kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilimin hayvan merakı
- Konu Sahibi sda34
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hayvan hayvan sevgisi papağan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- 30 Mart 2018
- 2.910
- 6.749
- 158
kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
Ayril. Neden birakacakmis hayvanlari sen ayril papagani olmayan birini bul
canım söylemesi kolay ama öyle olmuyor işte. hem inan ayrılırsam o benden daha çok üzülürAyril. Neden birakacakmis hayvanlari sen ayril papagani olmayan birini bul
- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Sizin yüzünüzden papağanlarını vermeye kalkarsa ömrü billah içten içe sizi suçlayacak ve bu ilişkinize de yansıyacak.canım söylemesi kolay ama öyle olmuyor işte. hem inan ayrılırsam o benden daha çok üzülür
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Ben hiçbir zaman bir evcille birlikte yaşamayı düşünmedim.Bu yüzden evcil besleyen birisi ile ozel hayatimda yakinlasmadim.Ama beslediği canlılar benim yüzümden evden gitmek zorunda kalsa...oraya buraya dagitilsa kendimi asla affetmezdim.Uzlasmayi teklif etseniz?Bu beslediği papağanlar dışında bir canlı daha sahiplenmese?Bir gün hayatlarını kaybederlerse yenilerini almasaniz?
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
Benim eşim de korkuyordu evlenmeden önce bir tane yavrumu ona emanet ettim ve alışyı. Şimdi benden çok seviyor desem yalan olmaz. Evde 1 bebek 7 papağan yaşıyoruz
Neeee 7 tane hemde
- 6 Mart 2016
- 917
- 2.323
- 113
Ay kızlar cidden bazen buraya
Tamam güzel bir şey hayvan sevgisi ama 7 tane??! Sesleri ?
Benim eşim de korkuyordu evlenmeden önce bir tane yavrumu ona emanet ettim ve alışyı. Şimdi benden çok seviyor desem yalan olmaz. Evde 1 bebek 7 papağan yaşıyoruz
- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
3 göbek sülale oluştu kafeste. En büyüğüm 12 yaşında, onun çocukları ve torunları oldu. Vermeye kıyamadıkça böyle olduNeeee 7 tane hemde
Pek sesleri çıkmıyor. Gün içinde belirli saatlerde ötüyorlar ötüyorlar onun dışında sakniler ama temizliği zor tabii ki.Ay kızlar cidden bazen buraya
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
3 göbek sülale oluştu kafeste. En büyüğüm 12 yaşında, onun çocukları ve torunları oldu. Vermeye kıyamadıkça böyle oldu
Pek sesleri çıkmıyor. Gün içinde belirli saatlerde ötüyorlar ötüyorlar onun dışında sakniler ama temizliği zor tabii ki.
Anneanne anne ve torun desene artık bir dur demek lazım bunlara