Sevgilimin garipliği

Gozluklukiz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
35
7
86
29
iyi akşamlar kızlar benimde sizin gibi tecrübeli insanların fikrine ihtiyacım var, başlıyorum.

Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Son 1 aya kadar sanki yeni sevgiliymişiz gibi ilgili, sevgi dolu, müthiş biriydi illaki sıkıntılarımız olurdu ama ilgisini hiç üstümden çekmezdi. Şu son 2 aydır kendisinde felaket bi değişim var. Sürekli buluşuyoruz ediyoruz ama herşeyden şikayet eden, memnuniyetsiz birine dönüştü. Sürekli benimle, kilomla vs dalga geçiyor ve eski ilgisi kalmadı nedense. Kendisine bu durumdan rahatsız olduğumu belirttiğimde öyle bişey olmadığını benim paranoya yaptığımı söyledi. Belki bana öyle gelmiştir dedim; ama aynı hareketleri hala daha devam ediyor. Bu arada kendiside çok çalışıyor, hergün işte, birde okula gidiyor, yaşadığı evden memnun değil; ev çok pis vs. Bu ara kendiside iyi bir dönemdem geçmiyor ama bundan önce daha kötü durumda olduğu oldu ama hiç böyle olmamıştı. Yada ben söyledikten sonra kendine dikkat ederdi şuan sadece bana sen paranoya yapıyorsun diyor. Sizce kendisi ne yapmaya çalışıyor? Ben ona nasıl davranmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım? Fikir verirseniz çok sevinirim :) iyi akşamlar:

Görüntünle dalga geçiyor tavrını koyamıyor musun?
Birde yaşadığı ev pis derken? E temizlesin.

ben bu tip durumlarda taktikten yana değilim ama ona sana olduğu gibi olman, sorduğunda da yok bişey paranoya yapıyorsun demen lazım. malesef başka şekilde anlamıyor erkekler.

ben hiçbi sıkıntının problemin bunalımın sevgiliyle dalga geçmeye açıklama olacağını düşünmüyorum.

Bu dalga geçme olayınıda güya benim iyiliğim için olduğunu ve benle uğraşmayı çok sevdiği için yaptığını söylüyor ama bende artık grçekten rahatsız oluyorum sizce haklı myım

Bu dalga geçme olayınıda güya benim iyiliğim için olduğunu ve benle uğraşmayı çok sevdiği için yaptığını söylüyor ama bende artık grçekten rahatsız oluyorum sizce haklı myım
Belki de kilolarınızdan memnun değildir? Ancak alınacağınızı düşündüğü için söyleyemiyordur?Bu şekilde ima ediyordur. Aynı durumu yaşamıştım o nedenle aklıma bu ihtimal geldi.

canım malesef bu işler böyle olmaz. niyeti iyi bile olsa yol yordam bilmez bir adam belli ki. kendi çok mu kaslı bacaklar kollar parça parça kasmış gibi davranmasın, iyiliğini isteyen alsın karşısına gel hayatım birlikte spora başlayalım desin. ben sevmiyorum erkeklerin kendi kusurlarını kabul edilebilir görüp kadının her şeyine laf etmelerini. bence kaba ve kırıcı. başka konuda olsa tamam da bu konuda böyle uyarılır mı. biz de erkeklik gururuna dokunacak bi konuda dalga geçelim o zaman bozulunca da "e iyiliğin için" diyelim.

Dalga falan geçmiyor bildiğin sizi aşağılıyor. Böyle biri için konu bile açmamanız lazım, sizi beğenmiyorsa neden sizinle beraber? Sevdiğiniz insan gerçekten kilolu bile olsa gözünüze batmaz ki. Başka bir alternatifi olsa direkt sizi terk edecek gibi bir izlenim uyandırdı bende. O sizi terk etmeden siz onu terk edin bana kalırsa, bu kadar aşağılanmayı kimse hak etmez.

Belki de kilolarınızdan memnun değildir? Ancak alınacağınızı düşündüğü için söyleyemiyordur?Bu şekilde ima ediyordur. Aynı durumu yaşamıştım o nedenle aklıma bu ihtimal geldi.

Zaten fark ediyorum öyle olduğunu ve inanılmaz rahatsızım bundan ve gerçekten kiloluyum tanıştığımız zaman 54tüm şuan 70 sadece eskiden daha kibar bi dille söylerken şimdi daha kaba oldu bana olan sevgisi azalmış gibi hissediyorum

Onun için değil ama kendin için kilo vermelisin biraz..Çünkü ileride düzenli hayata geçince daha çok kilo alırsın canım bi de yerleşirse o kilolar kurtulmak çok zor olur. 16 kilo da az değilmiş

boyun kaç?

dalga geçmesi hoş değil ama belki kötü niyeti yoktur.

insan bu değişir, kilo alır verir. ama tavsiyem bi 5 kilo ver en azından.

Boyum 168 ilk tanıştığımızda 54 kiloydum şuan 70im

aslında çok aşırı durmuyordur. vücut tipiniz nasıl? onun da kilolu göstermede çok etkisi var.

biraz giyim tarzınızı değiştirseniz, mesela belden oturan etekler vs

mesela şaka diye ne diyor tam söyleyin de ona göre karar verelim şaka mı cidden yoksa asap bozucu mu diye... belki tarzı böyledir kimi erkekler her konuda çok geyik yapıyor öyle bi kişiliği vardır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…