• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

Bi de sabah pür makyaj uyanıp evin içinde topuklu çizmelerle falan geziyolar. Hayatlarındaki en büyük dertleri aşk. Daha kötü bişey olmuyo genelde. Her gün evde en şık elbiseler. Gerçek hayatta zenginlere o kadar uzağız ki inanıyoruz öyle yaşadıklarına heralde :KK70:

Evet ya, bide evde hep dügüne gidecek tarzda kiyafet giymelerine her zaman yikiliyorum :KK70:

Evet ya, zenginler neredeeee, pazar günleri pijama ile gezmek neredeeee :KK70:

Zaten bundan dolayi hiç Türk diziler bakmam ben. Öyle klise seyler ki.

Hz Ali'yi bilirmisiniz bilmem...cok sevdigim.bi sozu vardir-Esini kiskanmayan erkekten hayir gelmez- diye.

ayrica sizinle nikahsiz beraber yasamayi kendine yakistiran bi erkekten ne tur davranislar bekliyordunuz merak ettim.

Ne yazikki tek gevşek olan sevgiliniz değil aynı zamanda sizsinizde. Burda erkek milleti bırakmaya çok salmaya gelmiyo çok bogmadan dikkat etmek lazım dedikçe sen eski sevgililerin hop pala paşam Malkara Keşan olayina ses etmezsen gelir tabi sevgilisiyle eve sende buna sasirmicaksin yani gülüm. Ne dograrsan aşınaaa o çıkar kasigina. Teşekkürler.

adama genis diyosun adam seninle evli deyilki sende adamla ayni evde yasiyosun biraz kendi yasamina bak yazik kendini harcatmaa

aklıma birden kavak yelleri geldi :D :D
biri birinin eski sevgilisi sonra yeni sevgilisi o onun sevgilisi :D
adam çok genişse bırak gitsin....

Birlikte yaşaman kimseyi ilgilendirmez de benim sizin ne ortamınıza ne kullandığın kelimelere aklım erdi. Erkek ağzı ile yazmışsın resmen.
Madem vazgeçilmez Susup otur o zaman buraya neden konu açıyorsun.

Back