Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

Evet ya, bide evde hep dügüne gidecek tarzda kiyafet giymelerine her zaman yikiliyorum

Evet ya, zenginler neredeeee, pazar günleri pijama ile gezmek neredeeee

Zaten bundan dolayi hiç Türk diziler bakmam ben. Öyle klise seyler ki.

Hz Ali'yi bilirmisiniz bilmem...cok sevdigim.bi sozu vardir-Esini kiskanmayan erkekten hayir gelmez- diye.

ayrica sizinle nikahsiz beraber yasamayi kendine yakistiran bi erkekten ne tur davranislar bekliyordunuz merak ettim.

valla böyle konular tam yazmalık ama cat banlanıyoruz

kızın önceki hayatıda cok rahat bence sevgilisini elestirmeden önce kendisine baksın eski sevgiiler hep bi arada

s. and the city mübarek

senin konuya yazcam da ayrilamiyom buradan...kizilca kiyamet kopacak gibi :-D

Ne yazikki tek gevşek olan sevgiliniz değil aynı zamanda sizsinizde. Burda erkek milleti bırakmaya çok salmaya gelmiyo çok bogmadan dikkat etmek lazım dedikçe sen eski sevgililerin hop pala paşam Malkara Keşan olayina ses etmezsen gelir tabi sevgilisiyle eve sende buna sasirmicaksin yani gülüm. Ne dograrsan aşınaaa o çıkar kasigina. Teşekkürler.

adama genis diyosun adam seninle evli deyilki sende adamla ayni evde yasiyosun biraz kendi yasamina bak yazik kendini harcatmaa

aklıma birden kavak yelleri geldi
biri birinin eski sevgilisi sonra yeni sevgilisi o onun sevgilisi
adam çok genişse bırak gitsin....

Birlikte yaşaman kimseyi ilgilendirmez de benim sizin ne ortamınıza ne kullandığın kelimelere aklım erdi. Erkek ağzı ile yazmışsın resmen.
Madem vazgeçilmez Susup otur o zaman buraya neden konu açıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…