sevgilimin işyerindeki kadın :(

ofıs arkadaslarının bırbırlerıne canımlı cıcımlı konusması bana cok fazla laubalı gelıyor .
yanı adı ustun de ıs arkadası bunlar .bıraz sevıye olması sart.
hele kı kadın ve erkegın bırbırıne canım cıcım dıye hıyap etmesı cok ama cok cıvık .
o kadının ben bulundugu mevkıden suphe ederım .ne ıs yapıyor bılmıyorum ama ,
bır kadın olarak bıraz agırlıgını korumalı bence .ıs arkadasına nasıl canımlı cıcımlı
hırap edeılır anlamıyorum gercekten .o kadını faceden sılıp engelleyın .
sevgılınızle de bu durumdan hoslanmadıgınızı konusun

Erkek arkadaşınız her kım olursa olsun karsısındakıne karsı sevıyesını bozmuyorsa şahane..Sizi bilmiyor olabilir olabilir! İlişikinizi öğrenmesi açısından beraber bi resminizi koyabilirsiniz..Yada farklı bişey.. Ben göstermelik davranıslardan hoşlanmam! ama üzgünüm varlıgımızı göstermeye mecbur kalıyoruz..Ayrıca iş yerini ziyarete uygunsa eğer gidin bi salına salına gecın önünden.

işte bir klasik face olayı daha
neden insanlar bu sosyal paylaşım sitelerini emellerine alet eder anlamadım ben
canım senin yapacağın şey belli arkadaşlara katılıyorum
zira aklın yolu bir
erkek arkadaşın koyacak bu mesafeyi
onun üstü olması canım cicim demesi cüretini vermemeli
sen bence kökten çözüm için sevgilinle konuş

Ben direk erkeği suçlama taraftarı değilim. Var böyle hiç yüz vermediğin halde yılışıkça davranan arsız kadınlar. 2 tarafın da günahını almayayım ama sevgilinin ona yüz veren davranışları olmadığını düşünüyorsan kadına bir tepki koymanız gerek. face'ten silip engellemek olabilir mesela?
üst mevkideyse ne olmuş? o da mevkisinin ağırlığına göre davransın o zaman. hiç de birşey yapamaz canım. yapmaya kalkıştı diyelim, o işten ve iş yerinden hayır gelmez o zaman.

hepnize çok teşekkr ederim mesajlarınız için.
sevgilimin ona yüz verdiğini söyleyenler olmuş ama kadının asıl konuşması facede oluyor. ben de onları okuduğumdan dolayı en azından muhabbet ortamında sevgilimin yüz vermediğine eminim. bir de kadın senden cevap bekliyorum niye cevap vermiyorsun yazmış, çünkü sevgilim telefondan cvp vermemiş. iş yerinde yüz yüze görünce söylemiş. kusura bakmayın görmedim demiş. Bu arada kadınla sizli biz'li konuşuyor kendinden 3 yaş falan büyük kadın. sevgilim 21 yaşında.
Sevgilim açıköğretimden üni.si bitene kadar geçici olarak burada çalışacak. bu devirde iş bulmak çok zor malum, o yüzden temkinli davranmamız gerek
faceten engelleme fikrini söyleyeceğim erkek arkadaşma. Hepinize çok teşekkür ederim

Tek yolu sevgilinizden geçer.

Karşındakinin davranış şekli, izin verildiği sürece gelişir..

Lakayit bir insana bile müsade vermezsen bir süre sonra kendini geri çeker.

kadın niyeti bozmuş gibi geldi bana...hangimiz nişanlı birine "tatlım" diye mesaj atarız ki!!!!!

nişanlınla konuşup şüphelerini anlattın mı?

Bu durumu erkek arkadaşınızla yüzyüze konuştunuz o zaman,erkek arkadaşınızda rahatsız olduğunu söyledi mi size ?

Mesafeyi korumasi gereken bir kisi var o da erkek arkadasiniz .
Hic bir kadin ciddi ciddi isini yapan mesafesini koruyan erkege "tatlim" demez.
Bir insana güvenme yüzdenizi % 50 indirirseniz, hayal kirikligi ihtimalini yari yariya indirmis olursunuz.

kadın niyeti bozmuş gibi geldi bana...hangimiz nişanlı birine "tatlım" diye mesaj atarız ki!!!!!

nişanlınla konuşup şüphelerini anlattın mı?

