Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

Hem şikayet et hem ayrılma oylesine bi konu acmissin oturdunuz eglece ariyorsunuz boyle birşey karşısında sevgilini parcalardin yuzunune bile bakmazdin kaldiki bu konyu sen degil de baska biri açsa sende bizim gibi inanmazdin bizde yemedik?

bence kımsenın hayat tarzı kımseyı ılgılendırmemelı yanı kımın kımınle yasdıgı evlı olduğu kımseyı ılgılendırmez ben yasam tarzına asla yorum yapmayacağım zatenboyle bır hakkıda kendımde gormuyorum zaten yasam tarzınla ılgılı bır yorum ısteseydın buraya yazardın öyle bırsey söz konusu deıl sadece benım fıkrım eskı sewgılılden arkadaş olunmayacağıdır bence sewgılınle bu durumu gözden gecırmenı tavsıye ederım

Ben 29 yaşındayım oğlum var hala bakireyim misal, 20 yaşında kız kadınım diyo bacılar bu kulaklar daha neler duyacak
Kadınla Kız arasındaki tek fark yaştır.Kız kadına göre daha genç olandır.Misal 5 yaşındaki cocuga kız derken 20-25 yaşındaki insana kadın denir.Bakire olmak ile kadın olmak arasında bir ilişki yok maalesef.

offffff arkadaşım konu fake ya bende ona göre salla pati yazdım

kusura bakma ama sosyal medyadan mesaj gelse deliriyoruz biz bence evlenmeden ortak yaşam alanı oluşturmanız aranızdakileri bitirmiş evlenince bitecek mi diyeceksin ama o zaman paylaştıkların bambaşka olur gibime geliyor

Zaten konu sahibinin yaşamı tuhaf. Ben bir tanesini ele aldım. Ayrıca benim yorumum istediğimi yazarım size ne?
neden savunmaya geçtiniz? burda konunun fake olma ihtimaliyle geyik yapıyoruz ve konu sahibine idi o kinayem.. sizde nedense biranda agresife bağladınız

konu sahte gibi geldi ama eğer gerçekse içler acısı bir durum olmuş 19 yaşından beri sevgiliyle yaşamak, alkol vs. Aileniz yok mu acaba? yargılamak bana düşmez ama yolun sonu pek aydınlık değil

bence bu sende sonradan ortaya çıkan kıskançlığın sebebi ona delirircesine aşık olma durumundan değil; güvenmiyosun artık adama. ki bence başkalarıyla oynaştığını da farketmişsin. eskiden birbirinize kurallar koymadığınız için şimdi ona kural koymaya başlaman ya da onun değişmesini umman gereksiz. bu hikayede hiçkimse değişmiycek zannımca. şaka yapmışsın çok yakışıklı falan demişsin ama bu adam başkalarıyla da flört ediyor. durum gurur kırıcı. eve bir erkek alırsan ve onun umrunda dahi olmazsa zaten ilişki kangren olmuş demektir.

Egitimlisin kulturlusun sosyal cevren de guzel de egitimli biri "yardimci olan kadinlara" diye cumle kurmaz hanimdir o bayandir o kabaca yazmissin biraz gulum

Herkesin hayatına kimse karısamaz ben bu şakıl giyinirim bu bayan şu şakıl giyinir kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok link : Sizin hayatınızda normal gördügüm icin söylüyorum sizde gidin bol bol erkek arkadas bulun baktınız kıskanmıyo bitmistir bu iliski baktınız sen normal ol bende olucam vs demiyo dedi de düzelmiyo o adamla olmaz bırakın mankenligi karakteri düzgün olsun

fazla medcezir izlemenin yan etkileri

sahte bence bu konu olur mu be türk kızı dayanır mı erkek arkadaşını bir erkekle görmeye aynı evde alkollü sarmaş dolaş hele hele hele helee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…