- Konu Sahibi Bukeycicekk
-
Dangalak Kızı patavatsız Abisiyle birlikte uzay boşluğuna fırlatınErkek arkadaşım kız kardeşinin dalga geçtiğini düşünüyor çünkü..... Ama evet boş boğazlılık yaptı..
İsmini bilmiyorum bana da komşumuz göstermişti gelinine bakıyordu ordan kadının hesabı gizliydi ama her şeyi kabak gibi görünüyordu.Programın ismi ne?
Şımarıklık başka bir şey değil bence bu çocuktan ayrıl şimdi basit geliyor ileride Evlilik düşünürsek kocaman bir kaos bekliyor seni işin içine birde anne girecekMerhaba, bahsedeceğim konu pek ciddi bir kony değil fakat sadece yine de sizlerden fikir almak istiyorum. Şöyle ki erkek arkadaşım 23 ben 20 kardeşi içe 18 yaşına yeni girdi. Anlatacağınız küçük bir kız değil. Abisiyle birbirlerine çok düşkünler bu yüzden olsa gerek beni kıskanıyor. Henüz hiç tanışmadık ama sevgilim kendisi söyledi bunu. İşte görümcelik yaparım zaten saf bi kıza benziyo falan demiş erkek arkadaşım uyarmış ama sevgilimin söylediğine göre çok asi bi kızmış. Benim İnstagramıma bir programla girmiş incelemiş (gizli hesabım paralı bi uygulamayla girmiş), twitterıma girip bakıyomuş hep. İşin kötüsü tek bakmıyor diğer kız kuzenleriyle birlikte bakıyorlarmış. Tamam çok büyütülecek bir durum değil ama 3-4 kızın oturup senin sosyal medyalarına bakıp bunu konu etmeleri de pek hoş değil. Bir şey de demek istemiyorum demiyorum da ama bu iş hep böyle mi gidicek ? Erkek arkadaşım tanıştırmak istedi kaç kez ben bozmamak için tanışırız hayatım tabii falan dedim ama bildiğiniz korkuyorum kızdan ya.. Erkek arkadaşım da kardeşine demiş ki asla aranıza girmem ben karışmam aranızdaki muhabbete falan.. Zaten ben konum olarak kardeşiyle aynı konumda değilim ki kardeşi bana kötü bir şey söylese ben sakinliğimi korumak zorundayım sonuçta erkek arkadaşımın kız kardeşi kötü her koşulda ben olurum. Yaşlarımız da çok yakın ben isterdim ki arkadaş gibi olalım gezelim edelim.. Benim de abim var kızlar ama hiçbir ikişkisinde böyle şeyler söyleyip kızları zor durumda bırakmadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Annesi dünya tatlısı bi kadın beni çok seviyo da kızı değişik bi kişilikŞımarıklık başka bir şey değil bence bu çocuktan ayrıl şimdi basit geliyor ileride Evlilik düşünürsek kocaman bir kaos bekliyor seni işin içine birde anne girecek
Kendini ezdirme yoksa çok çekersin çok üzülürsün aynı yollarsan geçtik emin ol şimdi herşey güzel gelirAnnesi dünya tatlısı bi kadın beni çok seviyo da kızı değişik bi kişilik
Ezdirmek değil sadece kimseyi kırıp üzmek istemiyorum çocukluğuna veriyorum bir neviKendini ezdirme yoksa çok çekersin çok üzülürsün aynı yollarsan geçtik emin ol şimdi herşey güzel gelir
