iyi akşamlar kızlar benimde sizin gibi tecrübeli insanların fikrine ihtiyacım var, başlıyorum.
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Son 1 aya kadar sanki yeni sevgiliymişiz gibi ilgili, sevgi dolu, müthiş biriydi illaki sıkıntılarımız olurdu ama ilgisini hiç üstümden çekmezdi. Şu son 2 aydır kendisinde felaket bi değişim var. Sürekli buluşuyoruz ediyoruz ama herşeyden şikayet eden, memnuniyetsiz birine dönüştü. Sürekli benimle, kilomla vs dalga geçiyor ve eski ilgisi kalmadı nedense. Kendisine bu durumdan rahatsız olduğumu belirttiğimde öyle bişey olmadığını benim paranoya yaptığımı söyledi. Belki bana öyle gelmiştir dedim; ama aynı hareketleri hala daha devam ediyor. Bu arada kendiside çok çalışıyor, hergün işte, birde okula gidiyor, yaşadığı evden memnun değil; ev çok pis vs. Bu ara kendiside iyi bir dönemdem geçmiyor ama bundan önce daha kötü durumda olduğu oldu ama hiç böyle olmamıştı. Yada ben söyledikten sonra kendine dikkat ederdi şuan sadece bana sen paranoya yapıyorsun diyor. Sizce kendisi ne yapmaya çalışıyor? Ben ona nasıl davranmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım? Fikir verirseniz çok sevinirim :) iyi akşamlar: