• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

Allah allaaah, illa 2 çocuklu ev hanımı mı olmam lazım güzel sistacım derdimin olması için? Ben gidip evlenene kadar eline erkek eli değmemiş kıza AAAA BU NE OFF NE KADAR DEMODESİNİZ demiyorum ki. Benim hayatım bu, böyle yaşıyorum, derdim de bu.

Aslinda cevabi kendin vermissin hayatin boyle oldugu icin derdin genislik. Yani ortamini degistirmelisin.

Allah allaaah, illa 2 çocuklu ev hanımı mı olmam lazım güzel sistacım derdimin olması için? Ben gidip evlenene kadar eline erkek eli değmemiş kıza AAAA BU NE OFF NE KADAR DEMODESİNİZ demiyorum ki. Benim hayatım bu, böyle yaşıyorum, derdim de bu.
Yok sistacim dorduz hamileyim diyen biri 30.sayfadan sonra erkek çıkıyorsa karşımdaki pala Remzi mi yoksa ayşe abla mi bilmek isterim ben

Hayatın değil sevgiliye yaklaşımın baya baya enli geldi bana yoksa birlikte yaşaman sorunum değil oraya takılmadim

Günümüz dizilerinden bir özet vermiş arkadaş.
o değilde kimin eli kimin cebinde belli değil :KK53:
şaka mı bu :KK14:

yahu sanki sihir yapıyorum dedim. siz nerede yaşıyorsunuz allah aşkına 1982de mi?
ayyyyy yarısını okudum
doğru tedavi olmaya hadı bakalım marş marş.

tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum buyrun eğer sizin bir sıkıntınız varsa gelin ben sizi misafir edeyim isterseniz bir gün, psikoloji 3. sınıf öğrencisiyim.

Yok sistacim dorduz hamileyim diyen biri 30.sayfadan sonra erkek çıkıyorsa karşımdaki pala Remzi mi yoksa ayşe abla mi bilmek isterim ben

Hayatın değil sevgiliye yaklaşımın baya baya enli geldi bana yoksa birlikte yaşaman sorunum değil oraya takılmadim

yok ben bayağı gerçek 20 yaşında bir kadınım. Siz öyle bulmuş olabilirsiniz tabii. Bu yüzden yardımcı olmak istemiyorsanız yorum yapmama seçeneğiniz var :)

20 yaşında adamla beraber yaşıyorsun ailen bir şey demiyor adama geniş diyorsun vallahi güldüm
bence hepiniz anlattıklarına bakınca genişsiniz hatta 3xl
bu yaşta bu nasıl bir hayat birazda 30lu yaşlara bıraksan yaşanacakları

Back
X