Sevgilimin fotoğrafına gelen yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gerçekten çok abartmışsınız 😂 Bence özür dilemeniz gerekir hem de sevgiliniz bile olsa yorumları kapat demeye hakkınız yok ama bu yorumları yapanlar akrabaları değil yaşıtlarından kız arkadaşları olsa farklı şeyler söylenirdi tabii

Aşık derken takıntılı bir sevgileri var ona karşı onu söylemek istedim 😂 İnanın diğer yorumları atmaya kalbim elvermiyor ama bu yorum da beni aşırı rahatsız etti çünkü görenler 40 yaşında ve akrabası olduğunu bilmediği için şaşırmış
Ayy çok merak ettim niye sildiniz yahu

Bizde eşimle böyleyiz çoğu kez o yazanların mesajlarını siliyorum bile eşimde biliyor eşimin kuzeni kocama benim yanımda aşkım dedi sonra döndü bana kızmıyorsun dimi dedi hiç sesimi çıkarmadım yüzüne baktım sadece sonra eşimin yeğenine demiş ki şimdi beni dövecek anladıysan ne güzel bende giderken elinde çay vardı görüşürüz ablacım dedim elimi çaya çarptım üstüne döküldü oh olsun.
Böyle aksiyonlar yerine "ablacım ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum, lütfen benim yanımda eşime aşkım gibi kelimelerle hitap etmezsen sevinirim" deseniz olmuyor mu? İlla bir insanın canını mı yakmanız gerekiyor?

22 küçük bir yaş değil. Ben o yaşta atanmış, öğretmen olmustum. 4 yıldan fazla olduğunu soyledigin bir ilişki var. Yani takilinacak şey mi bu? Sonra da yorumlara kırılıp konu silmek... Yani hepsi çocukça kalıyor. Bence kendine biraz farklı uğraşılar bul canım. Böyle yaşanmaz.

Benim annemde yeğenlerine aşkım bitanem diye hitap ediyor acaba onlarin eside senin gibi mi düşünüyorlar 🤯😱

Abartmayalım bazı şeyleri yaa :KK70: "Yoh artıh" dedim valla taşlamıyorum. Sizde zaten anlamışsınız boş bir şeye taktığınızı.Yorumları kapatsın bari sevgiliniz :KK51:

Ayy çok merak ettim niye sildiniz yahu

çocuğun öz mü öz yaşını başını alan akrabalarından kıskanmış fotoğraflarına yorum atmışlar diye. yorumlarda paşam kuzum özledim tarzı normal şeyler. tepki gelince silmiş, konunun fake olduğunu belli ettiği içinde silmiş olabilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X