- Konu Sahibi goldenbutterfly
-
evet rahatsız olduğunu o da söylüyor zaten. telefondan msj atınca cvp vermiyor, ama face'de online görünce yazıyor ve cvp vermeyip suratına kapatırsa ayıp olur diye cevp veriyorum diyor. ama verdiği cvplar sadece "iyiyim siz nasılsınız" "teşekkür ederim" "ben de öyle düşünüyorum" tarzında kısa ve seviyeli msjlar. yüz yüze de işin gerektirdiği şekilde konuşuyorlarmış ama kadın normalde de böyle bir kadınmış, herkese karşı böyle diyor.düşünsenize iyiyim siz nasılsınız diyor ve aldığı cevap "iyiyim canım ben de" oluyor:/ o yüzden nasıl davranacağını bilemiyor, bundan seviyelisi terslemek olur diyor sevgilim. o da gireli henüz 1.5 ay olduğu işini tehlikeye sokabilir...
şu an yine yazdı kadın sevgilimin face hesabına naber diye. Facesini kapatmayı düşünüyoruz artık :s
Kadının sevgiline ilgisi olduğu belli zaten.Çok kafana takıyorsan konuş sevgilinle net bir şekilde tavrını koysun.Face i kapatmak çare değil.
erkek arkadaşınız zaten bu durumdan rahatsızmış, gizlediği bişeyde olsa yazışmaları temizler olur biter
bu durumda sizin yapacağınız şey gayet rahat olup, kafaya bile takmamak.
bunu gündeme getiripte tabir-i caizse "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin" alemi yok
benim eşim işe ilk başladığı zaman okulundaki yabancı bir bayan öğretmen faceden eklemişti, sonra msj atmaya başladı "yarın toplantı varmış beni ara birlikte gidelim istersen 05.........." diye , eşim bana okumuştu bu msjı, bende dikkat et hayatım burnuma yanmış peynir cinsi kokuları geliyor demiştim
sonra eşimin ailesinden biri vefat etti, bir başsağlığı mesajı geldiki kalpler böcükler tatlımlar balımlaro mesajıda birlikte okuyup silme kararı aldık, birde engelledik ohhh mis gibi oldu.
hala aynı okuldalar, sadece günaydın iyi akşamlar tarzında muhabbetleri var. eşime güvenirim, ama ne bu güvenden kaynaklı kendimi salıveririm nede bunu eşimin başına kakalayarak huzursuz ederim
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. güzel bir örnek oldu benm için. bundan snra dediğiniz gibi mesafeyi koruyup gerisini akışna bırakacağız..
rica ederim, evet hemen hemen aynı şeyler gelmiş başımıza
yapacağınız tek şey faceden silmek + engellemek, ve erkek arkadaşınızında iş yerindeki mesafeli tavırlarına devam etmesi. tamamen konuşmayı kesmesini bekleyemeyiz, mecburi konuşmalar illaki olacaktır.,
birde, biz bu kadını faceden sildikten sonra eşime sormuş "neden beni sildin?" diye, eşimde " karımla birlikte aldığımız bir karardı, mesajların rahatsız edici tarzdaydı, burası Türkiye" cvbını vermişti, kadında ogünden sonra hedefini yeni çıtırlara çevirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?