Paralı hesaptan nasıl gırılıomuş yenı ogrendım.Ayrıca erkek arkadasınız resmen kız kardesını size kesmiş .Merhaba, bahsedeceğim konu pek ciddi bir kony değil fakat sadece yine de sizlerden fikir almak istiyorum. Şöyle ki erkek arkadaşım 23 ben 20 kardeşi içe 18 yaşına yeni girdi. Anlatacağınız küçük bir kız değil. Abisiyle birbirlerine çok düşkünler bu yüzden olsa gerek beni kıskanıyor. Henüz hiç tanışmadık ama sevgilim kendisi söyledi bunu. İşte görümcelik yaparım zaten saf bi kıza benziyo falan demiş erkek arkadaşım uyarmış ama sevgilimin söylediğine göre çok asi bi kızmış. Benim İnstagramıma bir programla girmiş incelemiş (gizli hesabım paralı bi uygulamayla girmiş), twitterıma girip bakıyomuş hep. İşin kötüsü tek bakmıyor diğer kız kuzenleriyle birlikte bakıyorlarmış. Tamam çok büyütülecek bir durum değil ama 3-4 kızın oturup senin sosyal medyalarına bakıp bunu konu etmeleri de pek hoş değil. Bir şey de demek istemiyorum demiyorum da ama bu iş hep böyle mi gidicek ? Erkek arkadaşım tanıştırmak istedi kaç kez ben bozmamak için tanışırız hayatım tabii falan dedim ama bildiğiniz korkuyorum kızdan ya.. Erkek arkadaşım da kardeşine demiş ki asla aranıza girmem ben karışmam aranızdaki muhabbete falan.. Zaten ben konum olarak kardeşiyle aynı konumda değilim ki kardeşi bana kötü bir şey söylese ben sakinliğimi korumak zorundayım sonuçta erkek arkadaşımın kız kardeşi kötü her koşulda ben olurum. Yaşlarımız da çok yakın ben isterdim ki arkadaş gibi olalım gezelim edelim.. Benim de abim var kızlar ama hiçbir ikişkisinde böyle şeyler söyleyip kızları zor durumda bırakmadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Ben olsam hesabına arkadaşlık isteği atardım. Gizli gizli takip etmemesi gerektiğini saklayacak birşeyin olmadığını ve saf olmadığını anlar.Merhaba, bahsedeceğim konu pek ciddi bir kony değil fakat sadece yine de sizlerden fikir almak istiyorum. Şöyle ki erkek arkadaşım 23 ben 20 kardeşi içe 18 yaşına yeni girdi. Anlatacağınız küçük bir kız değil. Abisiyle birbirlerine çok düşkünler bu yüzden olsa gerek beni kıskanıyor. Henüz hiç tanışmadık ama sevgilim kendisi söyledi bunu. İşte görümcelik yaparım zaten saf bi kıza benziyo falan demiş erkek arkadaşım uyarmış ama sevgilimin söylediğine göre çok asi bi kızmış. Benim İnstagramıma bir programla girmiş incelemiş (gizli hesabım paralı bi uygulamayla girmiş), twitterıma girip bakıyomuş hep. İşin kötüsü tek bakmıyor diğer kız kuzenleriyle birlikte bakıyorlarmış. Tamam çok büyütülecek bir durum değil ama 3-4 kızın oturup senin sosyal medyalarına bakıp bunu konu etmeleri de pek hoş değil. Bir şey de demek istemiyorum demiyorum da ama bu iş hep böyle mi gidicek ? Erkek arkadaşım tanıştırmak istedi kaç kez ben bozmamak için tanışırız hayatım tabii falan dedim ama bildiğiniz korkuyorum kızdan ya.. Erkek arkadaşım da kardeşine demiş ki asla aranıza girmem ben karışmam aranızdaki muhabbete falan.. Zaten ben konum olarak kardeşiyle aynı konumda değilim ki kardeşi bana kötü bir şey söylese ben sakinliğimi korumak zorundayım sonuçta erkek arkadaşımın kız kardeşi kötü her koşulda ben olurum. Yaşlarımız da çok yakın ben isterdim ki arkadaş gibi olalım gezelim edelim.. Benim de abim var kızlar ama hiçbir ikişkisinde böyle şeyler söyleyip kızları zor durumda bırakmadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?