Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

konu face degilse.grub yapmissiniz.keyfiniz yerinde.darlanmayin:)genislige devam

Ortamdaki ayrıntıları eksiltelim, bir yıldır aynı çatı altında yaşıyorsunuz. İkinci ayda eşiniz eve başka bir kadınla geldi, ortalığı yıktınız rest çektiniz, adam kendini öldüreceğini falan filan söyleyerek sizi ikna etti tek bir şans daha verdiniz. Fakat son 3-4 aydır hem adam pişmanlığını, yeminlerini, tehditlerini unuttu, hem de siz tek bir şans verdiğinizi unuttunuz. Bu adam düzelir mi? diye soruyorsunuz şimdi. Hmm, sabredin düzelir diyemem. Oturun konuşun karşılıklı kurallarınızı yeniden kurun da diyemem adam haklı, benim ortamımı, yaşantımı çok iyi biliyordun deme ihtimali var. Bence boşanın gitsin. Kafa rahat olmadıktan sonra, yaşantının rahatlığı/genişliği olsa ne olur, olmasa ne olur.

20 yasinda uni. Ogrencisisİn. Psikoloji 3.sinif. Sevgilin 25 yaşında reklamcı. Sen part time sin Cihangir de yasiyosunuz. Grubunuzda eski sevgililer var. Gece 4 te kızla eve gelmeler falan. Hmm. Canim bu pek olmamış ama ya. Hevesini kırmak istemem ama daha çok calismalisin.

Yav sizmi egitimlisiniz ben anlamadm... surtuk falan... yok aile baskisi yok yok herkes eski sevgili... ne bu genislik ne bu rahatlik kendine gel biraz ceki duzen ver hayatina... yoksa daha cokk eski arkadaslarla neyse yaa...

Demek ki neymis egitimli anlayisli ailelerden gelmek ustunde toplum baskisi olmamak bazen de kotu oluyormus
Nasil bir hayattir pessss dedim uzun uzun

it herifi kapıya koyacaksın kardeş.

hey allahım yaa sen sevgılının genıslıgınden bahsedıyorsun daa
hayat tarzınız da nedense bırbırının aynısıymısssss
yanı sevgılın genısse sende ondan dar gorunmuyosun canım
hıc uzulmene gerek yok alıs bence

vallahi pes bizimkiler az geç kalsak bizi merak eder kaç defa arar bu şimdi eğitimsizlik mi oluyor

20 yasında olacam sevgilimle aynı evi paylasacam yaşadıgım ılıski cokta normal olmayacak yeminle babam tomayla kapıya dayanır.

daha neler duyacam amma cahilim keşke ölsem.

Inandirici degilsin bizimla digilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…