsey yok. Saygi olacaksa karsilikli olmali.
Sevgiliniz kardesinin saygisizligina ses cikartti diye ilişkinizi bitirecekse birakin bitirsin.

Kendinizi ezdirmeyin elaleme...
Haklısınız iki tarafın da birbirine saygı duyması gerekiyor

Sevgilim de kız kardeşi var 17 yaşlarında. İyi anlaşırız ki cesaret edemez bana ters yapmaya. Baştan çizginizi net koyun. Büyük olduğunuzu hissettirin. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil

Bir ara mecbur kaldı

Erkek arkadaşım kız kardeşi makara yapıyo sandığı için güle güle falan anlattı bunları ciddi algılasaydı anlatmazdı büyük ihtimal ama bilemiyorum tabii
Bir erkek maclar hakkında makara yapmak yerine, kız arkadasına kendı kız kardesıyle ilgili neden makara yapar kı?
Ve beyin kosarak uzaklaşır

Aynen oyle. Abisiyle sevgili olmaniz ona istedigini yapma soyleme hakki doğurmuyor, buna izin vermeyin.
Hakikaten ya çoğu kız kardeş kendinde bu hakkı görüyor. Benim de bir ailem var
Sevgilim de kız kardeşi var 17 yaşlarında. İyi anlaşırız ki cesaret edemez bana ters yapmaya. Baştan çizginizi net koyun. Büyük olduğunuzu hissettirin. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Haklısınız ama kimseyi de kırıp üzmek istemiyorum umarım bu stalklama muhabbetleri daha fazla uzamaz da kimseyi kırmak zorunda kalman

Keşke merak ediyorsa tanışmak isteseydi deseydim hakikaten.. Teşekkür ederim
Bazen insanın aklına o an gelmiyor söyleyebilecekleri. Bence arkadaş falanda olmaya çalışma mesafeni koru ama doğal davran. Çok samimi davranırsan abime yaranmak için yapıyor bile diyebilir bazı insanlar böyledir. Kusur atarlarsa illa ki bulurlar. Sen kendin ol. Severse sever sevmezsede sevmez ama tabiki saygı duymak zorunda.

Erkek arkadaşın ve kız kardeşi 18 ve 23 yaşına gelmiş ama hala düzgün karakterini geliştirememiş, büyük ihtimalle iyi yetiştirilememiş kişiler. İkisi de problemli. Çocuk vs açıklamalarını doğru bulmuyorum. Karşılıklı kişisel sınırlara saygı, kendine saygı, karşıdaki insana ve ilişkisine saygı gibi en önemli kriterlerden sınıfta kaldılar. Lütfen oradan uzaklaş ve daha fazla başına çorap örme. Böyle gereksiz insanlara ihtiyacın yok. 23 yaşında bir erkek ikili ilişkilerini koruyabilmeli.

Back