- 21 Temmuz 2016
- 138
- 61
- 98
- Konu Sahibi Bukeycicekk
-
Hayır olay şöyle oldu ben instagramdan story attım kız kardeşi de ekran görüntüsünü almış abisine göstermiş yakaladım sizi gibilerinden sevgilim de fake hesaptan istek attı galiba diye düşündü ama ben 1 hafta hiç istek kabul etmemiştim bile en sonunda kardeşine sordu nerden ekran görüntüsünü aldın ye kardeşi de bir uygulamayla bir kereye olmaya mahsus gizli hesaplara girilebildiğini söyledi. Erkek arkadaşımın bu olayın üstüne düşme sebebi o fotoğrafın benim evde çekilmiş olmasaydı, ailei bende kaldığını bilmiyordu yoksa zaten bütün ailesi benimle birlikte olduğumdan haberdarBunu sevgilin mi anlattı? Asla inanmıyorum aa aşkım kozlardeşim fake programlarla seni stalklıyor çok mamasız geldi bana
öyle bir olay var ben de yapmıştimSevgilinizin dediklerine inanmadım hesabına nasıl gırsınler o zaman herkes bırılerının hesabına girer hacker mı bu kız
Hesaba girmiş derken profiline girmiş demek istedim özür dilerim yanlış açıklamışım. Ben araştırdığımda öyle bir uygulama olduğunu gördüm. Bir kereliğe mahsus gizli olan instagram hesaplarının profilini görebiliyorsunuzSevgilinizin dediklerine inanmadım hesabına nasıl gırsınler o zaman herkes bırılerının hesabına girer hacker mı bu kız
Bende tersi anladım çünkü önüne gelen yaparHesaba girmiş derken profiline girmiş demek istedim özür dilerim yanlış açıklamışım. Ben araştırdığımda öyle bir uygulama olduğunu gördüm. Bir kereliğe mahsus gizli olan instagram hesaplarının profilini görebiliyorsunuz
Erkek arkadaşım kız kardeşinin dalga geçtiğini düşünüyor çünkü..... Ama evet boş boğazlılık yaptı..Ne kadar da boş boğaz bir sevgilien sevmediğim türden.
Kardeşiyle konuştuğu her şeyi size anlatması en kibar tabiriyle ayıp.
ay yok siz hesap içine girmek anlamışsınız, profile girmekten bahsediyorsunuz sandımBende tersi anladım çünkü önüne gelen yapar
Aynen çünkü konu sahibi o tarz anlatmışay yok siz hesap içine girmek anlamışsınız, profile girmekten bahsediyorsunuz sandım
Kardeşinin hakkınızda söylediklerini de yetiştirmiş, ona da sizin konuşmalarınızı anlatmış olması kuvvetle muhtemel.Erkek arkadaşım kız kardeşinin dalga geçtiğini düşünüyor çünkü..... Ama evet boş boğazlılık yaptı..
Malesef bir program var paralı gizli hesapları gösteriyorSevgilinizin dediklerine inanmadım hesabına nasıl gırsınler o zaman herkes bırılerının hesabına girer hacker mı bu kız
Bir ara mecbur kaldıÇok basit, kız kardeşiyle tanışmayın hiç. Evlenirseniz tanışırsınız.
Her sevgilimin kız kardeşini idare etseydim yanmıştim yani.
Bi de her saçmalığı gelip size anlatmasına gerek yok.
Erkek arkadaşım kız kardeşi makara yapıyo sandığı için güle güle falan anlattı bunları ciddi algılasaydı anlatmazdı büyük ihtimal ama bilemiyorum tabiiAyyy ağız ishali erkeklerden uzak dur. Bende de vardı. Annesinin kardeşinin tüm özelini anlatırdı bana, benim hakkımda dedikleri falan hep naklen yayın.
Ayrılınca öğrendim ki bizim ikimizin özeli de ailesinin ağzına sakizmis. Daha kardeşinden duyduklarını saklayamiyor,böyle adamla gelecek mi düşünülür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?