Sevgilimin fotoğrafına gelen yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kahvetonu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
88
83
38
Merhaba herkese sağlıklı günler diliyorum.4,5 yıldır süren bir ilişkim var yaşımız 22. gayet sakin ilerleyen mutlu bir ilişkiydi yani arada ufak tefek tartışmalarımız olsa da 2-3 saat bile sürmeden barışırdık.Geçen hafta sevgilim instagramda bir fotoğraf paylaştı ve ben yorumlara kapatmasını istediğimi söyledim çünkü ne zaman fotoğraf paylaşsa bütün kadın akrabaları yakışıklım, kuzum, seni çok özledim gibi yorumlar yapıyor.Ben de bu yüzden yorumlara kapatmasını istedim ve o da kapatmadı.Neden kapatmadın dediğimde şaka yapıyorsun sandım dedi.Ben de kırıldığımı ilk kez bir şey istediğimi yapmadığını söyledim o da foroğrafı silmiş ben böyle diyince.
Her neyse bu fotoğrafı dün tekrar yükleyeceğini söyledi ben de tamam dedim yükledi ve yorumlar yağmaya başladı tabi.(size ekran resmi olarak yükleyeceğim.)Her neyse 2.yorumu yapan kişinin ismi de tuhaf bir şey ad soyad yok,yazdığı şey beni aşırı gerdi ben bile sevgilimin fotoğrafına böyle bir yorum yapamazken onun yaptığı yorum aşırı sinirimi bozdu ve kim bu kadın dedim annemin dayısının kızı dedi akrabam ne var bunda dedi.Ben de böyle şeylerden hoşlanmadığımı artık bu konudan sıkıldığımı söyledim.Tuhaflık sen de 40 yaşında kadın nolcak felan diye geçiştirdi.Ben de ayrılmak istediğimi söyledim çünkü bıktım artık kızlar ailenin bütün kadınları resmen sevgilime aşık.Her fotoğrafına kalpli yorum yapılır mı?
Şimdi sizden fikir istiyorum sizce bu yorum normal mi ben mi abartıyorum? Bana benzediğini daha önce söylemiş miydim?😂❤️ Yazmış ve fotoğrafın bu yorum yapılabilecek bir şeyi yok dümdüz bir fotoğraf.
Özellikle baktım her fotoğrafında en az 10 tane kadın paşam kuzum canım özledim gibi şeyler yazmış.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Ailenin bütün kadınları sevgilinize aşık mı 😂 neyse ya yabancı değillermiş işte ne güzel 😂😂 ne var bu yorumda yahu ?
Aşık derken takıntılı bir sevgileri var ona karşı onu söylemek istedim 😂 İnanın diğer yorumları atmaya kalbim elvermiyor ama bu yorum da beni aşırı rahatsız etti çünkü görenler 40 yaşında ve akrabası olduğunu bilmediği için şaşırmış

Merhaba herkese sağlıklı günler diliyorum.4,5 yıldır süren bir ilişkim var yaşımız 22. gayet sakin ilerleyen mutlu bir ilişkiydi yani arada ufak tefek tartışmalarımız olsa da 2-3 saat bile sürmeden barışırdık.Geçen hafta sevgilim instagramda bir fotoğraf paylaştı ve ben yorumlara kapatmasını istediğimi söyledim çünkü ne zaman fotoğraf paylaşsa bütün kadın akrabaları yakışıklım, kuzum, seni çok özledim gibi yorumlar yapıyor.Ben de bu yüzden yorumlara kapatmasını istedim ve o da kapatmadı.Neden kapatmadın dediğimde şaka yapıyorsun sandım dedi.Ben de kırıldığımı ilk kez bir şey istediğimi yapmadığını söyledim o da foroğrafı silmiş ben böyle diyince.
Her neyse bu fotoğrafı dün tekrar yükleyeceğini söyledi ben de tamam dedim yükledi ve yorumlar yağmaya başladı tabi.(size ekran resmi olarak yükledim yüklediğim fotoğraftaki 3 yorumda farklı kadınlara ait)
Her neyse 2.yorumda gördüğünüz gibi ‘Bana benzediğini daha önce söylemiş miydim? 😂❤️‘ yazıyor yorumu yapan kişinin ismi de tuhaf bir şey ad soyad yok,yazdığı şey beni aşırı gerdi ben bile sevgilimin fotoğrafına böyle bir yorum yapamazken onun yaptığı yorum aşırı sinirimi bozdu ve kim bu kadın dedim annemin dayısının kızı dedi akrabam ne var bunda dedi.Ben de böyle şeylerden hoşlanmadığımı artık bu konudan sıkıldığımı söyledim.Tuhaflık sen de 40 yaşında kadın nolcak felan diye geçiştirdi.Ben de ayrılmak istediğimi söyledim çünkü bıktım artık kızlar ailenin bütün kadınları resmen sevgilime aşık.Her fotoğrafına kalpli yorum yapılır mı?
Fotoğraftaki yorumu kuzenim de görüp şaşırmış kim bu acaba felan demiş :KK43:
Şimdi sizden fikir istiyorum sizce bu yorum normal mi ben mi abartıyorum? Bana benzediğini daha önce söylemiş miydim?😂❤️ Yazmış ve fotoğrafın bu yorum yapılabilecek bir şeyi yok dümdüz bir fotoğraf.Bari o kırmızı kalbi koymasaydın be abla.
Özellikle baktım her fotoğrafında en az 10 tane kadın paşam kuzum canım özledim gibi şeyler yazmış.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Bizde eşimle böyleyiz çoğu kez o yazanların mesajlarını siliyorum bile eşimde biliyor eşimin kuzeni kocama benim yanımda aşkım dedi sonra döndü bana kızmıyorsun dimi dedi hiç sesimi çıkarmadım yüzüne baktım sadece sonra eşimin yeğenine demiş ki şimdi beni dövecek anladıysan ne güzel bende giderken elinde çay vardı görüşürüz ablacım dedim elimi çaya çarptım üstüne döküldü oh olsun.

Ben de bu yüzden yorumlara kapatmasını istedim ve o da kapatmadı.Neden kapatmadın dediğimde şaka yapıyorsun sandım dedi.
Ben de şakasınız sandım. Ne olcak ya sanki okuldaki kızlar fotoların altında ilan-ı aşk mı etmiş. Akrabalar böyledir (hem de yaşça baya büyükler)fotoğrafların altında her zaman sevgi dolu cümleler kurarlar 😂

Yani sonuç olarak evet yorum normal siz abartıyorsunuz. Hem de bayaaa

Bence de gereksiz bir samimiyet ama sevgilinizin ne suçu var ki bunda? Biraz fazla tepki vermişsiniz gibi geldi.

Yorumlara baktım baktım birşey bulamadım.
Ne var bunda?
Sosyal medyanın olduğu zamanlarda kuzenlerimde bana yorum yapıyorlardı, üstelik 22 23 24 yaşlarındaki delikanlılardı. Eski sevgilimin kızdığını hatırlamıyorum, kızması da saçma zaten.
Bir insanı bu kadar kısıtlamayı da normal bulmuyorum ben. Yok yoruma kapat falan. Rahat bırakın biraz. Çok sevdiğim bir söz var, onu buraya atıyım;

"Birine sahip olmak istiyorsan, ona kelepçe değil kanat takacaksın. Uçabildiği halde hâlâ senin yanındaysa senindir."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X