- Konu Sahibi princessconsuela
ne bu fakeler boyle her hafta sonu aynı ekşın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allaaah, illa 2 çocuklu ev hanımı mı olmam lazım güzel sistacım derdimin olması için? Ben gidip evlenene kadar eline erkek eli değmemiş kıza AAAA BU NE OFF NE KADAR DEMODESİNİZ demiyorum ki. Benim hayatım bu, böyle yaşıyorum, derdim de bu.
O benden de geniş demek istemiş arkadaşSadece sevgilin değil sen de baya genişsin.
Yok sistacim dorduz hamileyim diyen biri 30.sayfadan sonra erkek çıkıyorsa karşımdaki pala Remzi mi yoksa ayşe abla mi bilmek isterim benAllah allaaah, illa 2 çocuklu ev hanımı mı olmam lazım güzel sistacım derdimin olması için? Ben gidip evlenene kadar eline erkek eli değmemiş kıza AAAA BU NE OFF NE KADAR DEMODESİNİZ demiyorum ki. Benim hayatım bu, böyle yaşıyorum, derdim de bu.
Günümüz dizilerinden bir özet vermiş arkadaş.
o değilde kimin eli kimin cebinde belli değil
şaka mı bu
ayyyyy yarısını okudum
doğru tedavi olmaya hadı bakalım marş marş.
Yok sistacim dorduz hamileyim diyen biri 30.sayfadan sonra erkek çıkıyorsa karşımdaki pala Remzi mi yoksa ayşe abla mi bilmek isterim ben
Hayatın değil sevgiliye yaklaşımın baya baya enli geldi bana yoksa birlikte yaşaman sorunum değil oraya takılmadim
Yok sistacim dorduz hamileyim diyen biri 30.sayfadan sonra erkek çıkıyorsa karşımdaki pala Remzi mi yoksa ayşe abla mi bilmek isterim ben
Hayatın değil sevgiliye yaklaşımın baya baya enli geldi bana yoksa birlikte yaşaman sorunum değil oraya takılmadim
hemmen gelıyorum toktorummmyahu sanki sihir yapıyorum dedim. siz nerede yaşıyorsunuz allah aşkına 1982de mi?
tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum buyrun eğer sizin bir sıkıntınız varsa gelin ben sizi misafir edeyim isterseniz bir gün, psikoloji 3. sınıf öğrencisiyim.
sister'ın erkekçesi şekerimsistacım ne ki kadiş
BACIM gibi bişi bencesistacım ne ki kadiş
sister'ın erkekçesi şekerim
o değil de bugün üye olan üyeler amma garip ya artık hangi kapıyı açık bıraktılarsa akın akın geliyorlar durduramıyoruz
Benim yorum yapma takıntım varyok ben bayağı gerçek 20 yaşında bir kadınım. Siz öyle bulmuş olabilirsiniz tabii. Bu yüzden yardımcı olmak istemiyorsanız yorum yapmama seçeneğiniz var :)
şişt çaktırma, yemiş gibi yapçaktık daa hey Allahım ya çoluk çocukla uğraşıyoruz işimiz yok.geniş insanlar kendilerinden "geniş" diye bahsetmezler.. konu kapanmıştır..