• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız kardeşi sorunsalı

Bukeycicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
138
61
98
Merhaba, bahsedeceğim konu pek ciddi bir kony değil fakat sadece yine de sizlerden fikir almak istiyorum. Şöyle ki erkek arkadaşım 23 ben 20 kardeşi içe 18 yaşına yeni girdi. Anlatacağınız küçük bir kız değil. Abisiyle birbirlerine çok düşkünler bu yüzden olsa gerek beni kıskanıyor. Henüz hiç tanışmadık ama sevgilim kendisi söyledi bunu. İşte görümcelik yaparım zaten saf bi kıza benziyo falan demiş erkek arkadaşım uyarmış ama sevgilimin söylediğine göre çok asi bi kızmış. Benim İnstagramıma bir programla girmiş incelemiş (gizli hesabım paralı bi uygulamayla girmiş), twitterıma girip bakıyomuş hep. İşin kötüsü tek bakmıyor diğer kız kuzenleriyle birlikte bakıyorlarmış. Tamam çok büyütülecek bir durum değil ama 3-4 kızın oturup senin sosyal medyalarına bakıp bunu konu etmeleri de pek hoş değil. Bir şey de demek istemiyorum demiyorum da ama bu iş hep böyle mi gidicek ? Erkek arkadaşım tanıştırmak istedi kaç kez ben bozmamak için tanışırız hayatım tabii falan dedim ama bildiğiniz korkuyorum kızdan ya.. Erkek arkadaşım da kardeşine demiş ki asla aranıza girmem ben karışmam aranızdaki muhabbete falan.. Zaten ben konum olarak kardeşiyle aynı konumda değilim ki kardeşi bana kötü bir şey söylese ben sakinliğimi korumak zorundayım sonuçta erkek arkadaşımın kız kardeşi kötü her koşulda ben olurum. Yaşlarımız da çok yakın ben isterdim ki arkadaş gibi olalım gezelim edelim.. Benim de abim var kızlar ama hiçbir ikişkisinde böyle şeyler söyleyip kızları zor durumda bırakmadım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

Ben olsam çok kızardım ya ne demek benim hesabıma ajan gibi paralı programlarla bakıyorlar falan. İt miyim uğursuz muyum? Çok merak ediyorsa tanışalım derdim. Gerçi bilmiyorum öyle bir program var mı bakılabiliyor mu? Belki de yalandır. Ama yinede sinir bozucu. Haddini aşarsa sakinliğini korumak zorunda değilsin bence. Erkek arkadaşının kız kardeşi prenses mi sen ona sakinliğini koruyacaksın.

Bunu sevgilin mi anlattı? Asla inanmıyorum aa aşkım kozlardeşim fake programlarla seni stalklıyor çok mamasız geldi bana
Hayır olay şöyle oldu ben instagramdan story attım kız kardeşi de ekran görüntüsünü almış abisine göstermiş yakaladım sizi gibilerinden sevgilim de fake hesaptan istek attı galiba diye düşündü ama ben 1 hafta hiç istek kabul etmemiştim bile en sonunda kardeşine sordu nerden ekran görüntüsünü aldın ye kardeşi de bir uygulamayla bir kereye olmaya mahsus gizli hesaplara girilebildiğini söyledi. Erkek arkadaşımın bu olayın üstüne düşme sebebi o fotoğrafın benim evde çekilmiş olmasaydı, ailei bende kaldığını bilmiyordu yoksa zaten bütün ailesi benimle birlikte olduğumdan haberdar

Sevgilinizin dediklerine inanmadım hesabına nasıl gırsınler o zaman herkes bırılerının hesabına girer hacker mı bu kız 😂😂
Hesaba girmiş derken profiline girmiş demek istedim özür dilerim yanlış açıklamışım. Ben araştırdığımda öyle bir uygulama olduğunu gördüm. Bir kereliğe mahsus gizli olan instagram hesaplarının profilini görebiliyorsunuz

Hesaba girmiş derken profiline girmiş demek istedim özür dilerim yanlış açıklamışım. Ben araştırdığımda öyle bir uygulama olduğunu gördüm. Bir kereliğe mahsus gizli olan instagram hesaplarının profilini görebiliyorsunuz
Bende tersi anladım çünkü önüne gelen yapar

Ayyy ağız ishali erkeklerden uzak dur. Bende de vardı. Annesinin kardeşinin tüm özelini anlatırdı bana, benim hakkımda dedikleri falan hep naklen yayın.
Ayrılınca öğrendim ki bizim ikimizin özeli de ailesinin ağzına sakizmis. Daha kardeşinden duyduklarını saklayamiyor,böyle adamla gelecek mi düşünülür?

Erkek arkadaşım kız kardeşinin dalga geçtiğini düşünüyor çünkü..... Ama evet boş boğazlılık yaptı..
Kardeşinin hakkınızda söylediklerini de yetiştirmiş, ona da sizin konuşmalarınızı anlatmış olması kuvvetle muhtemel.

Çok basit, kız kardeşiyle tanışmayın hiç. Evlenirseniz tanışırsınız.
Her sevgilimin kız kardeşini idare etseydim yanmıştim yani.
Bi de her saçmalığı gelip size anlatmasına gerek yok.
Bir ara mecbur kaldı
Ayyy ağız ishali erkeklerden uzak dur. Bende de vardı. Annesinin kardeşinin tüm özelini anlatırdı bana, benim hakkımda dedikleri falan hep naklen yayın.
Ayrılınca öğrendim ki bizim ikimizin özeli de ailesinin ağzına sakizmis. Daha kardeşinden duyduklarını saklayamiyor,böyle adamla gelecek mi düşünülür?
Erkek arkadaşım kız kardeşi makara yapıyo sandığı için güle güle falan anlattı bunları ciddi algılasaydı anlatmazdı büyük ihtimal ama bilemiyorum tabii

Back