sevgilimin kız arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanlış anlamayın ama siz niye böyle sıkıcısınız ? sevgilinizle aynı yaşlarda olduğunuzu düşünüyorum üniversitelisiniz muhtemelen ay ben ünideykende böyle ağır gülmez sultan tipleri hiç sevmezdim az cıvıl cıvıl olun konuşkan olun biraz kafa dengi olun bu yaşlar geri gelmez ayrıca aksi durum olabilir bknz kişi kendinden bilir işi misali benim sevgi dilim konuşmak ve dokunmaktır konuşamadığım eğlenmediğim insan on yıllık kocam olsun bb der geçerim
bu elimden gelen bir şey mi abi karakterim bu sessiz sakin durgun bi insanım değişemiyorum ve 3 yıldır böyleyim şimdi mi sorun oluyor

Bu arada siz oyun oynuyor musunuz sevgilinizle birlikte? Acaba birlikte oynasanız daha çok vakit geçirseniz ?

Çok çabasız ve heyecansız duruyorsunuz gerçekten. 😣
nE? Ben de bilmem oyun oynamayı. Geçen küçük bir çocukla sohnet ettik o sırada elime telefon verdi al oyun oyna diye. Oynayamadım🥲 Bende mi çok çabasız ve heyecansız olmuş oldum?

Ben yakın arkadaşa karşı değilim ama 1 aylık yakın arkadaş da olmaz. Birde buluştuğunuzda konuşacak konununuz yoksa, kafa yapısı bir başkasıyla daha çok uyup daha çok egleniyorsa yakın arkadaştan daha önemli sorunlarınız var demektir. Kısaca siz birbirinizle uymuyorsunuz uzatıp zamanınızı boşa harcamayın

Konuşacak birsey bulamayıp genelde suskun geçen ilişkinizi neden devam ettiriyorsunuz ki .. evlenince daha da suskun bi hayat için mi .. insan anlaştığı kafası uyan biriyle birlikte olmalı.. mantık evliliği değil ki ya da görücü usulü nişanlı değilsiniz neden uyumsuz olduğunuzu bile bile berabersiniz ben bunu anlamadım??

ben oyun oynamayı bilmiyorum
Lol kolay bir oyun. Sevgiline ''ben de oyuna başlamak istiyorum bana öğretir misin'' diyebilirsin mesela. Eğer o kızı da çağıracağını söylerse ''ben seninle yalnız oynamak istiyorum başkalarını çağırma lütfen'' de. Kızdan rahatsız oluyorsan uzaklaştırmaya çalışman lazım

Lol kolay bir oyun. Sevgiline ''ben de oyuna başlamak istiyorum bana öğretir misin'' diyebilirsin mesela. Eğer o kızı da çağıracağını söylerse ''ben seninle yalnız oynamak istiyorum başkalarını çağırma lütfen'' de. Kızdan rahatsız oluyorsan uzaklaştırmaya çalışman lazım
oyun oynamayı sevmiyorum

lol kolay bir oyun mu aşk olsun incindim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X