- 17 Aralık 2015
- 26.980
- 49.294
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok merak ettim niye sildiniz yahuAşık derken takıntılı bir sevgileri var ona karşı onu söylemek istedimİnanın diğer yorumları atmaya kalbim elvermiyor ama bu yorum da beni aşırı rahatsız etti çünkü görenler 40 yaşında ve akrabası olduğunu bilmediği için şaşırmış
Çok zor gelip yardımcı olur musunuz bilgili bir kişiysenizzor olmuyor mu böyle yaşamak
Böyle aksiyonlar yerine "ablacım ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum, lütfen benim yanımda eşime aşkım gibi kelimelerle hitap etmezsen sevinirim" deseniz olmuyor mu? İlla bir insanın canını mı yakmanız gerekiyor?Bizde eşimle böyleyiz çoğu kez o yazanların mesajlarını siliyorum bile eşimde biliyor eşimin kuzeni kocama benim yanımda aşkım dedi sonra döndü bana kızmıyorsun dimi dedi hiç sesimi çıkarmadım yüzüne baktım sadece sonra eşimin yeğenine demiş ki şimdi beni dövecek anladıysan ne güzel bende giderken elinde çay vardı görüşürüz ablacım dedim elimi çaya çarptım üstüne döküldü oh olsun.
cıks gelmem.Çok zor gelip yardımcı olur musunuz bilgili bir kişiyseniz
Demek ki bilgili kişileriz ki gelip bize danışıyorsunuzÇok zor gelip yardımcı olur musunuz bilgili bir kişiyseniz
Kirlendi artık o enişteKonuyu okumadım ama yorum yapayım: bence enişteyi yalamışlar yutmuşlar artık o adamdan hayır gelmez ayrıl panpaaaaaaaa![]()
Konuyu okumadım ama yorum yapayım: bence enişteyi yalamışlar yutmuşlar artık o adamdan hayır gelmez ayrıl panpaaaaaaaa![]()
benim eşime bir akrabası geçen gün gadalarını alırım yeeenim yazmıştıDemek ki bilgili kişileriz ki gelip bize danışıyorsunuzeleştiriye açık değilseniz konu açmaya gerek yok bence.
Ayy çok merak ettim niye sildiniz yahu
Böyle birşey olamaz, hemen boşanmayı teklif etmelisin.benim eşime bir akrabası geçen gün gadalarını alırım yeeenim yazmıştı![]()