• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin işyerindeki kadın :(

evet rahatsız olduğunu o da söylüyor zaten. telefondan msj atınca cvp vermiyor, ama face'de online görünce yazıyor ve cvp vermeyip suratına kapatırsa ayıp olur diye cevp veriyorum diyor. ama verdiği cvplar sadece "iyiyim siz nasılsınız" "teşekkür ederim" "ben de öyle düşünüyorum" tarzında kısa ve seviyeli msjlar. yüz yüze de işin gerektirdiği şekilde konuşuyorlarmış ama kadın normalde de böyle bir kadınmış, herkese karşı böyle diyor.düşünsenize iyiyim siz nasılsınız diyor ve aldığı cevap "iyiyim canım ben de" oluyor:/ o yüzden nasıl davranacağını bilemiyor, bundan seviyelisi terslemek olur diyor sevgilim. o da gireli henüz 1.5 ay olduğu işini tehlikeye sokabilir...

kadın herkese karşı böyleyse sevgilinin yapabileceği pek birşey yok.sevgilin şu anki tavrını sürdürüp mesafeli konuşmaya uzak durmaya devam etsin asla laubali olmasın kadınla buna izin verme canım:50:

kuzenimin hesabından yazdım yanlışlkla özür dilerim. tek sorun "canım" demesi değil ki tatlm falan da diyo, her yazdığını beğeniyor, ve her online gördüğünde konuşuyor

Kadının sevgiline ilgisi olduğu belli zaten.Çok kafana takıyorsan konuş sevgilinle net bir şekilde tavrını koysun.Face i kapatmak çare değil.

ona kalsa herkese davranışı aynı diyo. bi de konuşmalar hep faceden oluyor, iş yerinde de iş gereği konuşuyorlar sadece, yüz yüze de canımlı cicimli konuşma olursa artık işi kaybetmek uğruna da olsa kadını uygun bi dille uyarıcm diyo, çünkü gerçektn huzur bozucu bi durum :(

erkek arkadaşınız zaten bu durumdan rahatsızmış, gizlediği bişeyde olsa yazışmaları temizler olur biter:15:
bu durumda sizin yapacağınız şey gayet rahat olup, kafaya bile takmamak.

bunu gündeme getiripte tabir-i caizse "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin" alemi yok:6:

benim eşim işe ilk başladığı zaman okulundaki yabancı bir bayan öğretmen faceden eklemişti, sonra msj atmaya başladı "yarın toplantı varmış beni ara birlikte gidelim istersen 05.........." diye , eşim bana okumuştu bu msjı, bende dikkat et hayatım burnuma yanmış peynir cinsi kokuları geliyor demiştim:12:

sonra eşimin ailesinden biri vefat etti, bir başsağlığı mesajı geldiki kalpler böcükler tatlımlar balımlar :7: o mesajıda birlikte okuyup silme kararı aldık, birde engelledik ohhh mis gibi oldu. :kkk:

hala aynı okuldalar, sadece günaydın iyi akşamlar tarzında muhabbetleri var. eşime güvenirim, ama ne bu güvenden kaynaklı kendimi salıveririm nede bunu eşimin başına kakalayarak huzursuz ederim:15:

erkek arkadaşınız zaten bu durumdan rahatsızmış, gizlediği bişeyde olsa yazışmaları temizler olur biter:15:
bu durumda sizin yapacağınız şey gayet rahat olup, kafaya bile takmamak.

bunu gündeme getiripte tabir-i caizse "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin" alemi yok:6:

benim eşim işe ilk başladığı zaman okulundaki yabancı bir bayan öğretmen faceden eklemişti, sonra msj atmaya başladı "yarın toplantı varmış beni ara birlikte gidelim istersen 05.........." diye , eşim bana okumuştu bu msjı, bende dikkat et hayatım burnuma yanmış peynir cinsi kokuları geliyor demiştim:12:

sonra eşimin ailesinden biri vefat etti, bir başsağlığı mesajı geldiki kalpler böcükler tatlımlar balımlar :7: o mesajıda birlikte okuyup silme kararı aldık, birde engelledik ohhh mis gibi oldu. :kkk:

hala aynı okuldalar, sadece günaydın iyi akşamlar tarzında muhabbetleri var. eşime güvenirim, ama ne bu güvenden kaynaklı kendimi salıveririm nede bunu eşimin başına kakalayarak huzursuz ederim:15:

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. güzel bir örnek oldu benm için. bundan snra dediğiniz gibi mesafeyi koruyup gerisini akışna bırakacağız..

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. güzel bir örnek oldu benm için. bundan snra dediğiniz gibi mesafeyi koruyup gerisini akışna bırakacağız..

rica ederim, evet hemen hemen aynı şeyler gelmiş başımıza :8:

yapacağınız tek şey faceden silmek + engellemek, ve erkek arkadaşınızında iş yerindeki mesafeli tavırlarına devam etmesi. tamamen konuşmayı kesmesini bekleyemeyiz, mecburi konuşmalar illaki olacaktır.,

birde, biz bu kadını faceden sildikten sonra eşime sormuş "neden beni sildin?" diye, eşimde " karımla birlikte aldığımız bir karardı, mesajların rahatsız edici tarzdaydı, burası Türkiye" cvbını vermişti, kadında ogünden sonra hedefini yeni çıtırlara çevirmişti :9::9:

rica ederim, evet hemen hemen aynı şeyler gelmiş başımıza :8:

yapacağınız tek şey faceden silmek + engellemek, ve erkek arkadaşınızında iş yerindeki mesafeli tavırlarına devam etmesi. tamamen konuşmayı kesmesini bekleyemeyiz, mecburi konuşmalar illaki olacaktır.,

birde, biz bu kadını faceden sildikten sonra eşime sormuş "neden beni sildin?" diye, eşimde " karımla birlikte aldığımız bir karardı, mesajların rahatsız edici tarzdaydı, burası Türkiye" cvbını vermişti, kadında ogünden sonra hedefini yeni çıtırlara çevirmişti :9::9:

güzel cevap vermiş:)) aslında ismi konulmuş bir ilişkimiz olsa herşey daha kolay olacak gibi geliyor ama şimdi böyle sevgiliyken kadın pek umursamıyor beni sanırım :/

eğer kadının aklında kötü bir niyet varsa evli bile olmanız birşey değiştirmez onun için. oyüzden bunu kafanıza takmayın.

erkek arkadaşınızın tavrı netse sorun yok , içiniz rahat olsun:27:

Erkek arkadaşın,en başta,tatlım demezseniz sevinirim,böyle hitaplardan hiç hoşlanmam deseydi mesafeyi duvar gibi koymuş olurdu.
Sözettiğin kadın,erkek arkadaşını küçük görüyor olabilir.Ama o halde neden face te sohbet açıyor onu anlamadım.

Face muhabbeti için de,kadın yazdığı zaman "buyrun X hanım,birşey mi soracaktınız" diyebilirdi.
Ne var neden yazıyorsun,bir durum mu var manasına gelirdi.

sen bence sevgiline mukayyet ol. sen olay çıkarıpta kendini sürükleme, ilişkini de heba etme. kadına karşı set çekmesi gereken sevgilin bunlar ona yapılıyor. neden başkası sana yapmıyor demek ki sen öyle bir izni kimseye vermemişsin. bu duruma da nokta koyacak kişi sevgilin.

Back