Bu durumu erkek arkadaşınızla yüzyüze konuştunuz o zaman,erkek arkadaşınızda rahatsız olduğunu söyledi mi size ?

evet rahatsız olduğunu o da söylüyor zaten. telefondan msj atınca cvp vermiyor, ama face'de online görünce yazıyor ve cvp vermeyip suratına kapatırsa ayıp olur diye cevp veriyorum diyor. ama verdiği cvplar sadece "iyiyim siz nasılsınız" "teşekkür ederim" "ben de öyle düşünüyorum" tarzında kısa ve seviyeli msjlar. yüz yüze de işin gerektirdiği şekilde konuşuyorlarmış ama kadın normalde de böyle bir kadınmış, herkese karşı böyle diyor.düşünsenize iyiyim siz nasılsınız diyor ve aldığı cevap "iyiyim canım ben de" oluyor:/ o yüzden nasıl davranacağını bilemiyor, bundan seviyelisi terslemek olur diyor sevgilim. o da gireli henüz 1.5 ay olduğu işini tehlikeye sokabilir...

Canım hastalıklı bir kıskançlık değil seninki.Kendimi senin yerine koyunca kadının sevgilimi elimden alacağı gibi ilkel bir şey düşünmezdim elbette.Ama kadının bu şekilde konuşmasını herşeyden önce kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürdüm.Bu kadının senden haberi var mı.Çünkü bazı insanlar var maalesef herkesle aşkım canım cicim diye konuşan.Ben de hayretler içinde kalıyorum ama varlar.İstersen face de sevgilinin duvarına aşk mesajı falan gibi bişeyler yaz.Eğer bilmiyorsa senden haberi olur.Eğer işyerinde sevgilinden daha üst bir mevkideyse terslemek falan sevgilinin işyerinde huzursuzluğa belki de işten ayrılmasına neden olabilir.Bir de sevgilinin o kadına yüz verdiğini falan düşünmüyorum ben.Bazı erkekler çok kaba odun gibi olur onlara kimse bu şekilde konuşamaz ama bazı erkekler de kibar olurlar işte tersleyemezler.Tabi yine de sevgiline söyle en azından kadın canım cicim falan dediğinde yüzünü assın istemediğini hissettirsin.

Canım hastalıklı bir kıskançlık değil seninki.Kendimi senin yerine koyunca kadının sevgilimi elimden alacağı gibi ilkel bir şey düşünmezdim elbette.Ama kadının bu şekilde konuşmasını herşeyden önce kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürdüm.Bu kadının senden haberi var mı.Çünkü bazı insanlar var maalesef herkesle aşkım canım cicim diye konuşan.Ben de hayretler içinde kalıyorum ama varlar.İstersen face de sevgilinin duvarına aşk mesajı falan gibi bişeyler yaz.Eğer bilmiyorsa senden haberi olur.Eğer işyerinde sevgilinden daha üst bir mevkideyse terslemek falan sevgilinin işyerinde huzursuzluğa belki de işten ayrılmasına neden olabilir.Bir de sevgilinin o kadına yüz verdiğini falan düşünmüyorum ben.Bazı erkekler çok kaba odun gibi olur onlara kimse bu şekilde konuşamaz ama bazı erkekler de kibar olurlar işte tersleyemezler.Tabi yine de sevgiline söyle en azından kadın canım cicim falan dediğinde yüzünü assın istemediğini hissettirsin.

belki de sevgilinizi kendinden küçük olduğu için canımlı cicimli konuşuyordur. her ne kadar bize göre yanlış olsa da kadının karakteri ve herkese karşı davranışları bu yöndeyse mesafeyi korumaya devam etmekle birlikte yapacak pek bişey yok gibi...

Sevgilinin tavrı net olduktan sonra kadının canımı cicimi bişeye yaramaz.Sevgilinden eminsen hiç takma kafana her yerde var böyle tipler.

Valla ben kadının tavrında hiç kötü bişey görmedim :S

Yani eğer herkese böyleyse bir art niyet yoktur bence. Hem bende sınıftan olsun etrafımda bir erkek arkadaşım nasılsın dese bende ona iyiyim canım sen nasılsın derim. Hiç yanlış anlayabileceklerini düşünmemiştim :/ Burdaki canım hayatımın anlamı birtanem gibi kullanılmıyorki :S

evet canım facede ilişkisi var olarak gözükmüyor benim yüzümden ama parmağında yüzüğü var. bi de öğle aralarında sürekli telefonla konusuyoruz. sevgilisi olduğunu tahmin etmiştir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…