- Konu Sahibi goldenbutterfly
-
Sevgiliniz sizin face şifresini bildiğinizden haberdar mı?
merhba kızlar.
benim sorunum sevgilimin iş yerindeki kadınla. bu kadın sürekli faceden erkek arkadaşımn yazdıkları beğeniyor, yorum yapıyor. canımlı cicimli konusuyor. sevgilimin face şifresini biliyorum, normalde girip kontrol etmek hiç adetm değildir ama o kadın yüzünden sürekli girip bakıyorum. mesajlar atıyor nasılsın iyi misin nasıl gidiyo falan muhabbetleri sürekli! "neden mesajıma cevap vermedin tatlım? cevap bekliyorum" yazmış en son facede. buradan telefonuna da msj attığını anladım. sevgilime sordum, iş yemeği varmış gelecekler listesini o hazırlıyormş, attığı msj da onla ilgiliymiş, sevgilime güveniyorum şu an ama bir erkeğe %100 güvenmek imkansız tabiki. sevgilim facede yazdıklarına kısa cevaplar veriyor, ama yine de o kadınla olan muhabbetini kıskanıyorum elimde olmadanhaksız mıyım sizce? bir de kadınla ofisteki odaları yan yana, bu kadın da bundan biraz daha üst mevkide biri, nasıl onunla konuşmasını en azından canımlı cicimli konuşmasını engelleyebiliriz ya (
kadın niyeti bozmuş gibi geldi bana...hangimiz nişanlı birine "tatlım" diye mesaj atarız ki!!!!!
nişanlınla konuşup şüphelerini anlattın mı?
Bu durumu erkek arkadaşınızla yüzyüze konuştunuz o zaman,erkek arkadaşınızda rahatsız olduğunu söyledi mi size ?
merhba kızlar.
benim sorunum sevgilimin iş yerindeki kadınla. bu kadın sürekli faceden erkek arkadaşımn yazdıkları beğeniyor, yorum yapıyor. canımlı cicimli konusuyor. sevgilimin face şifresini biliyorum, normalde girip kontrol etmek hiç adetm değildir ama o kadın yüzünden sürekli girip bakıyorum. mesajlar atıyor nasılsın iyi misin nasıl gidiyo falan muhabbetleri sürekli! "neden mesajıma cevap vermedin tatlım? cevap bekliyorum" yazmış en son facede. buradan telefonuna da msj attığını anladım. sevgilime sordum, iş yemeği varmış gelecekler listesini o hazırlıyormş, attığı msj da onla ilgiliymiş, sevgilime güveniyorum şu an ama bir erkeğe %100 güvenmek imkansız tabiki. sevgilim facede yazdıklarına kısa cevaplar veriyor, ama yine de o kadınla olan muhabbetini kıskanıyorum elimde olmadanhaksız mıyım sizce? bir de kadınla ofisteki odaları yan yana, bu kadın da bundan biraz daha üst mevkide biri, nasıl onunla konuşmasını en azından canımlı cicimli konuşmasını engelleyebiliriz ya (
merhba kızlar.
Mesafeyi korumasi gereken bir kisi var o da erkek arkadasiniz .
Hic bir kadin ciddi ciddi isini yapan mesafesini koruyan erkege "tatlim" demez.
Bir insana güvenme yüzdenizi % 50 indirirseniz, hayal kirikligi ihtimalini yari yariya indirmis olursunuz.
Canım hastalıklı bir kıskançlık değil seninki.Kendimi senin yerine koyunca kadının sevgilimi elimden alacağı gibi ilkel bir şey düşünmezdim elbette.Ama kadının bu şekilde konuşmasını herşeyden önce kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürdüm.Bu kadının senden haberi var mı.Çünkü bazı insanlar var maalesef herkesle aşkım canım cicim diye konuşan.Ben de hayretler içinde kalıyorum ama varlar.İstersen face de sevgilinin duvarına aşk mesajı falan gibi bişeyler yaz.Eğer bilmiyorsa senden haberi olur.Eğer işyerinde sevgilinden daha üst bir mevkideyse terslemek falan sevgilinin işyerinde huzursuzluğa belki de işten ayrılmasına neden olabilir.Bir de sevgilinin o kadına yüz verdiğini falan düşünmüyorum ben.Bazı erkekler çok kaba odun gibi olur onlara kimse bu şekilde konuşamaz ama bazı erkekler de kibar olurlar işte tersleyemezler.Tabi yine de sevgiline söyle en azından kadın canım cicim falan dediğinde yüzünü assın istemediğini hissettirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?