Sevgilimin geçmişinde timden gördüm

asliklnsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
21
-4
22
Sevgilimle 1.5 yıldır bir ilişkimiz var geçen gün arama aktivite geçmişinde tinder indirilip 3 gün devamlı giriş yapıldığını gördüm tinder hesabına giriş yaptım şu an yapılan bir konuşma bulamadım olanlar da biz sevgili olmadan bir sene öncesine ait ama neden indirdi üç gün kullanıp sildi buna anlam veremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası

Senden önce mi indirmiş ? Senden sonra mi ?

Abidik gubidik değil ki. Sevgiliyken tinder indirip üç gün kullanmış. Oradan bir kadınla konuşmuş olabilir, buluşmuş olabilir. Bunlar aldatmaya giren şeyler. Şahsen bende görsem bende üzerinde dururdum.
Görmek için karıştırmak gerekli. Bana baştan mantıksız gelen bu zaten. kimse kimsenin özel eşyalarını kurcalamamalı. Kurcalayacak seviyeye gelindiyse o ilişki çoktan ilişki olmaktan çıkmış demektir. O yüzden abidik gubidik bir merak.. altında birşey olduğunu düşünüyorsa bitirilmeli. tinder neden kullanılıyor, heleki bildiği bir mecra ise.

Bunu kendisine sorsanız daha sağlıklı olmaz mı? Ayrıca alacağınız cevaptan sonra herhangi bir aksiyon alacaksanız sıkıntı yok. Ama herhangi bir problem olup, sizi de ikna devam edecekseniz sormayın hem neden aktivite geçmişine bakma ihtiyacı duydunuz bende onu anlamadım

Tabii söyledikleriniz doğru orası öyle ama ben sanırım telefonunu kurcuklamadan asla durumam. Tek bir kişi için söylemiyorum bunu yani kim olursa olsun tabii bu da bende alakalı bir durum. Benim saygısızlığım güvensizliğim vs.

sağlıksız bir ilişki şekli.. değiştirmeye çalışmalısınız çünkü sadece sizi mutsuz eder. Karşınızdaki kişi size olan saygısını yitirir. Biriyle bağları kopartmak isterseniz açığını arasınız, kurcalar bulur bitirirsiniz
birde aktivite geçmişi nedir, ben hiç bilmiyorum mesela..

Ama biz size önceki konunuzda söyledik .

Sevgiliniz aranıyor , dedik .

KK , ak sakallı dede olsa da sözü dinlense ya ...

Orayı inanın bende bilmiyorum. Ya bi tür rahatsızlık sanırım. Evliyim bu arada üç yıldır. Asla ne telefonunda ne de karşı cinsle vs konusurken hiçbir uygunsuzluk görmedim, beni şüpheye düşüren hiçbir şey olmadı fakat bu lanet huyu bir türlü bırakamıyorum…

geçmişte yaşadığınız birşeyle ilgilidir belkide

Bilerek karıştırmadım bir logo uygulaması için sevgilimin bilgisayarını kullanmıştım ve şu an başka bir projem için uygulamanın adını bulamadım ona da geçmişten bakarım ya demiştim girip onu ararken karşıma çıktı aramadan karşıma çıkması da bana ya bu bir işaret mi gibi geldi karıştırsam bu kadar işkillenmezdim

tinder kullanmadım fakat yanlış bilmiyorsam eşleşme uygulaması değil mi?
demekki tek gecelik ilişki falan buldu belkide, ya da heyecan istemiş olabilir.

Eğer bunun altından bir şey cıkarsa sevgilinizden ayrılacak mısınız?
Evet açıkçası çünkü güvenim kırıldı iyice yakın zamanda da saçma bir olay yaşadık şu an şüphelendiğim bir ilişkiye devam etmek zor geliyor bından önce yapmadım ama bundan sonra devamlı kontrol etmek istiyicem ve bana sağlıklı gelmiyor bu

tinder kullanmadım fakat yanlış bilmiyorsam eşleşme uygulaması değil mi?
demekki tek gecelik ilişki falan buldu belkide, ya da heyecan istemiş olabilir.
Bende hiç kullanmadım dediğiniz gibi eşleşme için yaptı da eşleşme bulamadığı için mi sildi geri gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…