• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

Fazla amerikan dizi izleme nin sonucu ..
Etrafimdaki yabanci cocuklar bile sizin gibi yasamiyor ya..ne diyeyim ben daha :KK14:

Siz en baştan ipleri cok gevsek tutmussunuz, en bastan bu konuda ağırlığınızı koysaydiniz böyle olmazdi diye düsünüyorum.İsterseniz brad pitt olsun tipten önce karsilikli güven önemli.Evden ayrilin bi sure saglam trip atin degerinizi anlasin

Bir an bu olayın devamında sevgilinizle barışıp yan bahçede sizin ortamla -ellerde biralar hahara hihiri- barbekü parti yaptığınız bir görüntü geldi aklıma.

Sen gercekmisin yaa ne igrenc hayatlariniz var. Kusura bakmada sende az degilsin al birini vur birine sizi sizden baskasi kabul etmez. Birakmayin birbirinizi. Cunku her insan ewladinin midesi sizinki gibi genis degil. Hadi hayirli isler size ;)

Bir de bizim ortamda herkes herkesin eski sevgilisidir, eski sevgililer arkadaş grubundan atılmaz çok çok kötü bir ayrılık olmadığı sürece

Bundan sonrasini zaten okumadim. Cizdiginiz tablodaki insanlarin pek kk'de konu açacagini sanmiyorum. Sen fazla dizi baktin gibime geliyor :KK14:

Kavak yelleri izlemş :)

Valla tek bir dizi degil ki, zengin kesim her dizide ayni sekilde gösteriliyor. Herkes birbirinin sevgilisi, çilginca klüplerde egleniliyor, beraber yasaniliyor, yurtdisi tatiller felan. Ha birde herkesin holdingi var dizilerde. Kahvaltida çok siradan bir sekilde "bende bir holding'a ograyim haytim" deniliyor daima..

Valla dizi yazarlarin hayal gücü bu kadar iste :KK48:

Valla tek bir dizi degil ki, zengin kesim her dizide ayni sekilde gösteriliyor. Herkes birbirinin sevgilisi, çilginca klüplerde egleniliyor, beraber yasaniliyor, yurtdisi tatiller felan. Ha birde herkesin holdingi var dizilerde. Kahvaltida çok siradan bir sekilde "bende bir holding'a ograyim haytim" deniliyor daima..

Valla dizi yazarlarin hayal gücü bu kadar iste :KK48:

Bi de sabah pür makyaj uyanıp evin içinde topuklu çizmelerle falan geziyolar. Hayatlarındaki en büyük dertleri aşk. Daha kötü bişey olmuyo genelde. Her gün evde en şık elbiseler. Gerçek hayatta zenginlere o kadar uzağız ki inanıyoruz öyle yaşadıklarına heralde :D

Back